Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 01 čer 2011 15:33

bassline: ale mal by si skusit aj daky analog ;-) musim povedat ze Tetra je uzasna, fakt ze na klasicke zvuky je to 'nebe a dudy' v porovani s VA :-)

btw. tak sa dakedy aj pochval z vysledkami svojej tvorby :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2690
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 01 čer 2011 15:38

dendy: ja sa tomu nebranim :) ...ale treba najprv nieco "odskladat" a potom ked uz clovek citi ze potrebuje pre dalsiu tvorbu novy sound, tak zmenit gear..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 01 čer 2011 16:09

naprosto spravne, suhlasim.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Ondrash » 01 čer 2011 18:51

TOM-Thak píše:biscuit: Zalezi jaky potrebujes zvuky :c) Taky kdyz projedu presety na nekterym VA, tak si rikam boze.. to je lepsi VSTi nez tohle. Ale kdyz mas dat 6 - 7 tisic za VSTi, tak si radsi koupim krabici :)

Jsou tu dve roviny.. pokud mas TIcko, Norda.. tak dalsi VA nema smysl.. ja to sam vidim.. na co bych kupoval Blofeld.. nebo korg nebo cokoli jinyho.. jedine ze analog a nebo pak neco ze sberatelskyho hlediska.. jako treba Nord modular. Ale jinak ? VSTi se daji lepe a rychleji automatizovat.. odpada problem s nahravanim atd. Ja jsem si kuprikladu k Virusu TI poridil jeste licenci na Virus Powercore, protoze se mi libi i ten starej zvuk Becka ale s tim, ze jako VSTi na PoCo se to lip automatizuje, odpada nahravani.. nemusis resit vstupy do karty.

Ale bez TIcka a Norda bych se dneska uz asi neobesel.. je to o zvyku. Ostatni VA za me jen pokud si sberatel gearu.. na praci to neni potreba.
Tak se taky přidám do diskuze. Souhlasím s Tom-thankem. Mám TI a taky plánuju koupit licenci na Virus Powercore, protože to Béčko hraje fakt jinak a musím říct líp, narozdíl od TI má srdce. jinak kromě Nordu a TI mám i Korg Radias a ten je zvukově zase někde úplně jinde a rozhodně na něm dělám hodně rád. Tím jsem ale s VA skončil. Bloefeld mě vůbec nechytl ani žádné další nové VA synthy. Na druhou stranu nepoužívám ani SW synthy a snažím se vše dělat na HW. i přes to, že VA mají k pluginům dost blízko, mají jinej charakter. A když pak přejdu třeba na Massive tak nejsem schopnej to dobře umíchat.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13137
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 01 čer 2011 19:51

inak VA-ckari fakt by ste mohli dojst na zraz, lebo takto tam budem prakticky sam proti drsnej prevahe analogistov :-))) teda ja uz som tiez napoly analogovy ale VA ducha z casti furt v sebe mam hehe

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 16 čer 2011 21:32

Zdravím, narazil sem na youtube na dost zajmavé videjko, třeba že jste viděli, ale pro ty co né, tak šup šup. Omrkněte i jeho videjko z Blade runner.

http://www.youtube.com/watch?v=VfKrZBKE ... h_response

A napište co si o tom bláznovi myslíte. Hustej.... :)

mONOGRAm
Příspěvky: 993
Registrován: 16 úno 2005 16:42

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od mONOGRAm » 05 črc 2011 17:48

novy update - o. i. odstranene niektore niektore bug-y zo SNOWa

http://virus.info/page/render/lang/en/p ... us_ti.html

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2381
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Tudy » 05 črc 2011 19:32

dendy píše:inak VA-ckari fakt by ste mohli dojst na zraz, lebo takto tam budem prakticky sam proti drsnej prevahe analogistov :-))) teda ja uz som tiez napoly analogovy ale VA ducha z casti furt v sebe mam hehe
No já měl na posledním srazu notebook s MS20 Legacy a dokonce jsem se ho nebál porovnávat s originál MS10 :)
Klíčenku ke Cubase jsem měl sebou, tak jsme mohli nahodit i můj oblíbený VA Prologue..
No ale je fakt, že tím u mě výčet používaných VA VSTi končí. Pak používám už jen VSTi ROMplery (Korg Digital Legacy a Halion One), ale ty snad jen s vyjímkou Wavestationu většinou nahradím hardwarem.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 27 srp 2011 21:37

krasny tutorialy od bena croslanda

[vimeo]http://www.mixcloud.com/26910709[/vimeo]
[vimeo]http://www.mixcloud.com/27194981[/vimeo]
[vimeo]http://www.mixcloud.com/27479797[/vimeo]
[vimeo]http://www.mixcloud.com/27762892[/vimeo]
[vimeo]http://www.mixcloud.com/28049509[/vimeo]

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 28 srp 2011 11:57

jj uz se na ne koukal na strankach..
docela uzitecny... mohl by klidne udelat cely dvd...
btw ted sem este dokoukal ten posledni s plnou fm a ringmodulaci a to je myslim hodne zajimavej charakter..

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 29 srp 2011 23:07

Ahoj - můžete prosím někdo vyzkoušet - když si dáte výchozí init patch a stáhnete oscilátor na čistý sine v úvodu mi to lupne ( při každem uderu na klavesu ) - přidáním punch se lupanec zesílí.
je to normální??
dík
p

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8927
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 30 srp 2011 08:06

cau to muzu zkusit az doma.. ale myslim, ze je to normalni, chce to trosku upravit obalkou nabeh.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 30 srp 2011 13:58

ok. ja taky doufam ze je to norm. ale vcera sem si chtel udelat nejakej kopak a prislo mi to nejak moc silny ten lupanec.
Třeba u kopáku si atack necháváš na minimu žejo.. a když nechceš kopák s klikem a chceš spíš zahlazenej tak to je problém...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2690
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od bassline » 30 srp 2011 14:25

nema virus moznost de-click ? Toto je normalny bezny jav, pokial mas AMP ATTACK na nule, zvykne to na nejakych syntakoch robit taky klik v attacku. Skus popripade AMP ATTACK nabeh uplne jemne posunut, alebo aplikuj nejaku velmi kratku modulaciu niecoho s nulovym attackom, mozno to ten click zamaskuje :)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1258
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 30 srp 2011 14:39

bassline: diky to zkusim.. hlavne potrebuju vedet jestli to dela vsem Tickam nebo mam nejakej bug..

Odpovědět