Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od qwerty » 14 led 2010 10:42

Nový OS 4 na cestě, a s ním nové filtry, distorze a modulační možnosti. Já ty kluky miluju :)
http://www.accessmusic.de/page/render/l ... izers.html
Naposledy upravil(a) qwerty dne 14 led 2010 10:44, celkem upraveno 1 x.
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 10:43

masaker... velky respekt, oni su snad jediny synth team na svete ktory fakt usilovne maka maka a maka .. a to vsetko zadarmo pre existujucich zakaznikov - neuveritelne ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 14 led 2010 10:46

Masakr! Me se taky libi to, ze rozdil mezi TI1 a TI2 neni skoro zadny a tim padem stale supportuji i TI1. Stale nove veci.. fakt supa.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21488
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2010 10:47

hlupost .. kurvy su to .. na moj virus rack nic nove nemaju .. OS 2.x

pozri sa na Studio Electronics .. Vyrabaju analogove syntaky a stale robia na ne support .. aj na vsetky stare modely .. daju sa upgradovat , doplnat features .. atd ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 14 led 2010 11:06

Ty znam no.. analogy sou to fakt masakr, ale taky masakr drahy :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21488
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2010 11:40

Tom : o cene sme sa nebavili :) ale o kvalite supportu ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 12:30

pytkin: v tomto ich v celku chapem, programovat a developovat 2 uplne rozdielne firmwary s tym ze ten jeden (na radu A-C) uz vlastne nikdy neprinesie ani korunu je overkilll... navyse stara rada A-C svojim OS prakticky dosiahla hranice moznosti toho DSP ktore je v tom pouzite, tam uz sa moc nove veci robit nedaju bez toho aby sa nevyhodili nejake stare a to by urcite niekto z ludi ktori "stare" virusy vlastnia ako rozumnu vec neuznal ...

fakt neviem o inej firme ktora by v ramci HW VA synthu robila pre zakaznikov viac (a v podsatete zadarmo) ako robi access...

SE s analogmi to je ine.. ked vyrobia nejaky upgrade aj na staru verziu tak sa im to oplati lebo je to fyzicka vec ktoru ludia kupia a tym padom to je biznis.. vyvoj firmware (ktory stoji prachy) pre uz discontinued produkt je kravina, to nikto normalny nemzoe robit lebo tym zaroven zakonite utrpi vyvoj FW na produkty ktore sa predavaju, a tym padom firme platia vyvoj ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 14 led 2010 12:55

to je bezpochyb - zaslouzili si moje prachy do posledniho krejcaru!
pytkine tak to je - my jsme spokojeni zakaznici ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21488
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 14 led 2010 15:28

jo .. sak ja to chapem .. ja som si len chcel rypnut :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 15:33

to je mi uplne jasne :mrgreen:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 16:39

OS4 for the Virus TI series introduces a powerful new feature that allows you use the arpeggiator pattern to modulate any of the parameters available to the modulation matrix.

to sim si len teraz vsimol, ja som sa zameral na tie nove filtrea a overdrivy, arpeggiator som nikdy moc nepouzival takze ma to nezaujimalo.. ale toto je uplne novy rozmer arpeggiatoru, PARADA !

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 14 led 2010 16:44

dendy: Tim by se dal delat takovy ten "trance gate efekt" jako ma trena vanguard nebo by se tim dal simulovat sidechaininig.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 16:46

napriklad.. alebo cokolvek ine.. v podstate tym pridavaju kvazi dalsiu multi-point obalku ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 14 led 2010 19:06

TOM-Thak píše:dendy: Tim by se dal delat takovy ten "trance gate efekt" jako ma trena vanguard nebo by se tim dal simulovat sidechaininig.
tak to uz samozrejme jde davno! ;) vanguard pche :-D
bude to vlastne lfo, jehoz vlnu si budes moct "namalovat" - prirovnani je matrix z reasona jako ovladac CV

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13140
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 14 led 2010 19:15

biscuit píše: vanguard pche :-D
:mrgreen:

Odpovědět