Hlášení chyb, požadavky a přání

Diskuze o serveru, náměty, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Vuid

Re: Hlášení chyb, požadavky a přání

Příspěvek od Vuid »

pixel píše:
Vuid píše:Nevim jestli to tu uz nebylo - sloupec s avatarem jsem si presunul vlevo, ale zabira moc mista - proc je ten sloupec tak siroky? Me se zda ze je tam rezerva...
Pei zmenseni okna se nezalamuje text v IE, nutno porad rolovat:(
Jelikož většina uživatelů chtěla avatar vlevo, byl tam standardně přesunut. Kdo ho chce mít vpravo, může si to nastavit v menu "Uživatelský panel > Nastavení".
Omlouvam se za to zalamovani, uz jsem to objevil.....

dendy

Příspěvek od dendy »

Vuid píše:Nevim jestli to tu uz nebylo - sloupec s avatarem jsem si presunul vlevo, ale zabira moc mista - proc je ten sloupec tak siroky? Me se zda ze je tam rezerva...
hej, toto aj mna stve naco je to zbytocne take siroke.. ale je mi to jasne - to miesto je tam aj koli tomu ako debilne je (aj v tomto) tento skin navrhnuty.. ten sikmy pasik (grafika) vpravo hore vedla avataru ze "online" .. absolutne neprekticke lebo koli tomu musi byt to okienko sirsie minimalne o tu cast ktoru zabera ten pasik.. tento skin ocividne robil prototyp
neprakticke grafika ktory ani netusi co je to ergonomia :))

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Dendy: Neni to tak, v NASTAVENI vypni Prizpusobit sirku fora obrazovce (tak nejak to tam je).
Ma to ale stejne hacek, nastavi se stabilni sirka, asi 900. Idealni by byla volba jakou sirku kdo chce, nebo sirku plovouci, ale to si moc vymejslim:)

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Vuid: Tak jsem zmenšil velikost boxu s avatarem u šířky 1200px.
Pro aktualizaci může být u někoho nutný reload stránky (F5).

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Pavel Vantuch píše:Jen jediná věc. Já se hlásím na electrozone.cz a mail mi došel z audiozone.cz.
Která doména tedy bude výhledově platit?
Tak je to vyřešeno... při nalogování se uživateli do databáze zapíše z které domény přišel.
Pak mu chodí notifikační maily s totožnou doménou, z které naposledy navštívil fórum.
Pokud ještě někomu chodí upozorňovací e-maily ze "špatné" domény, nechť se prosím ozve.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

pixel píše:Tak je to vyřešeno... při nalogování se uživateli do databáze zapíše z které domény přišel.
Pak mu chodí notifikační maily s totožnou doménou, z které naposledy navštívil fórum.
Pokud ještě někomu chodí upozorňovací e-maily ze "špatné" domény, nechť se prosím ozve.
Díky moc. Vypadá to, že je vše OK. Dnes mi chodí maily už jen z electrozone :wink:

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Wohma píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.
Jde o jednotné nastavení zobrazení datumu a času na celém fóru, které se nastavuje v Uživatelském panelu > Nastavení.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

pixel píše:
Wohma píše:Muze mi nekdo vysvetlit, proc se pod kazdym prispevkem zobrazuje datum registrace uzivatele i s casem? To datum bych jeste pochopil (i kdyz nevim, proc by me melo zajimat, ze to bylo zrovna v pondeli), ale mit tam cas mi prijde jako totalni hovadina.
Jde o jednotné nastavení zobrazení datumu a času na celém fóru, které se nastavuje v Uživatelském panelu > Nastavení.
ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensit :) V nastaveni si to sice muzu predelat, jenze ten panel vlevo se stejne nezmensi.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Wohma píše:ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensit :) V nastaveni si to sice muzu predelat, jenze ten panel vlevo se stejne nezmensi.
Panel s avatarem je již zmenšený... viz výše - dnešní příspěvěk z 13:12.

Wohma

Příspěvek od Wohma »

pixel píše:
Wohma píše:ja spis narazel na to, ze kdyby defaultni nastaveni neobsahovalo tyhle informace, tak by nebyl problem ten pruh zmensit :) V nastaveni si to sice muzu predelat, jenze ten panel vlevo se stejne nezmensi.
Panel s avatarem je již zmenšený... viz výše - dnešní příspěvěk z 13:12.
V tom pripade je to stale prilis siroke, anebo to muj browser nezaznamenal, i kdyz jsem F5 daval.

pixel
Administrátor

Příspěvek od pixel »

Wohma píše:V tom pripade je to stale prilis siroke, anebo to muj browser nezaznamenal, i kdyz jsem F5 daval.
Prosím pošli mi přes PM screenshot.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

Souhlas s Wohma, sloupec s avatarem je stale zbytecne sirokej. Je to sice detail, ale nezobrazenim casu (hodiny) by se usetrilo dost mista.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Taky si myslim, ze by tam to datum registrace byt nemuselo. Kdyz to nekoho bude zajimat, klikne si na avatara a vidi to.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

este by sa mohla zmenit aj horna lista v browseri iba na Electrozone...

Odpovědět