Hlášení chyb, požadavky a přání

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od Pytkin »

dano píše:
ksr píše:Ja bych celkem bral,aby se u novych prispevku dalo nejak zaridit, aby i pri dalsim prihlaseni zustaly oznacene jako neprectene. Slo by to? Mam na mysli, kdy se treba jen na chvili prihlasim, mam hafo novych prispevku, ale za chvilku se zas musim odhlasit a priste uz tam jsou jenom ty, ktere pribyly mezitim.
to si moc dobre neviem predstavit. ved by to stratilo svoj vyznam. vacsinou sa pri opatovnom prihlaseni potrebujes zorientovat co je naozaj nove... takto by to svietilo donekonecna
dano : na inych forach to tak funguje , ze az po oznaceni ze su vsetky precitane , alebo ked ich realne precitas .. je to super vec ..

napriklad tu http://forum.acomp.cz/

marian

Příspěvek od marian »

nezobrazuje sa mi favicon

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Tak to přihlašování funguje na doméně audiozone.cz.
Já chodil na původní electrozone.cz, kde si to přihlášení nepamatuje.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Pytkin píše:
pixel píše:
Kermitak píše:Taky bych rekl ze nove prispevky a hlavne to prihlaseni jsou nejpalcivejsi problemy...
"Zobrazit nové příspěvky" je v horní liště
jo .. super bomba . nechcem rypat ale neda sa tam pridat aj ten pocet , tak ako to ukazuje na hlavnej stranke portalu v pravo ?
Díval sem sem na to... v administraci to zapnout nelze... řekl bych, že to tam není úmyslně z důvodu rychlosti... když je ve fóru více lidí, tak by se při každé jejich činnosti (při které se refreshuje obrazovka) muselo každému dokola počítat počet příspěvků... což by asi dost zatěžovalo databázi.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Pavel Vantuch píše:Tak to přihlašování funguje na doméně audiozone.cz.
Zrovna sem to chtěl napsat... je to tak... pokusím se s tím něco udělat... zatím tam tedy prosím vstupujte přes www.audiozone.cz

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

pixel píše:
Zrovna sem to chtěl napsat... je to tak... pokusím se s tím něco udělat... zatím tam tedy prosím vstupujte přes http://www.audiozone.cz
Pro mě je to už jedno, změnil jsem si bookmark a tímto je to pro mě vyřešeno :lol:

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Parada, diky za tip!

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Kermitak píše:Neslo by to dyl nez 3 hodiny? (alespon 10 hodin, at se clovek nemusi pres den relogovat) Diky
Z bezpečnostních důvodů bohužel nelze...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pixel píše:
Pytkin píše:
jo .. super bomba . nechcem rypat ale neda sa tam pridat aj ten pocet , tak ako to ukazuje na hlavnej stranke portalu v pravo ?
Díval sem sem na to... v administraci to zapnout nelze... řekl bych, že to tam není úmyslně z důvodu rychlosti... když je ve fóru více lidí, tak by se při každé jejich činnosti (při které se refreshuje obrazovka) muselo každému dokola počítat počet příspěvků... což by asi dost zatěžovalo databázi.
jo to je jasne .. s tym som ratal .. ale pred tym to tak bolo .. nevadi .. to neni az tak tragicke .. skorej keby si este rozchodil to oznacenie ako precitane ..

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

dano píše:
Pytkin píše:nastavil som prvu volby a stale mam miesto napisu dnes datum ..
neviem preco tu niekto pisal ze prvu volbu. musis nastavit tu, kde je uvedene nieco take ze "pred par minutami" a potom to pojde...
Nastavil jsem centrálně, aby se zobrazovalo "dnes" resp. "před x minutama"... kdo si to chce upravit jinak, může v Uživatelském panelu

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo .. to pred x minutama je velmi fajn ..

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

ksr píše:
dano píše:
ksr píše:Ja bych celkem bral,aby se u novych prispevku dalo nejak zaridit, aby i pri dalsim prihlaseni zustaly oznacene jako neprectene. Slo by to? Mam na mysli, kdy se treba jen na chvili prihlasim, mam hafo novych prispevku, ale za chvilku se zas musim odhlasit a priste uz tam jsou jenom ty, ktere pribyly mezitim.
to si moc dobre neviem predstavit. ved by to stratilo svoj vyznam. vacsinou sa pri opatovnom prihlaseni potrebujes zorientovat co je naozaj nove... takto by to svietilo donekonecna
nene, to by se samozrejme muselo udelat aktivne, rucne. Neco jako v email klientovi. Oznacit vse jako neprectene i po dalsim prihlaseni. Jen me to tak napadlo. Obcas treba na Ezone jen nakouknu, z duvodu nedostatku casu, a radsi se ani neprihlasim,abych neprisel treba o nejake zajimave tema kdyz vim, ze to nestihnu. Pak je blby, kdyz chces na neco zareagovat, na to uz se prihlasit musis.
Nějaký modul, který toto umí sem asi našel... je ale vcelku náročný na instalaci... po Velikonocích, až budu mít chvilku, se na to podívám... určite pak bude nutné vypnout na chvili fórum.

fova

Příspěvek od fova »

Na hlavni strance stareho fora byla jeste moznost se podivat, co ctou prave prihlaseni clenove. Nekdy jsem tak ziskal odkaz na zajimave tema z minulosti, o kterem jsem nemel ani tuseni. Neslo by neco takoveho zprovoznit i ted?

MonkeyFighter

Vyhledávání

Příspěvek od MonkeyFighter »

predtim slo taky vyhledavat slova s min 4 znakama? mam pocit ze sem vyhledaval jedno tema podle IRQ a slo to a ted mi to nic nenajde(mimochodem ani to nehodi hlasku ze slovo musi mit minimalne 4 znaky...tu to napise jen u slova se dvema znaky-chvili sem z toho byl trochu zmatenej nez sem to zjistil.)
s tim uz asi nepohneme co?

dano

Příspěvek od dano »

Pixel: v predoslom Ezone sa pri kliknuti na akykolvek link otvorila m Mozille nova karta. v novom Ezone sa vsetko zobrazuje v tom istom okne, co nie je az take prehladne. neda sa prosim ta nastavit, aby sa tie kliknute linky otvarali v novej karte/okne?

Odpovědět