navod asi cist nemusis, myslim, ze mas vira v seznamu vsti 2x. vst3 instrumenty a efekty jsou predznaceny takovejma tema trema carkama (ne adidas to neniTOM-Thak píše:Tak to si asi budu muset precist manual k Cubasejak se vklada jako VST3.. bud F11 a vlozim VSTi nebo ADD instrument track, teda tak vkladam VSTi ja
Kazdopadne se na to mrknu![]()
Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
Aháá tak na to se jeste vecer podivam. Jeste tam ma vira videt jednou a je pred tim takova sediva ikonka s Xkem to jsem ani netstoval co to dela LOL.
Kazdopadne podivam se nato a dik za rady.
Kazdopadne podivam se nato a dik za rady.
Je nejaky omezeni u TI kdyz se pracuje na 96khz ?
Já nevim, jak vám, ale mně VST3 Virus Ti nějak blbě synchronizoval. Resp. nesynchronizoval vůbec. Tak raději používám starou VST verzi.
az sa mi za chrbatom prasi ako utekam
dik za info
inak tusim pytkin si tu stazoval ze uz nerovia updaty na A/B/C radu.. tak
http://www.access-music.de/api/download ... 60x367.zip
nech sa paci
http://www.access-music.de/api/download ... 60x367.zip
nech sa paci
dendy : ale to je na C cko iba ..
jaj takze ty nemas ten classic rack ? lebo to je C-cko len s mensou polyfoniou zabalene do racku ...Pytkin píše:dendy : ale to je na C cko iba ..
Nie ja mám len rack. Čo je niečo medzi A a B.
tak co ten novej tios? mam se bat to nainstalovat?
)
neboj se 
Doufam, že nepříjdu o nastavení
nestoroval jsem všechno do romky viruse 
no par bugov tam este je .. napriklad tie nove overdrive algorytmi ked sa prepnu tak pri knoboch nemam napisane co ten knob robi
popiska.. ale nieco robioa lebo ked tocim tak to meni charakter drivu.. chybicka se vloudi
inak je to fajn update.. sa mi paci ze pani z access aj ked sa zda ze uz nic nove sa do tak dokonaleho VA akym vajrus bezdebaty je vymysliet neda, ale oni vzdy prekvapia a pridu s niecim novym 
to se nemusis bat, update se RAM bank ani netkneTOM-Thak píše:Doufam, že nepříjdu o nastavenínestoroval jsem všechno do romky viruse
... skoda, clovek by rekl, ze uz si po taakove dobe daj na tyhle TRIVIALNI bugy pozordendy píše:no par bugov tam este je .. napriklad tie nove overdrive algorytmi ked sa prepnu tak pri knoboch nemam napisane co ten knob robipopiska.. ale nieco robioa lebo ked tocim tak to meni charakter drivu.. chybicka se vloudi
inak je to fajn update.. sa mi paci ze pani z access aj ked sa zda ze uz nic nove sa do tak dokonaleho VA akym vajrus bezdebaty je vymysliet neda, ale oni vzdy prekvapia a pridu s niecim novym