Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 26 úno 2010 16:01

Já s tím asi taky ještě vyčkám :c)
Není radno jít hned do první verze :D (ty chybu jsem udělal s cubase hh)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 26 úno 2010 16:11

ja to risknu, uz se nemuzu dockat novejch modulaci pomoci arpu a novejch filtru a hlavne distortionu ;) vzhledem k tomu, ze to netaham na live, me zadny bugy krome totalnich crashu ve chvili, kdy je clovek v nejvetsim rausi a nema ulozeno, netankujou ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 26 úno 2010 16:36

zatial na bugy typu crash som nenarazil.. tie modulacie su super a tie filtre nove su paradne :-) distortiony som este moc netestoval, tam som zatial len postrehol tie chybajuce popisky ..

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 27 úno 2010 06:13

čaute lidi, trochu odbočím, v cubase 5.1 mam v F11 pouze avizovaný virus s šedou ikonkou s X... a vst3 nikde jak píšete, kde se podle vás stala chyba, u instalace?

EDIT: tak instalací to nebude, díval sem se a mám tam zatrhlé jak vst, tak i vst3, tak pak v čem je problém, když se mi v cubase obevuje pouze vst s ikonou sedou s X, prosím poradte. Plug iny otevíram cubase klasicky přes F11.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 28 úno 2010 00:15

tical píše:čaute lidi, trochu odbočím, v cubase 5.1 mam v F11 pouze avizovaný virus s šedou ikonkou s X... a vst3 nikde jak píšete, kde se podle vás stala chyba, u instalace?

EDIT: tak instalací to nebude, díval sem se a mám tam zatrhlé jak vst, tak i vst3, tak pak v čem je problém, když se mi v cubase obevuje pouze vst s ikonou sedou s X, prosím poradte. Plug iny otevíram cubase klasicky přes F11.
Ahoj. Plugin s X ikonou, znamená, že se právě jedná o VST3 verzi pluginu. Že tam nemáš klasický plugin znamená, že Virus TI.dll nemáš ve složce VST Plugins.
O co by mělo být VST3 lepší než normální verze pluginu, to nevím (správa presetů díky editoru je pro mě bezpředmětná). Já měl problém s tím že VST3 se mi občas nechtěla v projektu otevřít. Takže používám klasický dll plugin a vše funguje na jedničku.

Přešel jsem na 4.0 verzi a zatím bez problémů


Tak abych vše uvedl na pravou míru... kluci, jsem novým majitelem Virus TI2 Polar. Jojo. Nádhernej synth, fakt mazel. Ještě musím napsat, že jsem chtěl Vira v klávesové verzi a ten černý se mi nelíbil (potisky, barva, červené diody), Polar je opravdu krásně provedená práce. Tak poctivou práci jsem už dlouho neviděl. Až si říkám, že je to v téhle době neuvěřitelný. Access k Polaru dodal i dva náhradní knoby (to asi kdybych je ztratil), bílou napájecí šňůru a asi tak 3m dlouhé průhledné USBčko. Samolepky, červenou kartu, že nejnovější SW najdu na adrese www...) Prostě promyšlenost do posledního detailu. Nástroj vypadá velice svěže. Bílý display a bílé diody... je to netradiční, ale přitažlivé. Vzadu logo accessu tepe něco okolo 130 BPM :lol:

Ještě mám jeden zajímavej postřeh. Cenově jsou obě klávesové verze za stejné peníze. Takže proč nejít do větší verze? Kromě vzhledu mě hodně odradilo (a pozor na to), že pravá část Virusu TI neobsahuje vůbec nic a to předpokládám ani uvnitř nástroje. Tím pádem se Vir chová jako ozvučnice. Když hrajete ve vysokých oktávách, klapání klávesnice vydává nepřijemné kovové zvuky (to na Polaru není). To by mi vážně vadilo. Jinak klaviatura je moc příjemná.

Ještě jeden dotaz. V jaké barvě máte plugin Virus TI? já ho mám bílookrový, nemáte náhodou černočervený? To by byl další dotaženej detail od Accessu. :|

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 28 úno 2010 00:34

mne sa viac ako polar zacal pacit desktop whiteout - uplne najsexy synth aky existuje :D ....uz ale predali vsetkych 100 kusov :( (pisem ako keby som si ho chcel kupit :D ...ale raz urcite)

Obrázek

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 28 úno 2010 10:14

bassline píše:mne sa viac ako polar zacal pacit desktop whiteout - uplne najsexy synth aky existuje :D ....uz ale predali vsetkych 100 kusov :( (pisem ako keby som si ho chcel kupit :D ...ale raz urcite)

Obrázek
Jojo. Tím ten nápad koupit bílej začalo :) Taky jsem ho sháněl. Měli ho tenkrát na Novamusik, teď už se bude hodně těžko shánět.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 28 úno 2010 13:28

Ondrash: urob nejake fotky nech sa pokochame :)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 28 úno 2010 14:19

bassline píše:Ondrash: urob nejake fotky nech sa pokochame :)
Tak jo... večer ;)

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 02 bře 2010 01:14

Ahoj. Posílám fotky Polara. No není hezký? :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Řekl bych, že se s JX3P docela zkamarádili :lol:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 02 bře 2010 09:34

NADHERA!!!

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2692
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 02 bře 2010 10:07

krasavec :)

Ta klaviatura je dobra ? hraje sa na tom lepsie ako na nejakej obyc. MIDI klavesnici ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21570
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 02 bře 2010 11:05

mne sa velmi paci to blikajuce logo vzadu .. je to strasne sexi vec ..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 02 bře 2010 11:51

koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja :-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 02 bře 2010 12:26

biscuit píše:koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja :-)
je nas takych viac :-)) ja mam dokonca permanentne snowa prekryteho takou deckou aby sa mi na neho neprasilo, ani to z neho nedavam dole :))

Odpovědět