právě jsem releasnul nové EP nazvané Microbiome. Po 13 dlouhých letech od mé výhry Startéru (2007 na Radiu Wave), kterou jsem tak trochu "zazdil" rodinou (nelituju toho), vychází moje nové EP nazvané Microbiome. Premiéru má na Bandcampu, následovat budou ještě letos Spotify, iTunes, Google Play, Deezer, YouTube Music, Beatport a další. Yogi Rulez je zpět s nezaměnitelnou esencí zasněného chilloutu, downtempovými breaky a fúzí groove music se současnými zvuky moderního jazzu.
Vše špatné je pro něco dobré, a je tomu tak i v případě nynějšího prakticky téměř lockdownu, který mi uvolnil časoprostor pro dotažení finálního zvuku nové desky. Celý je to zmontovaný v Reason Studio na sluchátkách AKG K-701 se starym zažloutlym masterkeyboardem po nocích, když děti spí. To samý mix a master, kterej jsem furt řešil zleva doprava, jestli do toho cpát prachy nebo je nechat rodině ... a nechal jsem rodině

Mám i novější věci než tyhle dva roky plozený fláky, kde jedu hodně jinej a asi modernější přístup (ReCycle, beatmaking), proto jsem už ani nechtěl do míchačky a masteru investovat kotle (nechám si rezervu na něco, kde už budu víc v kondici i produkčně / hudebně). I tak mě zajímá, co klucí od fochu na to?
https://yogirulez.bandcamp.com/album/microbiome-ep