jojo. Pro mě je to doslova magie. Jedno USB a mám 3xstereo a MIDI a všechno funguje dokonale, ale žádnej strach. Kroutit jsem nepřestalbiscuit píše:koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja

jojo. Pro mě je to doslova magie. Jedno USB a mám 3xstereo a MIDI a všechno funguje dokonale, ale žádnej strach. Kroutit jsem nepřestalbiscuit píše:koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja
A neříkal jsi náhodou, když jsem se pochlubil, že budu kupovat Vira, že nějak špatně slyšíš?bodyia píše:Ondro... a jo, je to hezký;) I z těch fotek je vidět skvělý zpracování, což oceňuju. Ať tě inspiruje!
dyt to je taky strasna blbost.. zvlast s tim vsim co uz ti doma veziOndrash píše: Pokud není track vyloženě jen na Viru, tak se to dá. Mít jenom Vira, tak to by mě moc nebavilo...
Nevíte někdo?Prvotsky píše:Zdar vsem!
Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda...![]()
Jenom momentálně nemůžu z manuálu vyčíst jednu věc.
Jedu krz Virus Control.
Když chci na nějaký part použít efekt z Logicu - nasel sem zatim jen moznost pouzit vystup USB 2 L+R, ten pak leze do Aux stopy jako TI 3+4 a jde efektovat.
Je nějaká možnost jak tímto nebo jiným způsobem efektovat souběžně nezávisle Více Partů z Virus Control efekty z Logicu?
Díky!
Prvotsky
Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému....Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá
jj toto uz fakt nieje normalne.. rozhodne by som im to poslal na reklamaciu..Prvotsky píše:Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému....Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá
Jestli se nepletu, tak se s tim TIckem trapis uz celkem dlouho...![]()
Je este v zaruce?