Wire - Fade2Gray

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
wire

Wire - Fade2Gray

Příspěvek od wire »

LINK

prosil bych o nejaky komentar, at uz ke zvuku, stylu, skladbe nebo k cemukoliv :)

je to cisty mix se stazenou mastersavli, bez jakehokoliv pokusu o mastering 8)

toxin

Příspěvek od toxin »

Stylově je to zcela mimo mě...zvuk mi nepříde špatný.přílišnou originalitou to nehýří ale je možný že si to posluchače najde...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

pěkná tucárna, mě se to celkem líbí...začátek možná moc dlouhý, ale nevim, někde na párty to zase může lidi nažhavit...
líbí se mi bas, ten se mi zdá fajn rytmicky i melodicky...kromě něj, ty ostatní synthy se mi zdají takové trochu nevýrazné, možná trochu tenké...jako třeba ty "zvonečky" někde kolem půlky bych viděl trochu víc řezavé a taky je škoda, že jsou jenom v mezihře a dál už jsou použité dost málo...hhat na druhé době se mi zdá, že by také mohl víc zařezávat, ale možná ne, těžko říct, je to tvoje skladba, já do tucáren dával většinou krátký closed hhat, každý má ale jiný vkus...
jinak ty chopping efekty jsou na mě občas trochu moc...

heh, no já si myslim, že by se to líbilo mýmu mladšímu bratrovi, ten poslouchá takovéhle tucárny středního proudu, metrosexuál ;) tím jsem tu skladbu nechtěl nijak urazit, já si střední proud nebo popík také občas poslechnu...

zvukově tam neslyším žádný průser, příjde mi to ok...jestli ti to peakuje jsem nekontroloval, u čistého mixu je to stejně jedno...

wire

Příspěvek od wire »

dik:)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Wire opet nezklamal, tak ok hod sem odkaz kde si clovek muze tvoje skladby koupit :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

Acid Punk píše:Wire opet nezklamal, tak ok hod sem odkaz kde si clovek muze tvoje skladby koupit :)

dik:)

tak jednu vec uz na beatportu mam:) vysla na kompilaci naked records...
najdes me jako wire (cz)

a v cervenci bych mel tamtez vydat sve vlastni mp3 EP... a tohleto snad udam taky nekde:)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jo a budes ted nekde hrat zive? Rad bych te videl v Marley, nevim jestli jsem te uz prosvihl :) Naposledy jsem videl z Ezone hrat Dendyho :)
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

moje zatim posledni show probehla 4.4. v liberci v liquid clubu ... takze muj kalendar moc nabitej jako neni :D
do ostravy bych prijel hned kdyby me pozvali :D
ale predpokladam ze tam o me nikdy neslyseli :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

To se da zmenit :)
Peace
Obrázek

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Pekny, prijemna pohoda na patecni podvecer, sice jeste sedim v praci, ale uz me to souplo nekam do klubiku:)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Sakra tohle mi pripomnelo, co me kdysi na tanecni hudbe tak okouzlilo! Uz jsem asi nekde jinde, ale slzu sem zatlacil :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

JJ mas pravdu, mam tu set DJ SY z r 1994, a tohle zni hodne podobne zvukou a atmosferou... ktera dneska v tanecni hudbe uz chybi.
Peace
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

teda ne ze bych chtel zrovna delat nejakej oldskul... prave naopak, snazim se o soucasnej sound :D
ale tak hlavne kdyz z toho mate dobrej pocit, protoze ja ho mam pak taky :)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno me se prave libi ze soucasny sound zacinat znit jako oldschool z 92-94! jupi ;)
Peace
Obrázek

wire

Příspěvek od wire »

na tom neco bude :)

Odpovědět