Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Me to bezi v pohode... napr zde: o-serveru/zprovozneno-vkladani-videa-a- ... 10224.html
Prvni video hlasi, ze je blokovano kvuli autorskym pravum, druhe na nasledujici strance bezi v pohode...
Prvni video hlasi, ze je blokovano kvuli autorskym pravum, druhe na nasledujici strance bezi v pohode...
vcera mi to este islo, no a dneska su cierne screeny, zase napriklad ale na sme.sk mi youtube videa idu, tak neviem v com je chyba, nemam nic blokovane...
tak teraz som to skusal u naseho traffica, presne aj jemu takto, SME hej a audiozone nist.
tak teraz som to skusal u naseho traffica, presne aj jemu takto, SME hej a audiozone nist.
A co napr. video na teto strance dole?
http://www.musicstage.cz/rozhovory/zaka ... t2090.html
http://www.musicstage.cz/rozhovory/zaka ... t2090.html
U mě videa jedou v pohodě, i z uvedeného linku. Jedu na W7/x64, Firefox 48.0
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
na Mac: Safari black, Firefox ok, Chrome black, Opera Black. Pluginy na prehratni videa jsem kontroloval ty jsou v poho. Safari a chrome pouzivaji stejny zaklad pokud si pamatuju dobre. FF si frci na svym ale muzu se plest.
Jasne, ja to OK asi jen na Firefoxu... na Chrome, Edge, IE to mam take cerne... zkusim zjistit vice
Tak jsem tam dal YouTube HTML5 player a uz by to snad melo jit na vsech prohlizecich...
Nyni vse ok na vsech mnou uvedenych prohlizecich.
trackery-sekvencery/reaper-daw-t6536-1110.html#p389301
Michale - přihoď prosím sekci "Reaper" do "Software". Asi si to fakt už zaslouží
Dík, P.
Michale - přihoď prosím sekci "Reaper" do "Software". Asi si to fakt už zaslouží

Dík, P.
Je tam... presunul jsem tam 3 temata, ktere jsem o Reaperu nasel...
Proběhl update na phpbb 3.2.1.
Zatím ještě není zprovozněno menu Studia.
Pokud narazíte na nějaké chyby, pište prosím sem.
Zatím ještě není zprovozněno menu Studia.
Pokud narazíte na nějaké chyby, pište prosím sem.