Access virus TI a dal..?
neutral: add virus jako hlavni zvukarna => takze ti uplne bezproblemu skrz viruse lezl ven jakejkoliv jinej zvuk z odlisnyho vsticzka? .. napada me treba jeste zvuk z uplne beznyho systemu (jako treba mp3 z nejakyho beznyho prehravace)? a to ke vsemu skrze jeden usb port?
tak nevim
mmch. nemate ciste naahodou vyzkousenej nakej fakt dobrej kompresor (na bici hlavne)?
heh

mmch. nemate ciste naahodou vyzkousenej nakej fakt dobrej kompresor (na bici hlavne)?

tak nechapu, vo co de mymu kompu, ze ho jako nechce rozpoznat.. mozna bych mel uplne odinstalovat ovladace k firewire
...
no jako kompresor sem myslel na bici, ale vcera sem vedl sahodlouhou debatu o tom, jaxe z obycejnejch samplu v pc nikdy nemuzou stat bici, kt by mohly konkurovat treba liamovi howlettovi
) heh.. takze asi nic..

no jako kompresor sem myslel na bici, ale vcera sem vedl sahodlouhou debatu o tom, jaxe z obycejnejch samplu v pc nikdy nemuzou stat bici, kt by mohly konkurovat treba liamovi howlettovi

chlapi nechci vam tu do toho moc kecat, ale to ze "alespon jeden poradnej syntak (realny zelezo) je potreba" je asi pravda, jenze ja mam za to, ze Virus je v podstate specializovany soft bezici na specializovanym DSP procesoru...teoreticky je mozne takovou vec nahradit softwarove na PC...ikdyz prakticky se tak jeste nestalo, tak nemyslite ze je to jen otazka casu?
Naposledy upravil(a) Dante dne 09 pro 2006 20:57, celkem upraveno 1 x.
Dante píše:chlapi nechci vam tu do toho moc kecat, ale to ze "alespon jeden poradnej syntak (realny zelezo) je potreba" je asi pravda, jenze ja mam za to, ze Virus je v podstate specializovany soft bezici na specializovanym DSP procesoru...teoreticky je mozne takovou vec nahradit softwarove na PC...ikdyz prakticky se tak jeste nestalo, tak nemyslite ze je to jen otazka casu?

dyt uz se davno stalo. virus je i v soft verzi, stejne kvalitni jako hw, ale jsou k tomu porad potreba dsp, i kdyz to je myslim jen obchodni zalezitostDante píše:chlapi nechci vam tu do toho moc kecat, ale to ze "alespon jeden poradnej syntak (realny zelezo) je potreba" je asi pravda, jenze ja mam za to, ze Virus je v podstate specializovany soft bezici na specializovanym DSP procesoru...teoreticky je mozne takovou vec nahradit softwarove na PC...ikdyz prakticky se tak jeste nestalo, tak nemyslite ze je to jen otazka casu?