Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
Presne tak.. v nastaveni ASIO.
btw. k tomu ATOMIZERU - funguje to v nakym Windows DAW? Ableton by to mohl asi sezrat co..
btw. k tomu ATOMIZERU - funguje to v nakym Windows DAW? Ableton by to mohl asi sezrat co..
Hoj Kucí!
ale pořád nicmoc výsledek pro zaznaménání rychlejšího frázování...
a) možná mám přece jen blbě nastac'vení ASIO ( viz foto )
b) možná mám blbě routing signálu - virus - usb out 2 L - pak krz aux dou BUS 1 a BUS1 jako input audio stopy na nahrávání
Nastavení ASIO mám myslim správně - zkoušel sem různý varianty a takhle mi to přišlo nejlepší
ale pořád nicmoc výsledek pro zaznaménání rychlejšího frázování...
a) možná mám přece jen blbě nastac'vení ASIO ( viz foto )
b) možná mám blbě routing signálu - virus - usb out 2 L - pak krz aux dou BUS 1 a BUS1 jako input audio stopy na nahrávání
a propos: je tu někdo kdo už nahrával zpěv krz viruse jako zvukovku připojenej USBckem?

uf, tak to musi nekdo s logicem, na tohle koukam jak vyvorana mys 

uvidíme jestli někdo bude umět poradit...
prvotsky: neviem ci to je presne ten problem co mas ty ale aj ja som si vsimol divnu vec s latenckiou pri nahravani... vajrusa pouzivam aj ako zvukovku.. a ked nehram nejaky externy synth, tak proste je to o nieco posunute, ale zvlastne je ze to niejak nesuvisi (aspon som nenasiel suvis) s nastavenim latencie.. nechcelo sa mi to riesit, tak proste po tom co nahram odseknem ten kratky zaciatok a mam vybavene... ale je to zvlastne ... nejak zasadne mi to nevadi pri mojom style prace - vzdy si nahravam nejaky midi sice do audia takze po nahrani si to proste orezem a zarovnam.. ale nejak som proste nedosiel na to preco to robi a ako to odstranit .. robilo mi to v cubase a robi mi to aj v reaperovi ....
to roocza: hele to zni stejne jako ten muj problem, taky se mi to obevilo pri kolisavosti a od te doby to mm stale.... doufam, ze uz to mas v pohode a ze nemas to same jako ja. Ted uz bydlim v novem kvartiru a je dost mozne ze na me nove elektrice v medi uz to pojede v pohode , ale to zjistim az po sleze, muj virus je teprv na ceste do nemecka
Dendy: a to samy to dela i v logicu.. nezavisle na tom jak vysoko buffer nastavim...
Nejdriv sem si rikal ze to lehky zpozdeni , ktery je ale znatelny na poslech, je diky tomu ze to jeste musi dojit z logicu po usb do vira odkud mi to de do sluchadel... Coz ale vylucuje s tím že samotný audio nahraný do logicu je pri prehrání taky zpozdený i pri nejnizsim bufferu.
Audio z inputu na viru jde jenom jednu cestu do logicu.. Mám pocit že je to tim usbckem... ale nahraval sem kdyz z nej nic jiniho nebezelo...
Este sem tady zaznamenal někoho kdo jel vira jako zvukovku.. myslim ze neural..
P.
Nejdriv sem si rikal ze to lehky zpozdeni , ktery je ale znatelny na poslech, je diky tomu ze to jeste musi dojit z logicu po usb do vira odkud mi to de do sluchadel... Coz ale vylucuje s tím že samotný audio nahraný do logicu je pri prehrání taky zpozdený i pri nejnizsim bufferu.
Audio z inputu na viru jde jenom jednu cestu do logicu.. Mám pocit že je to tim usbckem... ale nahraval sem kdyz z nej nic jiniho nebezelo...
Este sem tady zaznamenal někoho kdo jel vira jako zvukovku.. myslim ze neural..
P.
To Roocza
citace: včera se mi stala taková zajímavá věc
přehazuju patche a z ničeho nic mi virus začne tak nějak divně poblikávat a vydávat dost hlasitej digitální bordel... nikdy předtím se mi nic podobnýho nestalo
... ty jejich mašiny jsou fakt nevyzpitatelný
aby se člověk bál vzít to na lajvko
stalo se někomu něco podobnýho? svištím pořád na tiosu trojce... ten den sem zaznamenal docela citelný výkyvy proudu, tak žeby to s tím mělo nějakou souvislost? 
---------------------------------
Tohle dělá zdá se starší verze systému, updatuj na vyšší. Mně to dělalo taky a po updatu to přestalo.
citace: včera se mi stala taková zajímavá věc

