Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 02 bře 2010 13:14

biscuit píše:koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja :-)
jojo. Pro mě je to doslova magie. Jedno USB a mám 3xstereo a MIDI a všechno funguje dokonale, ale žádnej strach. Kroutit jsem nepřestal 8)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 02 bře 2010 13:25

jj, taky kroutim, ale hlavne pri nahravani automatizaci, jinak uz ani moc ne :-)

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bodyia » 02 bře 2010 13:55

Ondro... a jo, je to hezký;) I z těch fotek je vidět skvělý zpracování, což oceňuju. Ať tě inspiruje!

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 bře 2010 16:39

Zdar vsem!

Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda... :o
Jenom momentálně nemůžu z manuálu vyčíst jednu věc.
Jedu krz Virus Control.
Když chci na nějaký part použít efekt z Logicu - nasel sem zatim jen moznost pouzit vystup USB 2 L+R, ten pak leze do Aux stopy jako TI 3+4 a jde efektovat.
Je nějaká možnost jak tímto nebo jiným způsobem efektovat souběžně nezávisle Více Partů z Virus Control efekty z Logicu?

Díky!
Prvotsky
Naposledy upravil(a) Prvotsky dne 03 bře 2010 13:39, celkem upraveno 1 x.

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 02 bře 2010 17:13

No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému.... :( Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá :(

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 02 bře 2010 19:45

bodyia píše:Ondro... a jo, je to hezký;) I z těch fotek je vidět skvělý zpracování, což oceňuju. Ať tě inspiruje!
A neříkal jsi náhodou, když jsem se pochlubil, že budu kupovat Vira, že nějak špatně slyšíš? :lol: :wink:
Zdá se, že mé účely naplňuje. zkoušel jsem takovej nápad, akordy z JX3P bicí z kompu, basa na Mooga a ten Virus tam udělal takový krásný roští. Jinak super trendy moderní techhousovo, progressive trance zvuk. Pokud není track vyloženě jen na Viru, tak se to dá. Mít jenom Vira, tak to by mě moc nebavilo...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 03 bře 2010 00:11

Ondrash píše: Pokud není track vyloženě jen na Viru, tak se to dá. Mít jenom Vira, tak to by mě moc nebavilo...
dyt to je taky strasna blbost.. zvlast s tim vsim co uz ti doma vezi ;)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 03 bře 2010 13:40

Prvotsky píše:Zdar vsem!

Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda... :o
Jenom momentálně nemůžu z manuálu vyčíst jednu věc.
Jedu krz Virus Control.
Když chci na nějaký part použít efekt z Logicu - nasel sem zatim jen moznost pouzit vystup USB 2 L+R, ten pak leze do Aux stopy jako TI 3+4 a jde efektovat.
Je nějaká možnost jak tímto nebo jiným způsobem efektovat souběžně nezávisle Více Partů z Virus Control efekty z Logicu?

Díky!
Prvotsky
Nevíte někdo?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 03 bře 2010 14:11

no ak to dobre chapem co myslis, tak ide.. nastavis dalsiemu partu vo virus control ako vystup USB 3/4 .. dalsiemu USB 5/6 .. atd (teda neviem kolko usb vystupov ma plne TI-cko, ja na snowe mam 3 )

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 03 bře 2010 14:34

Díky Dendy!

Tak to bude stejný. Jen sem to chtěl zkonzultovat s někým zkušenějším..
Myslim že mám taky 3xUSB out. Vecer se na to podívám.

Díky!

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 03 bře 2010 15:10

prvotsky: vsichni mame 3 stereo vystupy pres usb stejne.. ondra o tom nekde tady pred par prispevkama pise. pro me je to akorat cislo :-) jinak vzpominam, v prvnich verzich, kde byl pridanej treti usb vystup se musel nekde aktivovat..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 03 bře 2010 15:59

Biscuit: díky.
Ten příspěvěk sem četl. Jenom sem zkusil jestli někdo zkušenější nemá nějaký jiný způsob jak všechny party nezávisle zefektovat ještě v DAW. Není to pro mně žádný omezení - jen mi to zajímalo...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 03 bře 2010 16:01

Myslim zkušenější než já... :wink:

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 04 bře 2010 12:22

tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému.... :( Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá :(
Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.
Jestli se nepletu, tak se s tim TIckem trapis uz celkem dlouho... :cry:
Je este v zaruce?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 04 bře 2010 12:27

Prvotsky píše:
tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému.... :( Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá :(
Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.
Jestli se nepletu, tak se s tim TIckem trapis uz celkem dlouho... :cry:
Je este v zaruce?
jj toto uz fakt nieje normalne.. rozhodne by som im to poslal na reklamaciu..

Odpovědět