Access Virus TI 2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 12:32


Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 úno 2009 12:37

Obrázek

podla obrazka to vyzera ze do racku nepojde dat - nema ani srouby bocne, je to z jednoliateho zahnuteho plechu.. takze zbohom rack.. toto je podla mna trosku preslap accessakov, vela ludi si dava desktop do racku...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 12:45

vidis, to som si neuvedomil. a vyzera, ze to ma 19palcovu sirku.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 03 úno 2009 12:54

este jedine ze by bol uzsi o pol centimetra a rackove usi by sa sroubovali zospodu.. ale to by bolo imho trosku kostrbate riesenie....

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Příspěvek od mONOGRAm » 03 úno 2009 13:04

ked si uvedomim, ze som za usate sekndhendove c-cko pred 3 rokmi dal 38tis., zda sa mi ta /uvadzacia?/ cena tohto krypla lakava.

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 03 úno 2009 22:30

Mám Ti a po instalaci OS3 mi to dělá tu věc, že si to nepamatuje nastavení OUT. Konkrétně všechno mi leze do USB1, ale USB2 si jaksi nepamatuje (Cubase 3.11). Přišel jsem na to, že to jde savnout jako VST preset přimo na Vir VST okně, ale trochu mě to štve.
Nějaký jiný nebo podobný zkušenosti?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 úno 2009 01:13

ake mate skusenosti s pracou s OS3 ?? ja som sa konecne k tomu dostal trochu viac a po 3 hodinach musim konstatovat ze sa asi docasne vratim k 2.9

mam s tym velke problemy kazdu chvilu sa sekne napr. pri prepinani typov oscilatorov, ale aj pri prepinani presetov, bud stichne uplne, alebo vydava suvisly ton (cisty saw) a pokial ho nevypnem z elektriny a znovu nezapnem tak sa nespamata - nestaci ani soft off/on... teda treba povedat ze mi to robi pri ovladani cez TI VSTi ... zaujimave je ze ked sa takto sekne, tak zvukovkova cast bezi dalej - sekne sa len synth engine a ked vypnem cubase ten suvisly ton stichne a zvukovkova cast fici stale dalej... a robi to aj ked zvukovkovu cast prehodim s nativneho ASIO ovladaca na ASIO4ALL .. proste zvukovkovej casti sa ten problem netyka, ta slape perfektne ...

z toho mi vyplyva ze ten bug bude nejak suvisiet s VSTi interfejsom..

este s tym skusim polaborovat ale ak nepridem na to ako sa tomu vyhnut, budem sa musiet vratit k 2.9 ... hold ten os3 je fakt asi este BETA :)

Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Příspěvek od qwerty » 07 úno 2009 13:22

Měl jsem menší problémy viz výše, ale teď mi to jede v pohodě.
Žádné větší problémy. Jen se mi občas stane, že mi zůstane hrát nějaká nota, ale stiskem PANIC se zase vypne a je to v pohodě.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 úno 2009 13:33

a pouzivas vira aj ako zvukovku alebo na asio mas nieco ine ?? mas snow alebo desktop ? aky daw pouzivas ?

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poklop » 07 úno 2009 13:41

Dotaz, možná na Dendyho. Jak se vrátíš ke staršímu OS? Mně to moc nejde mám dojem, že to není tak snadný. Není problém v tom, že instalátor nechápe, proč dělá někdo downgrade?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 úno 2009 13:50

este som to neskusal ale sak teoreticky by nemal byt problem nie ?? co som cital na infekted.org tak mam pocit ze hocikto to riesit.. vecer to skusim a dam vediet..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 úno 2009 13:54

co citam vela ludi doporucuje downgrade dokonca na 2.7.3, ani nie na 2.7.5, lebo ta ma vraj tiez nejake bugy.. vsetci doporucuju 2.7.3 ako "rock solid"

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 07 úno 2009 18:17

dendy píše:Obrázek

podla obrazka to vyzera ze do racku nepojde dat - nema ani srouby bocne, je to z jednoliateho zahnuteho plechu.. takze zbohom rack.. toto je podla mna trosku preslap accessakov, vela ludi si dava desktop do racku...
Ahoj Dendy. Psal jsem do Thomannu, odpověděli mi, že v blízké době připravují i rackovou verzi. Třeba se ten spodek nějak vymění, nevím. S upgradem na TI zatím budu muset počkat...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 úno 2009 18:47

no neni sa kam ponahlat.. ono ten os3 je fakt asi este buggy, citam na infekted.org ze viac ludi ma rozne problemy s nim a aj udajne zatial distribuuje TI2 access s defaultne nainstalovanym os 2.7.3

Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Příspěvek od qwerty » 08 úno 2009 17:34

Dendy vira používám jako hlavní zvukovku. Fakt mi to jede bez problémů, tak jako se starším OS. Jinak je to desktop ve spojení s cubase SX3.

Odpovědět