Bez masteringu.
Díky za poslech, postřehy...
j&r
X.R.A.Y. » Buddy Bang
Re: X.R.A.Y. » Buddy Bang
mne je jasny, ze tam mate stop jako ja dohromady ve trech tracich. je tam spousta drobnejch a zajimavejch motivu, ale presto mi tam neco chybi. vsechno me tam bavi, dilci prvky se mi libej, presto to na me jako celek nepusobi. a nemam na to lek, nevim...
co se tyce zvuku, prijde mi to fajn, jen to na me mistama asi moc strili (dynamika; ale nevim do jaky miry je to treba subjektivni
)
co se tyce zvuku, prijde mi to fajn, jen to na me mistama asi moc strili (dynamika; ale nevim do jaky miry je to treba subjektivni

Díky ti a pravdu máš, je tam toho opravdu hodně, ale těžko, težko se rozhoduje, čeho se zbavit. Pořád si říkáme... příště míň, míň, mno a prd 

Takovy pokus o Yello ?
Muj dojem je ze se nastroje se nachazi v jinem prostoru a tim to neni uceleny, moc napadu na jednom miste ale nenarocny na poslech. Opet si myslim ze by si skladba zaslouzila novy mix, ci spise vic si snim pohrat

zpomalit nebo naopak zrychlit
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Mix není dobrej, to máš pravdu, nedaří se nám udělat a to ani v ostatních skladbách. Sice to zkoušíme, ale je to nad naše síly.
Zrychlit/zpomalit mûžeme vyzkoušet, to není tak složitý, jako ten mix
Díky.
Zrychlit/zpomalit mûžeme vyzkoušet, to není tak složitý, jako ten mix

Tady je ještě jeden starší song, ale předpokládám, že mix bude obdobně špatnej...
Bez masteringu.
j&r
Bez masteringu.
j&r
me to prijde dobry az na ty stredovejsky.. ty sou nejaky spatny a moc. ale tohle by dokazal leckdo dobre upravit v masteringu. a nebo si i sam rekne co v mixu stahnout. nez se to naucite sami, tak bych se nezdrahal si nechat pomoct. a nestoji to tolik..
Pro mě fajn, Yello z toho celkem koukaj, ale to je inspirace, proti který nelze nic namítnout.