Access Virus

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
nunu

Access Virus

Příspěvek od nunu »

Tak jsem si sehnal na samplech Access Virus a nestacil jsem se divit. :roll: :roll: :roll: Spousta zvuku mi pripadala notoricky znamych a tak jsem zacal hledat.A nevim jestli mam byt nasrany nebo se smat, protoze evidentne nekdo od nekoho opisoval...A to dost hrubym zpusobem,ty zvuky ne ze by byly podobne,ony jsou temer stejne..No,prozatim jsem nasrany, protoze toto jsem necekal...Na oplatku si zase ja vypujcim par zvuku od Viruse,takze to bude fifty fifty -))

Kazdopadne tim ze je to samplovano po oktavach tak to silene ztraci.Zkousel jsem i naimportovat akaiacke samply do syntaku a porovnat z tim soft samplerem.Vysledek ???Rozdily jsou,ja bych je definoval jako nepodstatne.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Nunu, pokud vím, tak Virus je virtuální analog a jeho smyslem je co nejlépe simulovat práci analogových synťáků. V prestech zřejmě bude spousta známých zvuků, které již na analogových originálech někdo někdy udělal a ujaly se.
Jestli Tě dobře chápu, tak Kurzweil má v prestech podobné napodobeniny? :) :) :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

nunu

Příspěvek od nunu »

Abych byl presny tak v programech,ne ve vrstvenych zvucich, v tech jako by zakladnich.Ano,treba zvuk ze shine od floydu je temer identicky,pak jedna MOOG basa (moc fajnova ) a jeste jeden zvuk jsou jako by z oka vypadly.Teda s tim rozdilem ze ten akai nehraje,nema ani zdaleka tu dynamiku,pevnost a hutnost.Ale jelikoz ja nemam viruse,jsem rad i za to pouzitelne co tam je...Zacinam zas blbnout,misto abych neco delal hraju si s masinou...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nunu : ale ved to sa vzdy robi , ze nastroj sa snazi simulovat zname zvuky (pripad toho flojdu) .. co je na tom podivneho ?
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 23 dub 2007 00:34, celkem upraveno 1 x.

nunu

Příspěvek od nunu »

Vcelku nic,necekal jsem to,mel jsem utkvelou predstavu ze virus je jenom na nejake štěky a hovadinky.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

:) :) :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nunu : vidis .. keby si bol v sobotu v Bratislave, mohol si si Virus otestovat .. Ak by ta teda Bassline pustil ..

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Nepustil :)

Odpovědět