Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 20 led 2011 13:12

pavlii: v ekvivalentu toho nastaveni co jsi popisobval u cubase - mam internal sync - mam dat external?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3056
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od pavlii » 20 led 2011 13:23

Můžeš zkusit. Jde o to, co se ti nabídne jako External zdroj....já s tím neexperimentoval, zatím nebyl důvod.

P.

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 20 led 2011 15:27

prosim o radu, mam snow, zapojeny jako zvukovou kartu, ale nevim jak rozchodit linkovy vstup :( ve widlich v mixaku neni o vstupu nic, ani v sekci zaznamu.. diky za rady

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 20 led 2011 16:30

musis navolit v browseru preset kterej se jmenuje input - pak to funguje

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 20 led 2011 17:06

zkusim, diky moc! v abletonu se mi ten vstup povedl jaksi rozchodit, ale ten signal byl strasne slabej?! treba mi tohle vyresi i tenhle problem..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 21 led 2011 23:48

tak sem se do toho nejak moc ponoril - viz moje prizpevky o predbihani midi..
zkusil sem veskery nastaveni - upgradeoval padkontrol i virus OS - a bylo to stejny - jediny co pomaha a dela to schudnym ( ne ale uplne ok )
je nahravat se zapnutym low latency mode - po nahrani vypnout..
V radach pro nastaveni ti jako zvukarny - radi low latency mode disabled ale na nahrani je to v poho..
docela chytra vec - sama detekuje a pouze na dobu nahravani eliminuje vsechny velky AU zrouty..
treba vintage warmer vzdycky...

no uz se tesim az budu mit nejakou separe zvukarnu...

p.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 07 úno 2011 16:11

Tak co nemate nekdo konkretnejsi zpravy kdy bude 4.5 OS venku?
:shock:

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 13 úno 2011 19:58

mam problem s latenci, hodil sem si w7, jako zvukovku pouzivam snow s v2.8.45 ale v nastaveni mam max buffer 512 samples a asi bych potrebovsl tak 1024 aby mi stihal ableton.. nejaky tipy, nebo rady? diky moc!

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 13 úno 2011 23:47

hele prolez ešte jiný fora pokud zvládaš AJ - ale obecně - Virus a latence - taky s tim mám problém - trochu sem to vyresil low latency modem v logicu viz vyse
ale vypada to ze virus jako zvukovka ok - ale co se latence tyce tak to nejak hapruje..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 13 úno 2011 23:48

a vypadá to že nějaká obecná rada jak na to vyzrát neexistuje.
Já stim můžu v pohodě fungovat. ale neni to o luxuxsu akorát. nevim do jaký míry to máš ty v prdeli.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Kermitak » 14 úno 2011 00:16

No jestli ma virus v prdeli, tak latence bude ten nejmensi problem...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1259
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 14 úno 2011 00:56

slusne kermitak! :D

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 14 úno 2011 11:14

Jediná dobrá rada je.. kup si zvukovku a nepoužívej vira jako zvukovu... a nebo si pořiď silnější komp, kterej ti utáhne ableton i při 512.
Podle mě je virus primárně jako synťák a zvukovka je něco jako vedlejší věc navíc kvůli USB integraci tak nemůžeš očekávat, že to bude makat jak RME.
To je jako kdybys čekal, že foťák v iPhonu bude mít snímky jak ze zrcadlovky za 30k.

Ta latence ti musí vadit přece i při používání synthu v projektech ne? Musí se ti opožďovat zvuky.. ja mám min. latency na zvukovce i na virusu a mam docela nadupanej komp a i tak se mi stane, že to občas už není v cubase uplně přesně.. natož při 512 to si nedovedu představit.

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 14 úno 2011 20:03

ne, virus si do zadele fakt nestrkam..

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 14 úno 2011 20:06

kua.. zvukovku sem nedavno prodal, pac sem si naivne myslel ze mi bude stacit snow :( a me by tech 1024 stacilo, pac zadnou pc raketu nemam, nekradu...

Odpovědět