We must hurry Santa! ( 4 skladba ORCHESTR )

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

co to hernajs máte všichni s těma manželkama? :D to už nehodnotíte vy, ale jen vaše manželky? To mě taky čeká? :D

fova

Příspěvek od fova »

Moje zena rika, ze ti na to nemam odpovidat a jeste rika, uz jsem byl u pocitace dlouho. Chci ti rict jednu dulezitou vec ohledne zen:

NEEE
dnewnf
fdÍRŠ ´+ĚŠ Ě=Š

Fova was disconnected

Just joking, jsem stastne zenaty.
Naposledy upravil(a) fova dne 05 lis 2007 22:05, celkem upraveno 1 x.

micanek

Příspěvek od micanek »

presne o tom to je... nemusi to byt vubec vykradeny, ale diky tomu, ze je to zalozeny na tech "vyprazdnenych floskulich", tak ti to tak muze pripadat - problem je v tom, ze te napr. na tech harmonickych spojich uz nemuze nic prekvapit a de facto muzes anticipovat v podvedomi nekolik taktu dopredu :) to je problem vetsiny autoru, kteri se na klasicke postupy spolehaji...

dendy

Příspěvek od dendy »

"na tech harmonickych spojich uz nemuze nic prekvapit a de facto muzes anticipovat v podvedomi"

krasa.. to je veta ako vino... menza rulez... na zaklade hypotetickych uvav podporenych flagrantnou anticipaciou vyprazdnenych floskuli je reoreticky aspekt celkoveho posobenia harmonickych spojov na jedincove alter ego jednoznacne dany subliminalnou koneksiou medzi frontalnym kortexom a makroskopickym svetom.

sadluck: ak si dobre vyberies (alebo si ta spravna "ONA" vyberie teba tak ako v mojom pripade) tak si budes ten stav manzelsky len pochvalovat... a teraz ma ospravedlnte musim si ist plnit manzelske povinnosti..

ha ha

inak "milujem" ludi co si myslia/tvrdia ze len originalna hudba je dobra.
petr: je to fajn, ze sa to trosku podoba na ten sountrack je fakt ale to nevidim ako problem hlavne je ze sa to dobre pocuva, nic tam nerusi a ze je u teba citit progress... co je pozitivne .. len tak dalej som zvedavy na cislo 5. :-)
Naposledy upravil(a) dendy dne 05 lis 2007 22:15, celkem upraveno 3 x.

fova

Příspěvek od fova »

Uz ji fakt musim ten pocitac predat. Mejte se :-)

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

:D Je vidět, že jsi spisovatel, fovo :)
.. už se na to sespisování taky musim vrhnout :)

micanek

Příspěvek od micanek »

2 dendy: taky te miluju... :) mimochodem nerikam, ze jen originalni hudba je dobra - idea originality byla v hudbe prekona jiz ke konci 19. stoleti - potom bych mohl napr. nechat posrat notovej papir mouchama a pospojovat to tramci, jako jeden nejmenovany autor, a vydavat to za aleatoriku :) kdyz, ale mluvim o neoriginalni hudbe, tak mam za jeji protipol hudbu kvalitni a tudiz ne originalni za kazdou cenu - prostor pro osobni vklad je obrovsky...

holodroid

Příspěvek od holodroid »

no musím uznat že klavír mi přišel lepší u té předchozí skladby bylo krásně cítit jak ten děj graduje sedlo to k tomu mini příběhu tady se v tom opravdu topím to jen tak na okraj pokud bych to měl srovnávat s tou mini příhodou kterou si ten trek uvedl co se vykrádání věcí týká tak se jedná každopádně o podvědomí to bys musel být vážně postiženec abys něco vědomně kopíroval řekl bych že to děláme ale naprosto všichni ovšem konkrétně u klasické hudby je to hodně znát.Velkou pochvalu ode mě máš ale za konec treku ten mi příjde opravdu famózní jakmile se rozjednou ty vokály má to opravdu krásnou atmosféru! co se pro příště odprostit od takových složitých koncepcí a říci si třeba jen jak by měl trek ve výsledku působyt (depresivně , nahánějící strach , vesele , zamilovaně ...) zkrátka se tolik nevázat :) Doufám že v nějákém Xtém treku prubneš taky něco jiného než klasiku filmová hudba přeci není jen o tomhle.Očekávám krvelačný jungl 8)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

libi se mi to.

radeji floskule bez prekvapeni nez experiment-znouzectnost (dneska asi i jako sic! kapela :]).

Poklop

Příspěvek od Poklop »

to Petr: hm, překvapuješ :-) co vlastně používáš za VST?
Vlastně mě překvapuje jak kompozice tak i celkovej zvuk :-)
To skládáš myší? Nebo na keyboardu?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

SadLuck píše:co to hernajs máte všichni s těma manželkama? :D to už nehodnotíte vy, ale jen vaše manželky? To mě taky čeká? :D
Chacha... jako bys to neznal, poridis si ji domu ze bude varit a uklizet, a pak ti nezbyde nez navarit a uklidit, zatimco ti ve volnych chvilich bude reagovat na ezone, rikat svoje nazory a pindat :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

holodroid píše:no musím uznat že klavír mi přišel lepší u té předchozí skladby bylo krásně cítit jak ten děj graduje sedlo to k tomu mini příběhu tady se v tom opravdu topím to jen tak na okraj pokud bych to měl srovnávat s tou mini příhodou kterou si ten trek uvedl co se vykrádání věcí týká tak se jedná každopádně o podvědomí to bys musel být vážně postiženec abys něco vědomně kopíroval řekl bych že to děláme ale naprosto všichni ovšem konkrétně u klasické hudby je to hodně znát.Velkou pochvalu ode mě máš ale za konec treku ten mi příjde opravdu famózní jakmile se rozjednou ty vokály má to opravdu krásnou atmosféru! co se pro příště odprostit od takových složitých koncepcí a říci si třeba jen jak by měl trek ve výsledku působyt (depresivně , nahánějící strach , vesele , zamilovaně ...) zkrátka se tolik nevázat :) Doufám že v nějákém Xtém treku prubneš taky něco jiného než klasiku filmová hudba přeci není jen o tomhle.Očekávám krvelačný jungl 8)
Ano vsichni chceme Machanovuv krvelacny jungle!

Poklop

Příspěvek od Poklop »

to Acid: Jsi si jistej, že je to tak podobný, že to stojí napsat tu větu, kterous napsal?
Nebo snad, když John Williams použije glockenspiel, tak už ho nikdo (třeba ani Danny Elfman) nemůže použít?
Noty mi přijdou jiné, tak o co tedy jde??

Petr_Macháně

Příspěvek od Petr_Macháně »

Poklop >to jepravda, myslim si ze to neni tak podobný rozhodn%u11b ( pouzivam East West Gold PRo + Symphonic choirs , z tech ale pulku bank asi )
Acid> to jako ze sem slozil Somewhere in my memory já ? díky:) b:D:D:D:d

holodroid > Jungle fakt delat nebudu, ale budu se drzet pravidla vic vistihnout atmosferu !!! :) super

Díky moc lidi, na pristi skladbu mam uz skvelou predstavu a nez sem vcera usnul, tak se mi fakt otev%u159ela fantazie tak uvidíme:)

Díky

Odpovědět