Omlouvam se za to zalamovani, uz jsem to objevil.....pixel píše:Jelikož většina uživatelů chtěla avatar vlevo, byl tam standardně přesunut. Kdo ho chce mít vpravo, může si to nastavit v menu "Uživatelský panel > Nastavení".Vuid píše:Nevim jestli to tu uz nebylo - sloupec s avatarem jsem si presunul vlevo, ale zabira moc mista - proc je ten sloupec tak siroky? Me se zda ze je tam rezerva...
Pei zmenseni okna se nezalamuje text v IE, nutno porad rolovat:(
Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
hej, toto aj mna stve naco je to zbytocne take siroke.. ale je mi to jasne - to miesto je tam aj koli tomu ako debilne je (aj v tomto) tento skin navrhnuty.. ten sikmy pasik (grafika) vpravo hore vedla avataru ze "online" .. absolutne neprekticke lebo koli tomu musi byt to okienko sirsie minimalne o tu cast ktoru zabera ten pasik.. tento skin ocividne robil prototypVuid píše:Nevim jestli to tu uz nebylo - sloupec s avatarem jsem si presunul vlevo, ale zabira moc mista - proc je ten sloupec tak siroky? Me se zda ze je tam rezerva...
neprakticke grafika ktory ani netusi co je to ergonomia

Dendy: Neni to tak, v NASTAVENI vypni Prizpusobit sirku fora obrazovce (tak nejak to tam je).
Ma to ale stejne hacek, nastavi se stabilni sirka, asi 900. Idealni by byla volba jakou sirku kdo chce, nebo sirku plovouci, ale to si moc vymejslim:)
Ma to ale stejne hacek, nastavi se stabilni sirka, asi 900. Idealni by byla volba jakou sirku kdo chce, nebo sirku plovouci, ale to si moc vymejslim:)
Vuid: Tak jsem zmenšil velikost boxu s avatarem u šířky 1200px.
Pro aktualizaci může být u někoho nutný reload stránky (F5).
Pro aktualizaci může být u někoho nutný reload stránky (F5).
Tak je to vyřešeno... při nalogování se uživateli do databáze zapíše z které domény přišel.Pavel Vantuch píše:Jen jediná věc. Já se hlásím na electrozone.cz a mail mi došel z audiozone.cz.
Která doména tedy bude výhledově platit?
Pak mu chodí notifikační maily s totožnou doménou, z které naposledy navštívil fórum.
Pokud ještě někomu chodí upozorňovací e-maily ze "špatné" domény, nechť se prosím ozve.
Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.
- Pavel Vantuch
Díky moc. Vypadá to, že je vše OK. Dnes mi chodí maily už jen z electrozonepixel píše:Tak je to vyřešeno... při nalogování se uživateli do databáze zapíše z které domény přišel.
Pak mu chodí notifikační maily s totožnou doménou, z které naposledy navštívil fórum.
Pokud ještě někomu chodí upozorňovací e-maily ze "špatné" domény, nechť se prosím ozve.

Jde o jednotné nastavení zobrazení datumu a času na celém fóru, které se nastavuje v Uživatelském panelu > Nastavení.Wohma píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.
ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensitpixel píše:Jde o jednotné nastavení zobrazení datumu a času na celém fóru, které se nastavuje v Uživatelském panelu > Nastavení.Wohma píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.

Panel s avatarem je již zmenšený... viz výše - dnešní příspěvěk z 13:12.Wohma píše:ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensitV nastaveni si to sice muzu predelat, jenze ten panel vlevo se stejne nezmensi.
V tom pripade je to stale prilis siroke, anebo to muj browser nezaznamenal, i kdyz jsem F5 daval.pixel píše:Panel s avatarem je již zmenšený... viz výše - dnešní příspěvěk z 13:12.Wohma píše:ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensitV nastaveni si to sice muzu predelat, jenze ten panel vlevo se stejne nezmensi.
Prosím pošli mi přes PM screenshot.Wohma píše:V tom pripade je to stale prilis siroke, anebo to muj browser nezaznamenal, i kdyz jsem F5 daval.
Souhlas s Wohma, sloupec s avatarem je stale zbytecne sirokej. Je to sice detail, ale nezobrazenim casu (hodiny) by se usetrilo dost mista.
Taky si myslim, ze by tam to datum registrace byt nemuselo. Kdyz to nekoho bude zajimat, klikne si na avatara a vidi to.
este by sa mohla zmenit aj horna lista v browseri iba na Electrozone...