Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit

Příspěvek od biscuit »

43: ten folder je v dokumentech, tak za to mozna muze i preinstalace systemu..

43

Příspěvek od 43 »

biscuit>sijo! sem ja to ale jelito, ze me to ani ve snu nenapadlo! (overit takovouhle zakladni vec) ... nicmene bych predpokladal, ze ty presety se spis ukladaj do bacila rovnou, kdyz uz je na ne omezenej prostor, zejo ... no nic pouceni pro priste...
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

qwerty

Příspěvek od qwerty »

Čau

Chtěl bych se zeptat, jestli nevíte jak je na tom virus ti/snow jako zvukovka?

Jestli to někodo někde testoval a třeba porovnával s jinýma kartama.

Jedná se mi o kvalitu výstupního signálu, případné zkreslení atd...

Díky
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40

biscuit

Příspěvek od biscuit »

muzu dat porovnani s maudio audiophile 2496. je to subjektivni, ale z hlediska vystupu, jsem neslysel zadnej rozdil v kvalite - bohuzel moje srovnani je offline - tzn. ze prepnu vystupni driver, prepnu zesilovac a az pak posloucham rozdil - nemuzu to prepinat rychle A / B
porovnani vstupu jsem nedelal, protoze prakticky nic nenahravam, ale to by bylo daleko objektivnejsi, protoze se to da nahrat ;)

nerozumim tomu zkresleni? jak to myslis?

qwerty

Příspěvek od qwerty »

Tím zkreslením jsem myslel, jestli si třeba nějaké frekvence nepřidává nebo neubírá.

Mám totiž virus jako hlavní zvukovku a nevím jestli má cenu investovat do nějaké jiné.

dendy

Příspěvek od dendy »

qwerty: pokial ti vyhovuje latencia a staci pocet vstupo/vystupov tak nema ... ja mam cez maly mix do TI-cka pripojeny nord, blofeld a evolver a nahravam cez TI-cko.. a som uplne spokojny ;)

btw. vcera som updatol driver na najnovsi a sranda - accessaci zmenili spravanie tej ledky co len raz za cca 2-3 sekundy kratko blikla ked je vajrus vypnuty.. teraz tak plynule fejduje z nuly na maximiu a zase spet na nulu :)

to blikanie sa mi predtym pacilo viac :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jo to posrali, ja uz to nevydrzel a namontoval jsem si na kabel od adapteru snurovej vypinac!

roocza

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od roocza »

zdravim,
mam prosbu... potrebuju akutne downgradovat na TIOS 2.7.5, coz byla u me posledni stabilni verze... zkusil sem posledni 3.1.0, ale ukazalo se, ze je s tim na mym setupu daleko vic trapeni, nez jsou moje nervy schopny pohodlne prenyst... problem je ale v tom, ze ty paka z access uz tuhle verzi ze svejch stranek stahli (nebo ji tam alespon nemuzu vubec najit)... najde se tu nekdo, komu tahle verze tiosu lezi na hdd a byl tak hodnej a nahodil mi ji nekam na web? budu primo kurevsky vdecnej :)

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

http://www.uschovna.cz/vyzvednout.php

cislo zasilky: Uschovna4a9ef99b70a3b78

roocza

Příspěvek od roocza »

uh, to bylo rychly :) ... mas to u me!!

loudspeaker

Příspěvek od loudspeaker »

pracujeme rychle a efektivne :)
neni zac ;)

roocza

Příspěvek od roocza »

cau, mam dotaz...
pouzivate nekdo atomizer? moc pekne se mi s nim glitchuje, ale mam takovej problem, kterymu bych docela rad prisel na kloub... signal pri pruchodu virusem zni vporadku, ale v momente kdy zmacknu klavesu a spustim tak atomizer, mam pocit, ze je zvuk docela citelne zkreslenej, hlavne ve vejskach je to dost poznat... pritom mam vypnutou celou fx sekci... napadaj vas nejaky dalsi parametry, ktery by mohly ovlivnovat zvuk v tomhle rezimu? ... jedu porad na starym tiosu 2.7.5

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Nemate nekdo instalator nejnovejsiho Virus Controlu pro 32bit windows Virus TI 1 ?
Ja ted nemuzu na downloady, pac tam nemam registraci, pac jeste puvodni majitel nezrusil registraci produktu.
Nejakej link na uschovnu bo tak.

Diky!!

biscuit

Příspěvek od biscuit »

TOM-Thak píše:Nemate nekdo instalator nejnovejsiho Virus Controlu pro 32bit windows Virus TI 1 ?
Ja ted nemuzu na downloady, pac tam nemam registraci, pac jeste puvodni majitel nezrusil registraci produktu.
Nejakej link na uschovnu bo tak.

Diky!!
tome co to je za blbost? downloady jsou sice po zalogovaní, ale nejsou podmineny registraci krabice!
prihlas se a stahuj..
kdyz by ti to neslo, tak napis.. mels prece i staryho vira a tvuj ucet je furt stejnej (predpokladam, ze uz driv sis udelal ucet)
jinak posledni je 3.3.4.0 - prave ho stahuju i pro sebe, pouzival jsem doted predchozi 3.3.0.0

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

uz mi poslal prihlasovaci udaje.
Kazdopadne starej virus sem mel registrovanej a access neprevadi registrace na jine uzivatele. Takze jsem becko prodal a museli mi zrusit ucet, aby si to ten novy mohl zaregistrovat na sebe. Jenze tim, jak me zrusili stary, tak ten novy je podminen registraci produktu, ktery uz je ale registrovan na toho od koho sem kupoval tedka TI. Kazdopadne uz je to vyresene tim jak mi poslal svuj ucet a ten pak necham zrusit.
Uff jeste me ted prekvapilo, ze na stare verzi controlu pres USB je tam dost vysoka latence. (na becku pres midi byla miziva)
Tak musim omrknout, co je kde spatne, treba to spravi nova verze.

Odpovědět