Access Virus TI 2

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

dendy

Příspěvek od dendy »

Obrázek

podla obrazka to vyzera ze do racku nepojde dat - nema ani srouby bocne, je to z jednoliateho zahnuteho plechu.. takze zbohom rack.. toto je podla mna trosku preslap accessakov, vela ludi si dava desktop do racku...

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

vidis, to som si neuvedomil. a vyzera, ze to ma 19palcovu sirku.

dendy

Příspěvek od dendy »

este jedine ze by bol uzsi o pol centimetra a rackove usi by sa sroubovali zospodu.. ale to by bolo imho trosku kostrbate riesenie....

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

ked si uvedomim, ze som za usate sekndhendove c-cko pred 3 rokmi dal 38tis., zda sa mi ta /uvadzacia?/ cena tohto krypla lakava.

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Mám Ti a po instalaci OS3 mi to dělá tu věc, že si to nepamatuje nastavení OUT. Konkrétně všechno mi leze do USB1, ale USB2 si jaksi nepamatuje (Cubase 3.11). Přišel jsem na to, že to jde savnout jako VST preset přimo na Vir VST okně, ale trochu mě to štve.
Nějaký jiný nebo podobný zkušenosti?

dendy

Příspěvek od dendy »

ake mate skusenosti s pracou s OS3 ?? ja som sa konecne k tomu dostal trochu viac a po 3 hodinach musim konstatovat ze sa asi docasne vratim k 2.9

mam s tym velke problemy kazdu chvilu sa sekne napr. pri prepinani typov oscilatorov, ale aj pri prepinani presetov, bud stichne uplne, alebo vydava suvisly ton (cisty saw) a pokial ho nevypnem z elektriny a znovu nezapnem tak sa nespamata - nestaci ani soft off/on... teda treba povedat ze mi to robi pri ovladani cez TI VSTi ... zaujimave je ze ked sa takto sekne, tak zvukovkova cast bezi dalej - sekne sa len synth engine a ked vypnem cubase ten suvisly ton stichne a zvukovkova cast fici stale dalej... a robi to aj ked zvukovkovu cast prehodim s nativneho ASIO ovladaca na ASIO4ALL .. proste zvukovkovej casti sa ten problem netyka, ta slape perfektne ...

z toho mi vyplyva ze ten bug bude nejak suvisiet s VSTi interfejsom..

este s tym skusim polaborovat ale ak nepridem na to ako sa tomu vyhnut, budem sa musiet vratit k 2.9 ... hold ten os3 je fakt asi este BETA :)

qwerty

Příspěvek od qwerty »

Měl jsem menší problémy viz výše, ale teď mi to jede v pohodě.
Žádné větší problémy. Jen se mi občas stane, že mi zůstane hrát nějaká nota, ale stiskem PANIC se zase vypne a je to v pohodě.

dendy

Příspěvek od dendy »

a pouzivas vira aj ako zvukovku alebo na asio mas nieco ine ?? mas snow alebo desktop ? aky daw pouzivas ?

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Dotaz, možná na Dendyho. Jak se vrátíš ke staršímu OS? Mně to moc nejde mám dojem, že to není tak snadný. Není problém v tom, že instalátor nechápe, proč dělá někdo downgrade?

dendy

Příspěvek od dendy »

este som to neskusal ale sak teoreticky by nemal byt problem nie ?? co som cital na infekted.org tak mam pocit ze hocikto to riesit.. vecer to skusim a dam vediet..

dendy

Příspěvek od dendy »

co citam vela ludi doporucuje downgrade dokonca na 2.7.3, ani nie na 2.7.5, lebo ta ma vraj tiez nejake bugy.. vsetci doporucuju 2.7.3 ako "rock solid"

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

dendy píše:Obrázek

podla obrazka to vyzera ze do racku nepojde dat - nema ani srouby bocne, je to z jednoliateho zahnuteho plechu.. takze zbohom rack.. toto je podla mna trosku preslap accessakov, vela ludi si dava desktop do racku...
Ahoj Dendy. Psal jsem do Thomannu, odpověděli mi, že v blízké době připravují i rackovou verzi. Třeba se ten spodek nějak vymění, nevím. S upgradem na TI zatím budu muset počkat...

dendy

Příspěvek od dendy »

no neni sa kam ponahlat.. ono ten os3 je fakt asi este buggy, citam na infekted.org ze viac ludi ma rozne problemy s nim a aj udajne zatial distribuuje TI2 access s defaultne nainstalovanym os 2.7.3

qwerty

Příspěvek od qwerty »

Dendy vira používám jako hlavní zvukovku. Fakt mi to jede bez problémů, tak jako se starším OS. Jinak je to desktop ve spojení s cubase SX3.

Odpovědět