Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky
skor by som uvital aby to prihlasovanie cez electrozone.cz fungovalo a cez audiozone.cz kludne nemusiekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky

Mužeš mi prosím na mail přeposlat ten upozorňovací mail, co Ti přišel?ekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky
pixel píše:Mužeš mi prosím na mail přeposlat ten upozorňovací mail, co Ti přišel?ekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky
poslal jsem kopii do PM... jinak tet mi to od odpoledne uz chodi s odkazama na audiozone.cz ... takze jste s tim museli neco udelat asi...
Fajnekeaze píše:poslal jsem kopii do PM... jinak tet mi to od odpoledne uz chodi s odkazama na audiozone.cz ... takze jste s tim museli neco udelat asi...pixel píše:Mužeš mi prosím na mail přeposlat ten upozorňovací mail, co Ti přišel?ekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky

Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...
Takové i jiné maličkosti co zazněli a ještě zazní (avatar nalevo, nick nad avatarem .....) by zaznívat nemuseli.Cyril píše:Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...
Stačil by nahodit od začátku subsilver2.
A už dost. Howgh

Jméno autora je ještě hned z kraje textu... u datumu.Cyril píše:Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...
Ad 1. Kategorie je zvýrazněná... vyhovuje takto?Pytkin píše:Ja by som mal len jednu malu pripomeniku k tomuto skinu .. trosku mi vadi , ze je malo vyrazna kategoria , pri Zobrazit aktivne temy , alebo Neprecitane prispevky ..
je tam :
electrozone, quo vadis ?
1 ... 678 od dendy » 13 Apr 2009, 21:30 v O serveru
keby sa to dalo aspon BOLDOM alebo dako zvyraznit .. a este potom strankovanie k teme je zalomene na pravo .. ked mam 1920x1200 monitor , tak stale supem mys v lavo v pravo .. to strankovanie by nemohlo byt pod tym popisom ?

Ad 2. Ve finálním designu bude šířka fóra pevná (resp. bude na výběr mezi 2 šířkami - 900 bodů pro ty kdo mají 1024x768 a pak 1200 bodů pro větší monitory)... tudíž toto nyní řešit ještě nebudu.
Nevim, jestli to tam bylo a ted je to jen zvyrazneny, nebo jsi to tam pridal (myslim nazvy sekci u threadu pri zobrazovani novych), ale ja si toho vsiml az ted
Kazdopadne diky!

Header Menu
mozno by sa zislo zrusit slovicko Zobrazit z header menu
Zobraziť vaše príspevky • Zobraziť nové príspevky • Zobraziť neprečítané príspevky
a nechat len Vase prispevky . Nove prispevky . Neprecitane prispevky
a za kazdy hodit do zatvorky pocet, nejak takto :
Vaše príspevky • Nové príspevky(10) • Neprečítané príspevky(20)
Zobraziť vaše príspevky • Zobraziť nové príspevky • Zobraziť neprečítané príspevky
Ano .. asi to bolo dnes zmenene , lebo som na to upozornoval ..Wohma píše:Nevim, jestli to tam bylo a ted je to jen zvyrazneny, nebo jsi to tam pridal (myslim nazvy sekci u threadu pri zobrazovani novych), ale ja si toho vsiml az tedKazdopadne diky!
Pixel : Velka vdaka .. teraz to je super truper !
Re: Header Menu
Zkusím se na to podívat... v administraci to zapnout nelze... muselo by se to doprogramovat...EXCOM píše:mozno by sa zislo zrusit slovicko Zobrazit z header menu
Pixel : ved podla moznosti, ono by to prijemne sprehladnilo
probehne prosim presun "oblibenych temat" ze stareho electrozone do novych "zalozek" ?