Novinka

17. říjen 2019

M-Audio AIR Series

Obrázek

Společnost M-Audio oznámila uvedení nových zvukových rozhraní řady AIR Series, a to AIR 192|4, AIR 192|4 Vocal Studio Pro, AIR 192|6, AIR 192|8 a AIR 192|14. Ty propůjčují producentům, skladatelům a hudebníkům schopnost tvořit své nahrávky na počítačích ve studiové kvalitě 24 bitů/192 kHz za pomocí intuitivního a snadno použitelného rozhraní. Díky pěti různým modelům nová řada perfektním způsobem pokrývá veškeré tvůrčí nároky – od nahrávání sólových umělců, až po velké ansámbly. Vedle elegantního kovového šasi vysoké kvality, velkého centrálního ovladače pro nastavení hlasitosti a všestranné konektivity s mnoha vstupy a výstupy se modely řady AIR Series pyšní ve své třídě mimořádnou zvukovou kvalitou, za kterou vděčí především exkluzivním předzesilovačům M-Audio Crystal s nízkou úrovní šumu a čistě znějícím A/D převodníkům. Nová rozhraní jsou vybavena vysokorychlostními USB-C porty, které za všech okolností pracují s minimální latencí 2,59 ms. Uživatelé tak mohou signál monitorovat v reálném čase.


Každý model této řady přichází na trh vybaven komplexním softwarovým balíčkem, který obsahuje vše, co je potřeba k vytvoření profesionální nahrávky takřka ihned po vybalení z krabice. Dvojice výkonných DAW (jeden z nich je součástí Hubu) – Pro Tools | First M-Audio Edition a Ableton Live Lite – snadno vyhoví i těm nejvyšším nárokům na hudební produkci.

Není třeba pochybovat o tom, že Pro Tools jsou v oblasti nahrávacího softwaru průmyslovým standardem. Tým společnosti M-Audio se spojil s firmou Avid s cílem vytvořit speciální verzi, která by byla přizpůsobena jejich hardwaru. Tento skvělý software pro nahrávání a úpravu audia a MIDI inspiruje umělce, hudebníky, zpěváky a autory písní po celém světě. S jeho pomocí mohou kdykoliv tvořit, nahrávat a sdílet své hudební nápady po celém světě. Ableton Live Lite patří mezi nejoblíbenější programy pro tvorbu hudby i živou produkci. Jedná se o velmi vstřícné audio/MIDI prostředí se skvělým workflow, v jehož rámci mohou hudebníci a producenti spontánně skládat, nahrávat, remixovat, improvizovat a upravovat své nápady.
Pro uspokojení potřeb široké škály cílových zákazníků je k interface řady AIR Series přibalen také balíček efektových plug-inů, virtuálních nástrojů a smyček. Ať už potřebujete zvuk kytary, reverb nebo delay, v případě řady AIR Series jsou tyto situace jištěny modulem Eleven Lite, 20 efektovými plug-iny a knihovnou Creative FX Collection Plus. Díky plug-inům AIR Virtual Instrument může uživatel do své nahrávky přidat virtuálního bubeníka, bicí automat, profesionálně znějící syntezátory, smyčcové nástroje, perkuse, varhany či klavírní zvuky.

Přibalený software (liší se podle modelu): Pro Tools | First M-Audio Edition, Ableton Live Lite, Eleven Lite, Avid Effects Collection, AIR Music Tech Creative FX Collection Plus, AIR Music Tech Xpand!2, AIR Music Tech Mini Grand, AIR Music Tech Vacuum, AIR Music Tech BOOM, AIR Music Tech DB33, AIR Music Tech Strike, AIR Music Tech Hybrid 3 a 2 GB obsahu od Touch Loops.

www.m-audio.com, www.disk.cz