Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
tak uz aj virus ma comb a formant filter, no krasa 

yo inak opravte ma ak sa mylim ale tym padom bude TI-cko jediny synth na trhu ktory bude mat sucasne formantovy oscilator aj formantovy filter ... v celku husta kombinacia 

Jeste by pani vyvojari mohli vychytat to roz-synchronizovani midi v DAW. Dela to pri pouziti USB jak na PC, Cubase tak Apple Logic 10 na MAC Pro (odzkouseno). Obcas se proste rozhodí sync oproti projektu a je potreba to pausnout playnout nekolikrat nez se to chytí.
mne uz se to u poslednich verzi tiosu skoro nedeje, opravdu velmi vyjimecne..
ale ty asi vyuzivas viac arpeggia, ze jo?.. a kdyz uz se to stane, je lepsi to nastartovat od cely doby.. takze b a space
ale ty asi vyuzivas viac arpeggia, ze jo?.. a kdyz uz se to stane, je lepsi to nastartovat od cely doby.. takze b a space

Naposledy upravil(a) biscuit dne 15 led 2010 11:20, celkem upraveno 1 x.
ba mne to obcas spravi.. mam v tom poslednu dostupnu beta verziu tusim 3.3.0.0 ale robilo mi to aj s 3.1.0.0 final ... ale nerobi to casto len obcas.. co som si vsimol spravi to hlavne pri prehadzovani patchov pocas hrania ...
Nene ARP nepouzivam. Jen si tam naklikam noticky do midi jak potrebuju. Vcera se mi stalo, ze jsem nahodil projekt a jelo to opozdene. Tak jsem si rikal.. sakra, ze bych mel spatne latency na zvukovkce.. a ono ne. Za chvili se to rozjelo spravne. Ja si myslim, ze to bude taky jen dost nahodile a snad me to nebude moc prudit (vira mam od nedele, tak zatim testuju, dneska budu stavet rychlejsi PC tak uvidime).
Jeste by pani vyvojari mohli vychytat to roz-synchronizovani midi v DAW. Dela to pri pouziti USB jak na PC, Cubase tak Apple Logic 10 na MAC Pro (odzkouseno). Obcas se proste rozhodí sync oproti projektu a je potreba to pausnout playnout nekolikrat nez se to chytí.
POZOR!!!
Na to platí jednoduchá věc. Stačí zmáčknout tlačíko LIVE na Virus control vlevo dole a synchro se zase obnoví
POZOR!!!
Na to platí jednoduchá věc. Stačí zmáčknout tlačíko LIVE na Virus control vlevo dole a synchro se zase obnoví

Dík, ještě zkoumám jednu věc:
Jak automatizovat při propojení přes USB ostatní parametry než jen cut off / resonanci. Páč v cubase to jiné neukáže jako u ostatních vsti a zbytek je Unmapped.
Jak automatizovat při propojení přes USB ostatní parametry než jen cut off / resonanci. Páč v cubase to jiné neukáže jako u ostatních vsti a zbytek je Unmapped.
tome a co si otevrit vira jako vst3
jinak samozrejme staci pravym tlacitkem na patricnej knoflik a "add blablabla.."

jinak samozrejme staci pravym tlacitkem na patricnej knoflik a "add blablabla.."
dendy:
Tak co, jake su tie nove features ? Z tych videi to vypada dost chutne tie filtre a overdrive efekty ...
Tak co, jake su tie nove features ? Z tych videi to vypada dost chutne tie filtre a overdrive efekty ...
jak som teraz dopozeral to arp video, tak ma to uplne inspirovalo pouzit v reasone matrix ako modulator - moc casto to nevyuzivam ale teraz som dostal chut 

no ake su zatial netusim- ten update je "coming soon" 

jaj tak
.....inak pozeram cenu snow, tak uz to nie je tak nerealne ako kedysi bolo.....25CZK 

Tak to si asi budu muset precist manual k Cubasebiscuit píše:tome a co si otevrit vira jako vst3![]()

Kazdopadne se na to mrknu

Zbytek maka super.. hlavne USB + Analogy te parada :c)
no sak to je len o 50E menej nez za kolko som ho kupil jabassline píše:jaj tak.....inak pozeram cenu snow, tak uz to nie je tak nerealne ako kedysi bolo.....25CZK

ale jasne, ides do toho, sup sup, proste clovek ma ist za svojimi snami