EXCOM píše:da sa vobec dnesne atari zapojit na bezne LCD a ficat nanom?
Dá. ST-High rozlišení je v rozsahu SVGA monitorů. Nicméně u obyčejného ST je to jenom 640x400. TT nebo Falcon už je jiné kafe, ale to už se jen tak nesežene a specielně ten druhý jmenovaný je z cenou pořád dost vysoko.
Excom : nie .. TT a Falcon su dva rozlicne stroje .. Dlho Fungovalo ST s roznymi modifikaciami a potom prislo TT s vykonnejsimi procesormi a lepsou grafikou .. Neskor prislo MEGA ST .. a posledny z rady bol Falcon .. ten uz mal tusim 68040 a mal DSP na muziku a opat vykonnejsiu grafiku ..
pytkin, ctirad : no, tak to potom bol Falcon co mi nukali ze s tym nemaju co robit, ze je to nahovno.. za dara mi to chceli dat, ja som to nezobral lebo som tiez nevedel na co mi to bude ked prislo PC a tento system odchadzal.. drahe to bolo jak hovado ako mi hovorili, a ked mi to chceli dat tak povedali ze to nema ziadnu cenu
EXCOM píše:ctirad : no zaujimave na to bolo to ze to bolo asi rok-dva na to ked to vyslo... vtedy to dajako rychlo upadlo..
Tak to si sněčím pleteš, protože Falcon vyšel někdy v roce 1992-1993, specializované verze tehdejších vlajkových aplikací doplněné o DAW část (Cubase Audio, Notator Logic Audio, Digitape..) vyšly o několik měsíců později a samozřejmě ještě pak vycházely jejich updatované verze a další software jiných firem. Kromě toho C-lab dělal svoje vlastní verze Falcona vyladěné na DAW. PC bylo v té době dobré tak na hry po DOSem a Apple zase cenově nedostupný. Dost proto pochybuju, že by ti někdo v té době Falcona dal jen tak, když za něj před tím vypláznul 30-50 tisíc podle konfigurace
ctirad : zjavne mas pravdu, mne sa tato moznost naskytla niekedy v roku 98-99... ale to uz bolo tiez pekne davno.. to je ako ked pytkin vravel na svoje detstvo si spominam... a vysvitvlo z toho ze mal vtedy 20