zero age - disintegrate
zero age - disintegrate
zero age - disintegrate - electroindustrial
Ahoj, nedavno som dokoncil svoju prvu skladbu, kompletne robena v reasone. Je to electroindustrial / noise, zostrihal som aj kratke video aby to bolo stravitelnejsie Rad by som si vypocul rady a nazory ludi ktory sa tomuto stylu venuju.
http://www.youtube.com/watch?v=5X92ZNB110Y
Ahoj, nedavno som dokoncil svoju prvu skladbu, kompletne robena v reasone. Je to electroindustrial / noise, zostrihal som aj kratke video aby to bolo stravitelnejsie Rad by som si vypocul rady a nazory ludi ktory sa tomuto stylu venuju.
http://www.youtube.com/watch?v=5X92ZNB110Y
- ReaktoplazmAR
Re: zero age - disintegrate
ked berem do uvahy že je to prvá tak je to ok, ale inak je to dost slabé.. aj ked sú tam momenty ktoré sa mi lúbia..
btw: takúto hudbu ti tu okomentujem asi len ja, na tomto fore sa moc neholduje okrajovým štýlom
btw: takúto hudbu ti tu okomentujem asi len ja, na tomto fore sa moc neholduje okrajovým štýlom
- don corleone
hudbe nerozumiem, ale s videom sedi skvelo.
To je fakt divna muzika. Taky tomu nerozumim
Zvlastni, ze se mi na tom neco i libi, ani nevim co vlastne. Asi ta prapodivnost.
Zvlastni, ze se mi na tom neco i libi, ani nevim co vlastne. Asi ta prapodivnost.
hell mne se to moc líbí !!!! kolem 1:20 nebo kdy ani nepotřebuju ty pseudosmyčce.... jinak to v podstatě zase nemá tolik tu stavbu což už sem tady někomu kritizoval ale tady mi to nák nevadí ¨- možná je to tim videem. Slyšim Stevea Reicha... hezký... jen tak dál na audiozone
.... neni třeba rozumět, je třaba vnímatVuid píše:To je fakt divna muzika. Taky tomu nerozumim
vdaka za commenty! urcite sa chcem dalej ucit robit hudbu a verim aj tomu ze to este dlho potrva kym spravim pocuvatelnejsiu vec
koma6> tu stavbu to by som sa rad dozvedel ako dalej, hm..je njaka teoreticka kniha na trhu kde sa to da nastudovat?
koma6> tu stavbu to by som sa rad dozvedel ako dalej, hm..je njaka teoreticka kniha na trhu kde sa to da nastudovat?
Trochu je to arytmický. To je schválně? Malinko bych to zkvantizoval. = funkce quantize
me se to dost libi. Supr atmosfera a necim mi to docela pripomina Skinny Puppy. Jediny co bych menil, ze ten syntak bych nenechal hrat celou dobu, ale tak po pul minute bych ho pomalu odfejdoval. Pak uz me tam docela rusil a jen s tema smyccema by podle me atmosfera byla nalehavejsi. Video pekny. Btw. nechtel bys udelat video k nejaky moji skladbe/skladbam?
Jeste bych se k tomu vratil, souhlas s Amorphem - ten arytmickej synth ze zacatku by zaslouzil vyprchat behem skladby:)
Je to zajimava skladba, nejdriv jsem to nenapsal, ale docela me prekvapilo ze je to cely delany v Reasonu, kdo s nim umi, ten umi.
Zajimalo by me co poslouchas za muziku podobneho zanru, rad bych si neco noveho poslechl...Provareny veci jako zminovany Skinny Puppy atd samozrejme znam.
Je to zajimava skladba, nejdriv jsem to nenapsal, ale docela me prekvapilo ze je to cely delany v Reasonu, kdo s nim umi, ten umi.
Zajimalo by me co poslouchas za muziku podobneho zanru, rad bych si neco noveho poslechl...Provareny veci jako zminovany Skinny Puppy atd samozrejme znam.
mne to pripomina music with sound od tape beatles
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tape-beatles
si v roku 1990
a strasne ma drazdi ten arpegiovy syntak co tam cely cas zavadzia
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Tape-beatles
si v roku 1990
a strasne ma drazdi ten arpegiovy syntak co tam cely cas zavadzia
vuid> tak hlavne pocuvam hudbu ako coil,die form,mortiis,ministry..80. a 90. roky
amorph>mozme sa dohodnut ohladom videa
na dalsej skladbe skusim vychytat tieto problemy co ste mi poradili
amorph>mozme sa dohodnut ohladom videa
na dalsej skladbe skusim vychytat tieto problemy co ste mi poradili
hlavně to nekvantizuj - to mi přijde krom celý atmošky to, co je zajímavý a drží pozornost - jak je ten synth nepřesnej a rytmicky ujíždí. Kvantizace by to totálně zabila. Ale kdyby nachvíli úplně zmizel, tak by to určitě prospělo.