Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
jo uz to teraz slo .. ale este by to chcelo vyladit , aby stacilo dat enter .. teraz treba presne mysov stlacat tlacitko ..
Ja mozno viem kde je problem, pokial si dobre pametam kedysi som skusal Safari pod Windows a tam bol aliasing fontov vacsi ako ma nativne nastavenie Smooth v preferenciach Windowsu, ako keby Safari malo vlastny. Takze mozno aj na Macu to blbne takto, kedze pod Firefoxom to je O.K., ked je uz taky maly font tak to skratka ten aliasing zblbne.
Už by to mělo být OK... zkuste prosím.
Pytkin: na Enter to nepůjde určitě, ale zkusím udělat možnost kliku na celé "tlačítko", a ne jen na text.
Pytkin: na Enter to nepůjde určitě, ale zkusím udělat možnost kliku na celé "tlačítko", a ne jen na text.
pixel : nemozes tam dat tlacitko submit a focus na neho ?
Pytkin: tlacitko Submit jde blbe nastylizovat, aby vypadalo na vsech prohlizecich stejne... proto sem od nej puvodne ustoupil...
Udelal jsem tedy jak klikaci cele pole + sem dal Submit tlacitko do skryteho DIVu, takze odeslani klavesou Enter tez funguje
Udelal jsem tedy jak klikaci cele pole + sem dal Submit tlacitko do skryteho DIVu, takze odeslani klavesou Enter tez funguje

no vidis !
super .. to mam rad .. aj mna casto klienti dotlacia k nemoznemu 

Z ničeho nic zmizela tlačítka Upravit, Odpovědět atd. (Safari, OSX):

Zůstala jen rychlá odpověď a "netlačítko" Napsat komentář. U příspěvku samotného jen křížek na smazání

Zůstala jen rychlá odpověď a "netlačítko" Napsat komentář. U příspěvku samotného jen křížek na smazání
Nedávno jsem aktualizoval phpBB... ale nevím, zda to bude tím...
V jiných prohlížečích na MacOS to je OK?
Dělá to ještě někomu na Safari? Nemám to možnost vyzkoušet....
V jiných prohlížečích na MacOS to je OK?
Dělá to ještě někomu na Safari? Nemám to možnost vyzkoušet....
skusal to v safari na OSX a mne to ide OK ..
u mna tiez vsetko v pohode pod OSX v Safari
ale ked tak pozeram na ivov obrazok, tak skor si myslim, ze sa nekorektne natiahlo css...
"Napsat komentar" ma len text ale chyba mu grafika.., cize ak by dal refresh tak by mu to malo zbehnut, alebo dat Empty Cache v Safari..
ale ked tak pozeram na ivov obrazok, tak skor si myslim, ze sa nekorektne natiahlo css...
"Napsat komentar" ma len text ale chyba mu grafika.., cize ak by dal refresh tak by mu to malo zbehnut, alebo dat Empty Cache v Safari..
To trvalo asi 2 dny ... ted už je to taky ok
zdravim,
bol by problem spravit malu upravu jedneho prekliku?
jedna sa o "posledny prispevky", ked kliknem na hociktore RE:......, hodi ma to na zaciatok threadu a nie na miesto, ku ktoremu sa to RE viaze - vlastne na koniec.
bolo by mozne spravit tento preklik tak, aby to cloveka hadzalo naozaj na poslednu odpoved v threade? pride mi to logickejsie ako to
zakazdym listovat.
dakujem.
bol by problem spravit malu upravu jedneho prekliku?
jedna sa o "posledny prispevky", ked kliknem na hociktore RE:......, hodi ma to na zaciatok threadu a nie na miesto, ku ktoremu sa to RE viaze - vlastne na koniec.
bolo by mozne spravit tento preklik tak, aby to cloveka hadzalo naozaj na poslednu odpoved v threade? pride mi to logickejsie ako to
zakazdym listovat.
dakujem.
Po kliknutí na odkaz v Poslední příspěvky to člověka hodí na první nový (nepřečtený) příspěvek od poslední návštěvy.
Při první návštěvě tématu to tedy je na první příspěvek...
Při první návštěvě tématu to tedy je na první příspěvek...
nerozumiem .. kde treba kliknut aby mi dalo prvy neprecitany ? v taptalku to ide paradne .. na webe neviem kde mam kliknut ..