Hlášení chyb, požadavky a přání

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Ondra P.

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od Ondra P. »

nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky

dendy

Příspěvek od dendy »

ekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky
skor by som uvital aby to prihlasovanie cez electrozone.cz fungovalo a cez audiozone.cz kludne nemusi ;-)

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

ekeaze píše:nechce se mi to tu cely cist... ale je nejaky figl na to kdyz mi prijde upozornovaci mail, tak aby se otevrel uz s prihlasenim ? tedy s odkazem na audiozone.cz... se to otvira s electrozone.cz a to se musim pokazdy prihlasovat... diky
Mužeš mi prosím na mail přeposlat ten upozorňovací mail, co Ti přišel?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

pixel píše:

poslal jsem kopii do PM... jinak tet mi to od odpoledne uz chodi s odkazama na audiozone.cz ... takze jste s tim museli neco udelat asi...

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

ekeaze píše:
pixel píše:
poslal jsem kopii do PM... jinak tet mi to od odpoledne uz chodi s odkazama na audiozone.cz ... takze jste s tim museli neco udelat asi...
Fajn :-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...

jackies

Příspěvek od jackies »

Cyril píše:Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...
Takové i jiné maličkosti co zazněli a ještě zazní (avatar nalevo, nick nad avatarem .....) by zaznívat nemuseli.
Stačil by nahodit od začátku subsilver2.
A už dost. Howgh :wink:

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Cyril píše:Jen takova malickost (no ne uplne malickost)- moc by me potesilo, kdyby jmena prispevatelu byla NAD avatarem, misto pod, jako je to ted. Casto mi dlouho trva, nez zamzouram na ty maly pismenka pod obrazkem, abych si precetl, od koho ten prispevek je a docela to unavuje a zdrzuje...
Jméno autora je ještě hned z kraje textu... u datumu.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Pytkin píše:Ja by som mal len jednu malu pripomeniku k tomuto skinu .. trosku mi vadi , ze je malo vyrazna kategoria , pri Zobrazit aktivne temy , alebo Neprecitane prispevky ..

je tam :
electrozone, quo vadis ?
1 ... 678 od dendy » 13 Apr 2009, 21:30 v O serveru

keby sa to dalo aspon BOLDOM alebo dako zvyraznit .. a este potom strankovanie k teme je zalomene na pravo .. ked mam 1920x1200 monitor , tak stale supem mys v lavo v pravo .. to strankovanie by nemohlo byt pod tym popisom ?
Ad 1. Kategorie je zvýrazněná... vyhovuje takto? :-)
Ad 2. Ve finálním designu bude šířka fóra pevná (resp. bude na výběr mezi 2 šířkami - 900 bodů pro ty kdo mají 1024x768 a pak 1200 bodů pro větší monitory)... tudíž toto nyní řešit ještě nebudu.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Nevim, jestli to tam bylo a ted je to jen zvyrazneny, nebo jsi to tam pridal (myslim nazvy sekci u threadu pri zobrazovani novych), ale ja si toho vsiml az ted :D Kazdopadne diky!

EXCOM

Header Menu

Příspěvek od EXCOM »

mozno by sa zislo zrusit slovicko Zobrazit z header menu
Zobraziť vaše príspevky • Zobraziť nové príspevky • Zobraziť neprečítané príspevky

a nechat len Vase prispevky . Nove prispevky . Neprecitane prispevky
a za kazdy hodit do zatvorky pocet, nejak takto :

Vaše príspevky • Nové príspevky(10) • Neprečítané príspevky(20)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Wohma píše:Nevim, jestli to tam bylo a ted je to jen zvyrazneny, nebo jsi to tam pridal (myslim nazvy sekci u threadu pri zobrazovani novych), ale ja si toho vsiml az ted :D Kazdopadne diky!
Ano .. asi to bolo dnes zmenene , lebo som na to upozornoval ..

Pixel : Velka vdaka .. teraz to je super truper !

pixel
Administrátor

Re: Header Menu

Příspěvek od pixel »

EXCOM píše:mozno by sa zislo zrusit slovicko Zobrazit z header menu
Zobraziť vaše príspevky • Zobraziť nové príspevky • Zobraziť neprečítané príspevky

a nechat len Vase prispevky . Nove prispevky . Neprecitane prispevky
a za kazdy hodit do zatvorky pocet, nejak takto :

Vaše príspevky • Nové príspevky(10) • Neprečítané príspevky(20)
Zkusím se na to podívat... v administraci to zapnout nelze... muselo by se to doprogramovat...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pixel : ved podla moznosti, ono by to prijemne sprehladnilo

pharao

Příspěvek od pharao »

probehne prosim presun "oblibenych temat" ze stareho electrozone do novych "zalozek" ?

Odpovědět