Access Virus TI 2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 15 led 2009 20:24

me to nehraje vubec :-) ale aspon vidim, ze budu rad, kdyz bude i tmavsi skin, tenhle je pro me moc svetlej - jsem takovej krtek :-)

ekeaze: to je o prvni verzi ti
Inputs and Outputs

All connections to the outer world have been drastically improved


· 6 Symmetrical outs with +4dB studio level
· Optional Soft Limiting for every output
· 192 Khz/24bit D/A converters
· 2 Inputs with 24-bit A/D converters
· 4 different input sensitivities
· USB for audio, midi and data connection
· USB2 compatible device, 12Mbit data transfer rate
· S/PDIF In/Out for Digital I/O.
· Dedicated headphone out.
· Pure Tuning (Licensed

Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Příspěvek od qwerty » 15 led 2009 20:28

Přehrál jsem to 3x a prostě ne.
Už ho chudáka nechám:)
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2009 20:32

no je to len Beta ako som cital v reportoch z NAMM...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 15 led 2009 20:35

je to samozrejme beta.. ale me uz bezi, chtelo to vypnout od napeti..
uhh tak character fx je hustej :-)
ring modulator taky mega.. nechci vypadat jako nejakej vyplesklej blbecek, ale je to parada :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 15 led 2009 20:50

na SNOW-e prebehlo vsetko bez problemov .. na radu biscuita som preventive po instalacii vypol/zapol adapter napajaci... a vsetko slape..

inak moje dojmy su podobne :)) mega husty update ...

a neviem.. mozno sa mi to len zda, mozno je to len placebo efekt, ale nezneju basy (aj pri vypnutej FX jednotke) tak trochu pevnejsie ? neviem, mam pocit akoby sa ten zvuk trolilinku jemne zmenil (k este lepsiemu) .. nepisali niekde ci neprerabali algorytmi filtrov a oscilatorov zakladnych ????

(mozno je to len moja vsugeracia z noveho interfejsu :)))

kazdopadne... PARADNY UPDATE !!!

Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Příspěvek od qwerty » 15 led 2009 21:45

Tako už to jede.
Odpojení od sítě pomohlo.
Opožděně přeji šťastné a veselé:)

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 16 led 2009 10:10

ojjoj - jedina zelezo, do ktereho jsem ochotny jeste investovat...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 16 led 2009 10:12

ekeaze píše:jen skoda ze ten novej Virus ma porad USB 1 ... kdyz by mel USB 2 tak by mohl pak posilat vice paru
Ba ne, ma USB2 nebo aspon tak to pisou ka kvr...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 16 led 2009 11:16

jasne ze ma usb2, na usb jedna bych si teda spesl radic nekupoval

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 16 led 2009 11:20

tak to je super s tim USB 2... to by mohli dobudoucna zas to audio po USB rozsirit

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 16 led 2009 13:11

chodej tri stereo kanaly + vstup + "midi" virus control.. me to staci.. stejne vetsinou nemam v projektu vic jak tri stopy z vira

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 189
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Příspěvek od roocza » 18 led 2009 23:02

to je teda fér :)
anyway, radši počkám na ověřenou verzi... pořád jedu na 2.7.3, protože novější nejely úplně tak jak bych si představoval :))
každopádně sem zvědavej co přibyde v následujících TIOSech.
z jinýho fóra:
"the TI is in for the long run, in other words - there will be updates to the entire series as long as it is technically feasible."

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 19 led 2009 17:33

Tak si tak říkám. Půjde vůbec ten desktop dát do racku? To je pro mě klíčová informace....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 20 led 2009 01:19

ondro myslis ten novej? moje puvodni verze ti, stejne tak jako vsechny predchozi (a, b, c), jde. dokonce jsou u nej i pribaleny drzaky - sundas ty mahagonovy klacky z boku a nasroubujes rackovy usi.. myslim, ze u novy verze tuhle tradici jistojiste neopustili.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 led 2009 23:46

Myslím ten novej. Dal bych ho hned místo mého béčka do Korgu M3 :)

Odpovědět