btw. tak sa dakedy aj pochval z vysledkami svojej tvorby

Tak se taky přidám do diskuze. Souhlasím s Tom-thankem. Mám TI a taky plánuju koupit licenci na Virus Powercore, protože to Béčko hraje fakt jinak a musím říct líp, narozdíl od TI má srdce. jinak kromě Nordu a TI mám i Korg Radias a ten je zvukově zase někde úplně jinde a rozhodně na něm dělám hodně rád. Tím jsem ale s VA skončil. Bloefeld mě vůbec nechytl ani žádné další nové VA synthy. Na druhou stranu nepoužívám ani SW synthy a snažím se vše dělat na HW. i přes to, že VA mají k pluginům dost blízko, mají jinej charakter. A když pak přejdu třeba na Massive tak nejsem schopnej to dobře umíchat.TOM-Thak píše:biscuit: Zalezi jaky potrebujes zvuky :c) Taky kdyz projedu presety na nekterym VA, tak si rikam boze.. to je lepsi VSTi nez tohle. Ale kdyz mas dat 6 - 7 tisic za VSTi, tak si radsi koupim krabici
Jsou tu dve roviny.. pokud mas TIcko, Norda.. tak dalsi VA nema smysl.. ja to sam vidim.. na co bych kupoval Blofeld.. nebo korg nebo cokoli jinyho.. jedine ze analog a nebo pak neco ze sberatelskyho hlediska.. jako treba Nord modular. Ale jinak ? VSTi se daji lepe a rychleji automatizovat.. odpada problem s nahravanim atd. Ja jsem si kuprikladu k Virusu TI poridil jeste licenci na Virus Powercore, protoze se mi libi i ten starej zvuk Becka ale s tim, ze jako VSTi na PoCo se to lip automatizuje, odpada nahravani.. nemusis resit vstupy do karty.
Ale bez TIcka a Norda bych se dneska uz asi neobesel.. je to o zvyku. Ostatni VA za me jen pokud si sberatel gearu.. na praci to neni potreba.
No já měl na posledním srazu notebook s MS20 Legacy a dokonce jsem se ho nebál porovnávat s originál MS10dendy píše:inak VA-ckari fakt by ste mohli dojst na zraz, lebo takto tam budem prakticky sam proti drsnej prevahe analogistov)) teda ja uz som tiez napoly analogovy ale VA ducha z casti furt v sebe mam hehe