Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
klasicky ti ma dva dsp cipy, snow jen jeden, tim je danej polovicni vypocetni vykon..
Tak lidi mam novinku, virus uz je z nemecka doma a vymenili mi zakladni desku, zatim facha v pohode.
no super ! gratulujem, nech to vydrzi!
jako v pohadce 

Dekuji panove 

Parada!
At ti to funguje a mas z nej radost!

At ti to funguje a mas z nej radost!

Nainstaloval jsem znova virus dneska, pac sem si nepamatoval v jakym USB jsem ho mel.. a chytre winy ho proste nevzali. Jenze po reinstalaci nejnovejsiho TIOSu a patche mam v cubase celej virus rozladenej o -2 tóny. Master TUning nastavenej na 0 tuning patchu tzn. transpone sem nemenil a predtim to nedelalo.. PureTuning Tempered. Je to fakt divny.. prece nebudu ted vsecky patche transponovat kdyz to budu chtit pouzit.. tam asi nekde udelali soudruzi z NDR chybu 

uhm.. to je fakt zvlastne.. ja som naspoledy tiez preinstalovaval snow v inom usb porte ale nic taketo sa mi nestalo.. skus ho odinstalovat, uplne vymazat adresar Access Music v program files, restartnut system, a nainstalovat nanovo ...
Uz to mam.. tak to je vtipny
. Ja sem dneska upravoval 48Khz zaznam do reklamy a zapomnel jsem si prepnout zvukovku a projekt zpet na 44.1 a samo virus sem mel na 44.1Khz a ono se to pak rozladi oproti zbytku, ale vtipny je, ze to bylo presne o 2 tony.

asi sa to da nejak odvodit a vyratat ze preco to boli prave tie 2 tony ... mozno sa niekto najde co objasni "zahadu" 

tk sem konečně do stroje naládoval nejnovější tios, ... a mám tak trochu stupidní dotaz: ty nový efekty ve freq shift. sekci - jsou nějak přístupný i ve standalone režimu?
Zdar vsichni!
Pomalu premyslim o koupi zvukove karty.
Zatim jedu prez TIcko.
otázka je: vzhledem k vytížení usb zběrnice TI ckem vE Virus Control modu - bude asi lepší mít zvukovku prez Firewire, co?
Libi se mi docela RME babyface... ale ten je prez usb a bojim se ze se to dohromady s virusem bude tlouct..
Díky!
P.
Pomalu premyslim o koupi zvukove karty.
Zatim jedu prez TIcko.
otázka je: vzhledem k vytížení usb zběrnice TI ckem vE Virus Control modu - bude asi lepší mít zvukovku prez Firewire, co?
Libi se mi docela RME babyface... ale ten je prez usb a bojim se ze se to dohromady s virusem bude tlouct..
Díky!
P.
prvotsky: a co usb radic s cipem texas instruments nebo nec? nechat ho jen virovi a vestaveny usb ti zustane volny
- MonkeyFighter
tak mi to nedalo C4 ma 261.63Hzdendy píše:asi sa to da nejak odvodit a vyratat ze preco to boli prave tie 2 tony ... mozno sa niekto najde co objasni "zahadu"
261.63 *44 /48 = 239,8275
coz je mezi A#3(233.08) a H3(246.94)
coz moc nefunguje..pokud to ale vynasobim dvakrat(puvdne sem premejslel jestli jeste pouzivas vira jako zvukovku, ze to jde tam a zpet..ale to je vlastne kravina)
261.63 *44 /48*44 /48 = 219,3125 coz je skoro A3(220) a pak to sakra sedi.] akorat teda nevim proc by se to melo snizit dvakrat,takze zahadu jsem nerozlustil
pardon za OT nemohl jsem si pomoct:)