Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
stan> ja som si dal bookmark v browseri rovno na www.audiozone.cz/forum/, aj tak tie blbosti co su na homepage ma nezajujimaju .. ked si zabookmarkujes linku rovno na foorum tak potom ak su nove posty od tvojej poslednej navrstevy tak to vidis medzi tymi linkami "Upozorneni" a "Soukrome spravy" - svieti to tam s cervenou ikonkou.. cize 1 klik 

@pixel
uz som sem daval screenshot, dam ho teda este raz...
uz som sem daval screenshot, dam ho teda este raz...
@dendy: mas pravdu, zmenit si bookmark je asi nejrychlejsi reseni jak se vyhnout cheesburgeru 

@lavender: ja to mam na mobilu s Windows OK... ma s tim jeste nekdo na iPhone problem? Ten pruh je na vsech strankach?
Hm, tie notifikacie o novych akciach su nejak cele rozbite .. myslim "Upozorneni" - ikonka zvonceka
vid 3 screenshoty .. otvorim, kliknem na "oznacit vse jak prectene", zmizne cervene cisielko, ale po refreshi stranky tam zas je .. navyse uplne nahodne cisla to dava.. po dalsom refreshi mi tam hodilo (29) ...
vid 3 screenshoty .. otvorim, kliknem na "oznacit vse jak prectene", zmizne cervene cisielko, ale po refreshi stranky tam zas je .. navyse uplne nahodne cisla to dava.. po dalsom refreshi mi tam hodilo (29) ...
V phpBB 3.2 jsou BBCode uplne jinak ulozeny v databazi... pri update se bohuzel nejak neopravily vsechny zaznamy v databazi... nasel jsem na netu ulitilu na opravu BBCode a uz by to snad melo byt vsude OK
@dendy: budu to sledovat... pokud je ale opravdu chyba v phpBB, budeme u tohoto muset pockat na opravu od autoru
Dnes mi to uz nerobi ! Takze ak si nic nemenil tak bud zazrak alebo som mal nieco zblbnute v browseri ja 

Já bych ještě uvítal jednu věc a to kdyby na konci stránky při mobilním prohlížení byly vypsané poslední příspěvky a témata. Chodím na audiozone hlavně kvůli toho si počíst uživatelské rady, tipy a problémy, které se řeší na fóru 

to mas tu:
inak ked si mal bookmark "posledne prispevky", tak ten nadalej funguje
o fuck jasne, najelegantnejsie riesenie ze ma to nenapadlo
)) bookmarknut si rovno search.php?search_id=newposts

Mam malu obrazovku ?
Firefox 52 / Windows XP / rozlisenie 1280x1024

Firefox 52 / Windows XP / rozlisenie 1280x1024
Server Audiozone.cz nyní běží na zabezpečeném protokolu HTTPS.
Pokud by nastaly najeké problémy, dejte vědet.
Pokud by nastaly najeké problémy, dejte vědet.
Nieco sa posralo .. Zrazu mi to ukazuje 5 stran prispevkov z BAZARu .. vsetky su stare