Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 14 úno 2011 22:29

do praseci molekule.. tak sem nahodil zvukovku maya44usb, abych ten problem nejak vyresil, latenci sem vicemene poladil, ale ten sum v bednach, slyset kazdy zaber hdd a pohyb mysi me zabil..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 14 úno 2011 23:42

jedes na nb?
jestli jo tak to bude zemnicim kolikem. jinej adapter, jen faze a nulak zastrcka a melo by bejt ok..

Uživatelský avatar
loudspeaker
Příspěvky: 268
Registrován: 13 lis 2007 16:59

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od loudspeaker » 15 úno 2011 00:54

nejedu na ntb, problematiku zemnici smycky znam.. mam pc, kdyz signal tahnu pres viruse a symetricky kabely do beden tak je to ok, ale maya ma jen nesymetricke, myslim ze to je tim, pac nejde slyset brum, ale jen sum a ty rusive elementy

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3855
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od TOM-Thak » 19 úno 2011 19:20

Kámoš si taky koupil TI desktop a chtěl ho vyčistit.. tak se s váma chci podělit o fotky (byť z mobilu), jak vypadá TIčko komplet rozebrané na kusy :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

medvedkyty
Příspěvky: 1
Registrován: 23 úno 2011 16:32

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od medvedkyty » 23 úno 2011 16:38

cauky lidi,koupil jsem si access viruss ti2 keyboard z druhe ruky,navod se jaksi ztratil,chtel jsem se zeptat jestli by nekdo nepostradal na par dnu navod,ja bych si ho ofotil a zaslal zpet,moc bych ho potreboval,na internetu jsem nasel ale bylo tam asi jen 15 stranek...klidne za to neco i zaplatim,dekuji:-) muj mail je skytler@seznam.cz


Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 31 bře 2011 19:49

http://virus.info/page/render/lang/en/p ... us_TI.html

4 a půle v betě venku přátelé!

Nemůžu se dočkat až si poslechnu ty nový chorusy!
:lol:

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 06 kvě 2011 22:30

ide vam spustit arpeggiator rucne - /OS 4.5/ aj mimo editora, bez zapojenia do USB?

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 15 kvě 2011 20:24

pani ozaj nikto nic? neskusal som downgrade-ovat OSko, len mi je cudne, ze by si takuto vec nikto nevsimol.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 15 kvě 2011 20:29

Nj problem je ze vacsina ludi pouziva vajrusa (a specialne snow) cez vsti interface.... V manuali si fakt nic nenasiel ? Napis do accessu, oni su dost ochotni a relativne rychlo odpovedaju

Downgrade neries, access takmer nikdy nedstranuje nejake featury, vzdy len pridava nove :) takze ak to tam naaahodou naozaj nieje (co sa mi ale nechce verit) tak to tam ani nikdy nebolo... Este ma napadlo ci nahodou niekde v globalnych nastavaniach to nieje vypnute, alebo nieo (napriklad synchronizacia s externym midi) co by to mohlo ovplyvnit... Ja mam furt zafixovane ze ked kedysi prechadzal presety (s odpojenym usb) a Tie s arpeggiatorom normalne ficali

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 15 kvě 2011 21:02

Dendy: je zaujimave, ze arp presety ficia - ak ho ale chcem editovat, arp nejde vypnut zase.
a akurat som zistil, ze nefici ani unisono :shock:
presiel som kompletne cele menu, vsetko mam pozapinane.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 15 kvě 2011 21:21

Fuu nechce sa mi verit ze by toto accessaci odflakli... Fakt im skus napisat

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 15 kvě 2011 21:52

dik, skusim!

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 16 kvě 2011 23:28

loudspeaker píše:mam problem s latenci, hodil sem si w7, jako zvukovku pouzivam snow s v2.8.45 ale v nastaveni mam max buffer 512 samples a asi bych potrebovsl tak 1024 aby mi stihal ableton.. nejaky tipy, nebo rady? diky moc!
Ahoj. Tak jsem právě upgradnul komp a mám taky problém s Virusem TI2. Firmware jsem updatnul na 4.5. Problém je, že při bufferu 128 se mi ozývá jen digitální šum (něco mezi praskáním synchronizace a kovovovým přebuzením) Při bufferu 128+... (teď mi vypadlo to slovo) jsem se dostal na latenci na vstupu 3.8 ms, ale na výstupu 18ms. Těch 18ms je sakra znát, že mě to doslova irituje. Po upgradu kompu na P4 Sandy Bridge 3.5GHz 2600k mám latenci v Cubase 3ms. Konečně všechno ožilo a ta latence 6ms nebo 12ms, která už byla cítit pod prsty je pryč. To se ale o TI2 říct nedá. Díval jsem se do manuálu, zkoušel jsem dát Vira na jiné USB (USB hub), problém se ale nevyřešil...
Máte nějaký nápad jak se zpět zase dostat na buffer 128 a tím 8.7ms?

Díky...

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 21 kvě 2011 07:23

Dendy: takze takto -

"Dear Miro,
Thank you for your email. This unfortunately is a software issue in the current public beta. If you need to be able to change these functions on the hardware unit itself, please go back to the last official release OS 4.1.1.05. Thanks."

nemas nahodou tuto verziu este niekde na disku? na oficialnej stranke som nasiel iba novu. dik!

Odpovědět