---------------------------------
Tohle dělá zdá se starší verze systému, updatuj na vyšší. Mně to dělalo taky a po updatu to přestalo.
jinak se myslim nemusite bat jit do ctyrky. nic krome dendym zminovany chyby to nedela, alespon mne ne.. slape to pekne
tak hentu vec som postrehol uz od sameho zaciatku ked som ho kupil, to bol TI OS este tusim vo verzi 2.x .. takze to bude asi nejaka vec s ktorou sa nada nic robit len sa s tym zmieritbiscuit píše:jinak se myslim nemusite bat jit do ctyrky. nic krome dendym zminovany chyby to nedela, alespon mne ne.. slape to pekne

Tak sem ještě prolezl jiný fora a vsude je to o tom samym..
V pripade pouziti VST interface prez usb, tam proste vyssi latence je...
Radu sem nasel jedinou ( zas tak dlouho sem nehledal...) : pri nahravani prepnout na Analog out a po nahrani zase zpet na USB out...
Tim se ale dosahne pouze toho, ze pri nahravani midi mas audio signal z externiho synth a vlastne i vira samotnyho rovnou na ( v mym pripade ) sluchatkovej vystup a nemusi bezet cely to kolecko prez DAW a zpet po USB kabelu...
Pak ale pro exprot do audia uz musis posilat po usb a tam ziskas latenci.. Ja ji mam 14 ms pri buffer 128 samplu na cely okruh ( vir - logic - vir )
Kdyz chci nahravat zpev, tak ale musim ten vystup pouzit usbckovej i pri nahravani ze jo.. tim to dostane tu latenci uz na zacatku....
Zvlastni ale je ze sem mel predtim na PC s Cubase Xstation jako zvukovku prez usb a nahravani zpevu i s realtimovym odposlechem zpet bylo vicemene ok..
Tak mi prijde divny, ze by virus byl v tomhle slabsi...
Asi si tedy nainstaluju xstation zvukovku na maca a zpev si budu nahravat krz nej...
Nebo sem blbej? Je to mozny...
P.
V pripade pouziti VST interface prez usb, tam proste vyssi latence je...
Radu sem nasel jedinou ( zas tak dlouho sem nehledal...) : pri nahravani prepnout na Analog out a po nahrani zase zpet na USB out...
Tim se ale dosahne pouze toho, ze pri nahravani midi mas audio signal z externiho synth a vlastne i vira samotnyho rovnou na ( v mym pripade ) sluchatkovej vystup a nemusi bezet cely to kolecko prez DAW a zpet po USB kabelu...
Pak ale pro exprot do audia uz musis posilat po usb a tam ziskas latenci.. Ja ji mam 14 ms pri buffer 128 samplu na cely okruh ( vir - logic - vir )
Kdyz chci nahravat zpev, tak ale musim ten vystup pouzit usbckovej i pri nahravani ze jo.. tim to dostane tu latenci uz na zacatku....
Zvlastni ale je ze sem mel predtim na PC s Cubase Xstation jako zvukovku prez usb a nahravani zpevu i s realtimovym odposlechem zpet bylo vicemene ok..
Tak mi prijde divny, ze by virus byl v tomhle slabsi...
Asi si tedy nainstaluju xstation zvukovku na maca a zpev si budu nahravat krz nej...
Nebo sem blbej? Je to mozny...

P.
nemyslim si ze si blby
proste je to tak.. ja tiez koli tomuto rozmyslam kupit dalsiu externu zvukovku a nahravat cez nu... inak to asi rozumne poriesit nejde ...

jojo.. nejak se tim popasuju..