Petr_Macháně píše:holodrid> děkuju Requiem za sen jsem neviděl co rikas o tom jedna a dva ze chces slyset? to sme nepobral:)
no řkal si že je to třetí pokus tak kde je ten první a druhý ? já doma najdu tu orchestráloku a pošlu ti ji myslím že z ní budeš hotovej je to podobný styl ten zážitek z té hudby je teda ještě umocněn tím filmem ale dočkej no uslyšís teďsem ve škole...
holodroid> předešlé skladby jsou také zde na ezone v kolonce nové tracky, ale upozornuju ze každá skaldba dolu = horší a horší PS : jesi to je ta skaldba co se pouziva vsude v trailerech ty housle? Requiem for a dream se ta skladba menuje tak tu znám
Petr_Macháně: Také nejsem odborník, ani kritik, ale podle mě je to velice kvalitní záležitost. Je to velmi dobře poslouchatelné, příjemné, má to nápad a osobně si myslím, že máš opravdu talent. Tak ho jen rozvinout a pokračovat! Blahopřeji k dobré skladbě.
Jsem prijemne prekvapen, posloucham vetsinou neco uplne jinyho ale tohle se mi libi...
Je to obcas mimo rytmus, hlavne ten nastup smyccu zhruba v polovine skladby nejak nesedi ke klaviru, zvuk taky neni uplne nej, presto je to fajn skladba.
Petr_Macháně píše:Jojo díky:) ty nástupy este nejak neumim dobre uhlidat kuli tempu, to blbe midi se mi dycky nahraje o kousicek dozadu a ja to nikdy netrefim presne
hmm a mas to usb midi keyboard a jak to mas s latenci? neprehrava ti to opozdene takze i tve reakce jsou v zapisu trosku mimo i kdyz sluchove stejne?
Cid Punk, ja mam takovej ten kolíkovej z keyboardu do zvukovky, ale jo mas pravdu !:D ono to asi přehrává zvuk opožděně a tudíž moje reakce musej bejt taky opožděné
very very good - mel jsem tu cest slyset uz nastrel, privatne a kdyby mi doma nehlehla masina, tak bych odpovedel, uz predtim se mi to fakt libilo. Thumbs up!
Petr_Macháně píše:Cid Punk, ja mam takovej ten kolíkovej z keyboardu do zvukovky, ale jo mas pravdu !:D ono to asi přehrává zvuk opožděně a tudíž moje reakce musej bejt taky opožděné
Latenci? INPUT : 11.859 ms Output: 14.875 ms
Zkus nastavit audio buffer na min, budes tam mit asi 2048, to dela latenci. Jeste doporucuji stahnout si ASIO driver ASIO4All, udela ti to z shit karty totalni bombu co se tyce odezvy.