zero age - disintegrate

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
immutator

zero age - disintegrate

Příspěvek od immutator »

zero age - disintegrate - electroindustrial

Ahoj, nedavno som dokoncil svoju prvu skladbu, kompletne robena v reasone. Je to electroindustrial / noise, zostrihal som aj kratke video aby to bolo stravitelnejsie :) Rad by som si vypocul rady a nazory ludi ktory sa tomuto stylu venuju.

http://www.youtube.com/watch?v=5X92ZNB110Y

ReaktoplazmAR

Re: zero age - disintegrate

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ked berem do uvahy že je to prvá tak je to ok, ale inak je to dost slabé.. aj ked sú tam momenty ktoré sa mi lúbia..
btw: takúto hudbu ti tu okomentujem asi len ja, na tomto fore sa moc neholduje okrajovým štýlom

don corleone

Příspěvek od don corleone »

hudbe nerozumiem, ale s videom sedi skvelo. :mrgreen:

Vuid

Příspěvek od Vuid »

To je fakt divna muzika. Taky tomu nerozumim :shock:
Zvlastni, ze se mi na tom neco i libi, ani nevim co vlastne. Asi ta prapodivnost.

komasix

Příspěvek od komasix »

hell mne se to moc líbí !!!! kolem 1:20 nebo kdy ani nepotřebuju ty pseudosmyčce.... jinak to v podstatě zase nemá tolik tu stavbu což už sem tady někomu kritizoval ale tady mi to nák nevadí ¨- možná je to tim videem. Slyšim Stevea Reicha... hezký... jen tak dál na audiozone

komasix

Příspěvek od komasix »

Vuid píše:To je fakt divna muzika. Taky tomu nerozumim :shock:
Zvlastni, ze se mi na tom neco i libi, ani nevim co vlastne. Asi ta prapodivnost.
.... neni třeba rozumět, je třaba vnímat :)

immutator

Příspěvek od immutator »

vdaka za commenty! urcite sa chcem dalej ucit robit hudbu a verim aj tomu ze to este dlho potrva kym spravim pocuvatelnejsiu vec :)
koma6> tu stavbu to by som sa rad dozvedel ako dalej, hm..je njaka teoreticka kniha na trhu kde sa to da nastudovat?

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Trochu je to arytmický. To je schválně? Malinko bych to zkvantizoval. = funkce quantize :-)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

me se to dost libi. Supr atmosfera a necim mi to docela pripomina Skinny Puppy. Jediny co bych menil, ze ten syntak bych nenechal hrat celou dobu, ale tak po pul minute bych ho pomalu odfejdoval. Pak uz me tam docela rusil a jen s tema smyccema by podle me atmosfera byla nalehavejsi. Video pekny. Btw. nechtel bys udelat video k nejaky moji skladbe/skladbam?

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Jeste bych se k tomu vratil, souhlas s Amorphem - ten arytmickej synth ze zacatku by zaslouzil vyprchat behem skladby:)
Je to zajimava skladba, nejdriv jsem to nenapsal, ale docela me prekvapilo ze je to cely delany v Reasonu, kdo s nim umi, ten umi.
Zajimalo by me co poslouchas za muziku podobneho zanru, rad bych si neco noveho poslechl...Provareny veci jako zminovany Skinny Puppy atd samozrejme znam.

kexik

Příspěvek od kexik »

mne to pripomina music with sound od tape beatles

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tape-beatles

si v roku 1990

a strasne ma drazdi ten arpegiovy syntak co tam cely cas zavadzia

immutator

Příspěvek od immutator »

vuid> tak hlavne pocuvam hudbu ako coil,die form,mortiis,ministry..80. a 90. roky :)
amorph>mozme sa dohodnut ohladom videa
na dalsej skladbe skusim vychytat tieto problemy co ste mi poradili

Magion

Příspěvek od Magion »

hlavně to nekvantizuj - to mi přijde krom celý atmošky to, co je zajímavý a drží pozornost - jak je ten synth nepřesnej a rytmicky ujíždí. Kvantizace by to totálně zabila. Ale kdyby nachvíli úplně zmizel, tak by to určitě prospělo.

Odpovědět