Yogi Rulez - Microbiome EP

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
hzsrtnn

Re: Yogi Rulez - Microbiome EP

Příspěvek od hzsrtnn »

ahoj,
mne sa to paci :) neviem co riesis ze sa chces ucit jazz harmonie - prva skladba je paradne zaranzovana prave takym sposobom a myslim ze uplne dobre. Najhorsie su (pre mna) take tie “standardy” - znie to na jedno kopyto potom.
rob si to co chces - je to tvoja zabava :)
ps: zvukovo mi tam vadi ze ako dlhorocny uzivatel reasonu pocujem ten cudny zvukovy charakter dr.rex. brrrr :) toho by som sa vyvaroval asi najviac.

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Mě to bavilo dost, hlavně první track. Takové věci si pouštím ke čtení. Chtěl bych to takhle umět.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

hzsrtnn píše:
30 říj 2020 18:54
ahoj,
mne sa to paci :) neviem co riesis ze sa chces ucit jazz harmonie - prva skladba je paradne zaranzovana prave takym sposobom a myslim ze uplne dobre. Najhorsie su (pre mna) take tie “standardy” - znie to na jedno kopyto potom.
rob si to co chces - je to tvoja zabava :)
ps: zvukovo mi tam vadi ze ako dlhorocny uzivatel reasonu pocujem ten cudny zvukovy charakter dr.rex. brrrr :) toho by som sa vyvaroval asi najviac.
Ahoj, jasný zvukovej rukopis Reasonu je letitá diskuze. Dá se to do nějaký míry ovlivnit postprodukcí, mixem, masterem, ale něco tam vždycky zůstane. Btw, tady moc Dr.Rex nepoužívám, spíš klasický samplery, na bicí Reason Drum Kits ... bejvá to na suchym zvuku znát.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Tak už to je nasypaný na Spotify, Deezer, Apple Music a k nalezení i na iTunes.

Btw, v rámci fóra je tu kdeco, ale co mi dost chybí je hudební marketing. Řeší se to někde ve vláknu? Jak odpromovat novej digitální release online, jak vyšperkovat Spotify for Artists, co dělat na YouTube, jak převzít artist account na Deezeru, zda řešit Tidal, .... atd.? Trochu jsem zaspal dobu (asi jen 10 let :) a teď mi ujel vlak v tomhle všem. Podle mě ideální tip na novou kategorii fóra, což?

Odpovědět