Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 02 dub 2010 14:05

Presne tak.. v nastaveni ASIO.


btw. k tomu ATOMIZERU - funguje to v nakym Windows DAW? Ableton by to mohl asi sezrat co..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 dub 2010 17:05

Hoj Kucí!
Screen shot 2010-04-02 at 4.52.09 PM.jpg
Screen shot 2010-04-02 at 4.52.09 PM.jpg (81.64 KiB) Zobrazeno 261 x
Nastavení ASIO mám myslim správně - zkoušel sem různý varianty a takhle mi to přišlo nejlepší
ale pořád nicmoc výsledek pro zaznaménání rychlejšího frázování...

a) možná mám přece jen blbě nastac'vení ASIO ( viz foto )
b) možná mám blbě routing signálu - virus - usb out 2 L - pak krz aux dou BUS 1 a BUS1 jako input audio stopy na nahrávání

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 dub 2010 17:19

Screen shot 2010-04-02 at 4.53.07 PM.jpg
Screen shot 2010-04-02 at 4.53.07 PM.jpg (19.85 KiB) Zobrazeno 261 x
Přílohy
Screen shot 2010-04-02 at 4.53.31 PM.jpg
Screen shot 2010-04-02 at 4.53.31 PM.jpg (25.86 KiB) Zobrazeno 261 x

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 dub 2010 19:34

a propos: je tu někdo kdo už nahrával zpěv krz viruse jako zvukovku připojenej USBckem?
:roll:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 02 dub 2010 19:52

uf, tak to musi nekdo s logicem, na tohle koukam jak vyvorana mys :-)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 02 dub 2010 20:16

:)
uvidíme jestli někdo bude umět poradit...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 03 dub 2010 19:42

prvotsky: neviem ci to je presne ten problem co mas ty ale aj ja som si vsimol divnu vec s latenckiou pri nahravani... vajrusa pouzivam aj ako zvukovku.. a ked nehram nejaky externy synth, tak proste je to o nieco posunute, ale zvlastne je ze to niejak nesuvisi (aspon som nenasiel suvis) s nastavenim latencie.. nechcelo sa mi to riesit, tak proste po tom co nahram odseknem ten kratky zaciatok a mam vybavene... ale je to zvlastne ... nejak zasadne mi to nevadi pri mojom style prace - vzdy si nahravam nejaky midi sice do audia takze po nahrani si to proste orezem a zarovnam.. ale nejak som proste nedosiel na to preco to robi a ako to odstranit .. robilo mi to v cubase a robi mi to aj v reaperovi ....

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 03 dub 2010 19:53

to roocza: hele to zni stejne jako ten muj problem, taky se mi to obevilo pri kolisavosti a od te doby to mm stale.... doufam, ze uz to mas v pohode a ze nemas to same jako ja. Ted uz bydlim v novem kvartiru a je dost mozne ze na me nove elektrice v medi uz to pojede v pohode , ale to zjistim az po sleze, muj virus je teprv na ceste do nemecka

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 03 dub 2010 21:26

Dendy: a to samy to dela i v logicu.. nezavisle na tom jak vysoko buffer nastavim...
Nejdriv sem si rikal ze to lehky zpozdeni , ktery je ale znatelny na poslech, je diky tomu ze to jeste musi dojit z logicu po usb do vira odkud mi to de do sluchadel... Coz ale vylucuje s tím že samotný audio nahraný do logicu je pri prehrání taky zpozdený i pri nejnizsim bufferu.
Audio z inputu na viru jde jenom jednu cestu do logicu.. Mám pocit že je to tim usbckem... ale nahraval sem kdyz z nej nic jiniho nebezelo...

Este sem tady zaznamenal někoho kdo jel vira jako zvukovku.. myslim ze neural..

P.

Poklop
Příspěvky: 995
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Poklop » 04 dub 2010 09:53

To Roocza
citace: včera se mi stala taková zajímavá věc :) přehazuju patche a z ničeho nic mi virus začne tak nějak divně poblikávat a vydávat dost hlasitej digitální bordel... nikdy předtím se mi nic podobnýho nestalo :) ... ty jejich mašiny jsou fakt nevyzpitatelný ;) aby se člověk bál vzít to na lajvko :D stalo se někomu něco podobnýho? svištím pořád na tiosu trojce... ten den sem zaznamenal docela citelný výkyvy proudu, tak žeby to s tím mělo nějakou souvislost? :)
---------------------------------
Tohle dělá zdá se starší verze systému, updatuj na vyšší. Mně to dělalo taky a po updatu to přestalo.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 04 dub 2010 15:26

jinak se myslim nemusite bat jit do ctyrky. nic krome dendym zminovany chyby to nedela, alespon mne ne.. slape to pekne

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 04 dub 2010 18:24

biscuit píše:jinak se myslim nemusite bat jit do ctyrky. nic krome dendym zminovany chyby to nedela, alespon mne ne.. slape to pekne
tak hentu vec som postrehol uz od sameho zaciatku ked som ho kupil, to bol TI OS este tusim vo verzi 2.x .. takze to bude asi nejaka vec s ktorou sa nada nic robit len sa s tym zmierit :)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 06 dub 2010 18:23

Tak sem ještě prolezl jiný fora a vsude je to o tom samym..

V pripade pouziti VST interface prez usb, tam proste vyssi latence je...
Radu sem nasel jedinou ( zas tak dlouho sem nehledal...) : pri nahravani prepnout na Analog out a po nahrani zase zpet na USB out...
Tim se ale dosahne pouze toho, ze pri nahravani midi mas audio signal z externiho synth a vlastne i vira samotnyho rovnou na ( v mym pripade ) sluchatkovej vystup a nemusi bezet cely to kolecko prez DAW a zpet po USB kabelu...
Pak ale pro exprot do audia uz musis posilat po usb a tam ziskas latenci.. Ja ji mam 14 ms pri buffer 128 samplu na cely okruh ( vir - logic - vir )
Kdyz chci nahravat zpev, tak ale musim ten vystup pouzit usbckovej i pri nahravani ze jo.. tim to dostane tu latenci uz na zacatku....

Zvlastni ale je ze sem mel predtim na PC s Cubase Xstation jako zvukovku prez usb a nahravani zpevu i s realtimovym odposlechem zpet bylo vicemene ok..

Tak mi prijde divny, ze by virus byl v tomhle slabsi...

Asi si tedy nainstaluju xstation zvukovku na maca a zpev si budu nahravat krz nej...

Nebo sem blbej? Je to mozny...
:roll:
P.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 06 dub 2010 18:43

nemyslim si ze si blby ;) proste je to tak.. ja tiez koli tomuto rozmyslam kupit dalsiu externu zvukovku a nahravat cez nu... inak to asi rozumne poriesit nejde ...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 06 dub 2010 18:57

jojo.. nejak se tim popasuju.. :wink:

Odpovědět