Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline »

tak uz aj virus ma comb a formant filter, no krasa :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

yo inak opravte ma ak sa mylim ale tym padom bude TI-cko jediny synth na trhu ktory bude mat sucasne formantovy oscilator aj formantovy filter ... v celku husta kombinacia :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

Jeste by pani vyvojari mohli vychytat to roz-synchronizovani midi v DAW. Dela to pri pouziti USB jak na PC, Cubase tak Apple Logic 10 na MAC Pro (odzkouseno). Obcas se proste rozhodí sync oproti projektu a je potreba to pausnout playnout nekolikrat nez se to chytí.

biscuit
Příspěvky: 9576
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit »

mne uz se to u poslednich verzi tiosu skoro nedeje, opravdu velmi vyjimecne..
ale ty asi vyuzivas viac arpeggia, ze jo?.. a kdyz uz se to stane, je lepsi to nastartovat od cely doby.. takze b a space :-)
Naposledy upravil(a) biscuit dne 15 led 2010 11:20, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

ba mne to obcas spravi.. mam v tom poslednu dostupnu beta verziu tusim 3.3.0.0 ale robilo mi to aj s 3.1.0.0 final ... ale nerobi to casto len obcas.. co som si vsimol spravi to hlavne pri prehadzovani patchov pocas hrania ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

Nene ARP nepouzivam. Jen si tam naklikam noticky do midi jak potrebuju. Vcera se mi stalo, ze jsem nahodil projekt a jelo to opozdene. Tak jsem si rikal.. sakra, ze bych mel spatne latency na zvukovkce.. a ono ne. Za chvili se to rozjelo spravne. Ja si myslim, ze to bude taky jen dost nahodile a snad me to nebude moc prudit (vira mam od nedele, tak zatim testuju, dneska budu stavet rychlejsi PC tak uvidime).

Poklop
Příspěvky: 1007
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Poklop »

Jeste by pani vyvojari mohli vychytat to roz-synchronizovani midi v DAW. Dela to pri pouziti USB jak na PC, Cubase tak Apple Logic 10 na MAC Pro (odzkouseno). Obcas se proste rozhodí sync oproti projektu a je potreba to pausnout playnout nekolikrat nez se to chytí.

POZOR!!!
Na to platí jednoduchá věc. Stačí zmáčknout tlačíko LIVE na Virus control vlevo dole a synchro se zase obnoví :-)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

Dík, ještě zkoumám jednu věc:

Jak automatizovat při propojení přes USB ostatní parametry než jen cut off / resonanci. Páč v cubase to jiné neukáže jako u ostatních vsti a zbytek je Unmapped.

biscuit
Příspěvky: 9576
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit »

tome a co si otevrit vira jako vst3 :!:
jinak samozrejme staci pravym tlacitkem na patricnej knoflik a "add blablabla.."

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline »

dendy:

Tak co, jake su tie nove features ? Z tych videi to vypada dost chutne tie filtre a overdrive efekty ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline »

jak som teraz dopozeral to arp video, tak ma to uplne inspirovalo pouzit v reasone matrix ako modulator - moc casto to nevyuzivam ale teraz som dostal chut :P

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

no ake su zatial netusim- ten update je "coming soon" :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline »

jaj tak :P .....inak pozeram cenu snow, tak uz to nie je tak nerealne ako kedysi bolo.....25CZK :D

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

biscuit píše:tome a co si otevrit vira jako vst3 :!:
jinak samozrejme staci pravym tlacitkem na patricnej knoflik a "add blablabla.."
Tak to si asi budu muset precist manual k Cubase :D jak se vklada jako VST3.. bud F11 a vlozim VSTi nebo ADD instrument track, teda tak vkladam VSTi ja :D
Kazdopadne se na to mrknu ;)

Zbytek maka super.. hlavne USB + Analogy te parada :c)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

bassline píše:jaj tak :P .....inak pozeram cenu snow, tak uz to nie je tak nerealne ako kedysi bolo.....25CZK :D
no sak to je len o 50E menej nez za kolko som ho kupil ja :)

ale jasne, ides do toho, sup sup, proste clovek ma ist za svojimi snami :)

Odpovědět