Access virus TI a dal..?
Re: Access virus TI a dal..?
jaj, ehm, pardon. dik za info 

Má tu někdo zkušenosti s výměnou displeje na Viru B? Prodal sem svůj na ebayi, ale týpek mi napsal že displej se mu zdá "faded", že v jednom místě je malá část trochu tmavší. Že je to furt čitelné a dá se to normálně používat, ale že má trochu obavy aby displej najednou neumřel, jako se to prý děje třeba u notbooků. Ja s timhle nemám vůbec žádné zkušenosti, u žádného notbuku mi zatím diplej neodešel a virus je na tom uplně stejně jako když sem ho před třema rokama koupil.
Takže mě zajímají dvě věci: je pravděpodobné že by ten displej náhle umřel? Google o tomhle problému ůplně mlčí. Vyměňoval už někdo na virovi displej? Kde se dá případně objednat a na kolik to asi vyjde? Zkusmo sem obeslal několik synth repair shopů v Londýně odkud ten člověk je, a zatím mi přišlo od jednoho z nich, že prej 130 liber, což je skoro půlka hodnoty toho synthu
Díky za jakoukoliv odpověď.
Takže mě zajímají dvě věci: je pravděpodobné že by ten displej náhle umřel? Google o tomhle problému ůplně mlčí. Vyměňoval už někdo na virovi displej? Kde se dá případně objednat a na kolik to asi vyjde? Zkusmo sem obeslal několik synth repair shopů v Londýně odkud ten člověk je, a zatím mi přišlo od jednoho z nich, že prej 130 liber, což je skoro půlka hodnoty toho synthu

Díky za jakoukoliv odpověď.
vacsinou sa vymiena len podsvietenie .. na displeji sa nema co pokazit ..
hledej tady tudyho tema, kde psal o oprave podsvetleni, tusim u nejaky yamahy. bude to vicemene vsechno stejne tohle..
Ja som kupil od Marosa Curka Virus Indigo 2 s modrym displejom s uplne odidenym podsvietenim. Modry displej bez podsvietenia je totalne necitatelny. Pouceny, ze vytiahnem foliu a nahradim novou, som nastroj aj displej rozobral. Folia bola tak dosledne prilepena na viacerych miestach, ze som displej uz nerozchodil a kupil novy. Vyslo to do 30Eur plus prepajkovanie plocheho kabla a sborka nastroja.
Super, diky za vsechny odpovedi. Snad se mi buyera podari uklidnit 
Hirli: kde se da ten displej sehnat a hlavne jak poznam ktery je pripadne ten spravny? Tohle tema je pro me uplne spanelska vesnice
Ja sem po kratsim googleni nasel tenhle: http://cpc.farnell.com/jsp/displayProdu ... PC-GEN-SKU ktery byl doporucovan prave k indigu, ale jestli bude fungovat i na Bečku mi neni vubec jasne.

Hirli: kde se da ten displej sehnat a hlavne jak poznam ktery je pripadne ten spravny? Tohle tema je pro me uplne spanelska vesnice

Clovece, uz si nepamatam, kde som ho bral, ale rozobral som nastroj, vytiahol displej, znicil pri vytahovani folie, zistil typ a porovnal vzhlad v katalogoch objednal, dal prepajkovat plochy kabel a chodi...
Ale bolo to nieco standartne, ako Farnel...
Ale bolo to nieco standartne, ako Farnel...
biscuit: jou, dik za info!
nemal som este virusa s OS5 zapnuteho cez editor, ale nijako sa neviem dostat k tym novym filtrom - vo videu su ukazovane v menu editora ´frequency shifter ´. je toto menu pristupne len cez editor?
obe nove obalky su skryte v systemovom ´edit ´ rezime.
obe nove obalky su skryte v systemovom ´edit ´ rezime.
Chlapi, tak jsem prodal Virus TI Polar 2, už tak před měsícem a půl a vůbec mi nechybí. Byl to krásnej nástroj s obrovskými možnostmi, ale nemůžu si pomoct, nehrál. Taky mi vadil ten vystředěný, tupý, divně kovový zvuk s antialiasingovým nádechem, že jsem se ho musel zbavit. Vracím se zpět k Virusu B. U něho přece jen kus srdce ještě zůstalo. Možná se mnou nebudete souhlasit. Ale pro mě je Virus TI z pohledu zvuku velkým zklamáním. Škoda...
Nesmíš používat moc efektů z TIčka a zbytečně nepouživat samplovany průběhy, pak to hraje.
Ale jinak taky vzpomínám na Béčko, co jsem prodal Pavliimu
)) a proto sem si ho koupil aspoň na PowerCore
jako doplněk.
ALEE TEN KOMFORT používání TIčka je prostě bomba.. člověku se pak nechce už ani přetáčet ty HW mašiny do audia..
Navíc zjišťuju, že dnešní software už to fakt v mnohém zastoupí.. hlavně na plochy, doplňující zvuky a subbasy
(pokud jde o VAčka).
Ale jinak taky vzpomínám na Béčko, co jsem prodal Pavliimu

jako doplněk.
ALEE TEN KOMFORT používání TIčka je prostě bomba.. člověku se pak nechce už ani přetáčet ty HW mašiny do audia..
Navíc zjišťuju, že dnešní software už to fakt v mnohém zastoupí.. hlavně na plochy, doplňující zvuky a subbasy
(pokud jde o VAčka).
Takze medzi zvukom TI a zvukom starych virusov je podla vas rozdiel ?
Otazka smeruje na tych, ktori pouzivali stary aj novy Virus...
Uz som viacej krat pocul poznamky o tom, ze TI zvukovo nie je to co stare modely Virusu...
Uz som viacej krat pocul poznamky o tom, ze TI zvukovo nie je to co stare modely Virusu...
Je to tak.bassline píše:Takze medzi zvukom TI a zvukom starych virusov je podla vas rozdiel ?
Já měl Virus B pak Virus TI2 a teď se vracím k Virusu B. Rozdíl je markantní.
Já měl virus B a teď mám Virus PowerCore a TIcko desktop a rozdíl je tam dost markantní.
Ještě chci poznamenat, že je rozdíl ve všech řadách.. A, B, C, TI.. co Virus to jiný charakter.
Céčko se nejvíc blíží TIčku. Ačko a Béčko se od sebe dost liší.. je to dáno i polyfonií, efekty atd.
PowerCore Virus a Virus B se od sebe neliší.. měl jsem jeden čas oboje.
Ještě chci poznamenat, že je rozdíl ve všech řadách.. A, B, C, TI.. co Virus to jiný charakter.
Céčko se nejvíc blíží TIčku. Ačko a Béčko se od sebe dost liší.. je to dáno i polyfonií, efekty atd.
PowerCore Virus a Virus B se od sebe neliší.. měl jsem jeden čas oboje.