jojo. Pro mě je to doslova magie. Jedno USB a mám 3xstereo a MIDI a všechno funguje dokonale, ale žádnej strach. Kroutit jsem nepřestalbiscuit píše:koukam, ze ondra to pouziva taky jen jako luxusni vsti po usb stejne jako ja
Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
jj, taky kroutim, ale hlavne pri nahravani automatizaci, jinak uz ani moc ne 
Ondro... a jo, je to hezký;) I z těch fotek je vidět skvělý zpracování, což oceňuju. Ať tě inspiruje!
Zdar vsem!
Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda...
Jenom momentálně nemůžu z manuálu vyčíst jednu věc.
Jedu krz Virus Control.
Když chci na nějaký part použít efekt z Logicu - nasel sem zatim jen moznost pouzit vystup USB 2 L+R, ten pak leze do Aux stopy jako TI 3+4 a jde efektovat.
Je nějaká možnost jak tímto nebo jiným způsobem efektovat souběžně nezávisle Více Partů z Virus Control efekty z Logicu?
Díky!
Prvotsky
Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda...
Jedu krz Virus Control.
Když chci na nějaký part použít efekt z Logicu - nasel sem zatim jen moznost pouzit vystup USB 2 L+R, ten pak leze do Aux stopy jako TI 3+4 a jde efektovat.
Je nějaká možnost jak tímto nebo jiným způsobem efektovat souběžně nezávisle Více Partů z Virus Control efekty z Logicu?
Díky!
Prvotsky
Naposledy upravil(a) Prvotsky dne 03 bře 2010 13:39, celkem upraveno 1 x.
No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému....
Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá 
A neříkal jsi náhodou, když jsem se pochlubil, že budu kupovat Vira, že nějak špatně slyšíš?bodyia píše:Ondro... a jo, je to hezký;) I z těch fotek je vidět skvělý zpracování, což oceňuju. Ať tě inspiruje!
Zdá se, že mé účely naplňuje. zkoušel jsem takovej nápad, akordy z JX3P bicí z kompu, basa na Mooga a ten Virus tam udělal takový krásný roští. Jinak super trendy moderní techhousovo, progressive trance zvuk. Pokud není track vyloženě jen na Viru, tak se to dá. Mít jenom Vira, tak to by mě moc nebavilo...
dyt to je taky strasna blbost.. zvlast s tim vsim co uz ti doma veziOndrash píše: Pokud není track vyloženě jen na Viru, tak se to dá. Mít jenom Vira, tak to by mě moc nebavilo...
Nevíte někdo?Prvotsky píše:Zdar vsem!
Mám nově TI2 desktop a Logic 9 - všechno funguje bezchybně - paráda...![]()
Jedu krz Virus Control.
Díky!
Prvotsky
no ak to dobre chapem co myslis, tak ide.. nastavis dalsiemu partu vo virus control ako vystup USB 3/4 .. dalsiemu USB 5/6 .. atd (teda neviem kolko usb vystupov ma plne TI-cko, ja na snowe mam 3 )
Díky Dendy!
Tak to bude stejný. Jen sem to chtěl zkonzultovat s někým zkušenějším..
Myslim že mám taky 3xUSB out. Vecer se na to podívám.
Díky!
Tak to bude stejný. Jen sem to chtěl zkonzultovat s někým zkušenějším..
Myslim že mám taky 3xUSB out. Vecer se na to podívám.
Díky!
prvotsky: vsichni mame 3 stereo vystupy pres usb stejne.. ondra o tom nekde tady pred par prispevkama pise. pro me je to akorat cislo
jinak vzpominam, v prvnich verzich, kde byl pridanej treti usb vystup se musel nekde aktivovat..
Biscuit: díky.
Ten příspěvěk sem četl. Jenom sem zkusil jestli někdo zkušenější nemá nějaký jiný způsob jak všechny party nezávisle zefektovat ještě v DAW. Není to pro mně žádný omezení - jen mi to zajímalo...
Ten příspěvěk sem četl. Jenom sem zkusil jestli někdo zkušenější nemá nějaký jiný způsob jak všechny party nezávisle zefektovat ještě v DAW. Není to pro mně žádný omezení - jen mi to zajímalo...
Myslim zkušenější než já... 
Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému....Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá
Jestli se nepletu, tak se s tim TIckem trapis uz celkem dlouho...
Je este v zaruce?
jj toto uz fakt nieje normalne.. rozhodne by som im to poslal na reklamaciu..Prvotsky píše:Hele bejt tebou tak jim to pošlu na kontrolu.tical píše:No můžu vám všem opravdu jen závidět, že vám virus běhá bez problému....Mě TI2 desktop stále zlobí, i když s cubase 5.1 už to není, tak časté, ale stále je to na houby když to padá
Jestli se nepletu, tak se s tim TIckem trapis uz celkem dlouho...![]()
Je este v zaruce?