Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit »

TOM-Thak píše:Tak to si asi budu muset precist manual k Cubase :D jak se vklada jako VST3.. bud F11 a vlozim VSTi nebo ADD instrument track, teda tak vkladam VSTi ja :D
Kazdopadne se na to mrknu ;)
navod asi cist nemusis, myslim, ze mas vira v seznamu vsti 2x. vst3 instrumenty a efekty jsou predznaceny takovejma tema trema carkama (ne adidas to neni :-D )

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

Aháá tak na to se jeste vecer podivam. Jeste tam ma vira videt jednou a je pred tim takova sediva ikonka s Xkem to jsem ani netstoval co to dela LOL.
Kazdopadne podivam se nato a dik za rady.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondra P. »

Je nejaky omezeni u TI kdyz se pracuje na 96khz ?

Poklop
Příspěvky: 1007
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Poklop »

Já nevim, jak vám, ale mně VST3 Virus Ti nějak blbě synchronizoval. Resp. nesynchronizoval vůbec. Tak raději používám starou VST verzi.

biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: TIOS 4 je venku!

Příspěvek od biscuit »


Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13772
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

az sa mi za chrbatom prasi ako utekam :-) dik za info

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13772
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

inak tusim pytkin si tu stazoval ze uz nerovia updaty na A/B/C radu.. tak

http://www.access-music.de/api/download ... 60x367.zip

nech sa paci :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22146
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin »

dendy : ale to je na C cko iba ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13772
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

Pytkin píše:dendy : ale to je na C cko iba ..
jaj takze ty nemas ten classic rack ? lebo to je C-cko len s mensou polyfoniou zabalene do racku ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22146
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin »

Nie ja mám len rack. Čo je niečo medzi A a B.

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od roocza »

tak co ten novej tios? mam se bat to nainstalovat? :))

biscuit
Příspěvky: 9578
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit »

neboj se ;)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak »

Doufam, že nepříjdu o nastavení :D nestoroval jsem všechno do romky viruse :roll:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13772
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy »

no par bugov tam este je .. napriklad tie nove overdrive algorytmi ked sa prepnu tak pri knoboch nemam napisane co ten knob robi :-) popiska.. ale nieco robioa lebo ked tocim tak to meni charakter drivu.. chybicka se vloudi :-) inak je to fajn update.. sa mi paci ze pani z access aj ked sa zda ze uz nic nove sa do tak dokonaleho VA akym vajrus bezdebaty je vymysliet neda, ale oni vzdy prekvapia a pridu s niecim novym :)

Uživatelský avatar
roocza
Příspěvky: 192
Registrován: 12 črc 2008 22:18

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od roocza »

TOM-Thak píše:Doufam, že nepříjdu o nastavení :D nestoroval jsem všechno do romky viruse :roll:
to se nemusis bat, update se RAM bank ani netkne
dendy píše:no par bugov tam este je .. napriklad tie nove overdrive algorytmi ked sa prepnu tak pri knoboch nemam napisane co ten knob robi :-) popiska.. ale nieco robioa lebo ked tocim tak to meni charakter drivu.. chybicka se vloudi :-) inak je to fajn update.. sa mi paci ze pani z access aj ked sa zda ze uz nic nove sa do tak dokonaleho VA akym vajrus bezdebaty je vymysliet neda, ale oni vzdy prekvapia a pridu s niecim novym :)
... skoda, clovek by rekl, ze uz si po taakove dobe daj na tyhle TRIVIALNI bugy pozor :) ... co sem tak cetl na infekted.org, jeste s tim updatem radsi pockam... imho bude stejne co nevidet dalsi, kterym zalepi nedostatky teto verze

Odpovědět