Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Prvotsky

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky »

hmm to nezni povzbudive.. jestli se to bude srat - tak ticko pujde k na cas k ledu.. ted reinstalovat nebudu..

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

ach jo..

takze:

i kdyz je vse ostatni odpojeny a ti na svem obvyklem portu - a otevru uplne nový projekt : hlaska midi driver problem pokracuje...

zkusil sem:

preinstal Ti OS

vyndat ostani usb drivery z foldru audio/midi drivers a spustit..

odinstalace maschine controler.. a instalace

preinstalace usb zvukovky lexicon Io 42US..

resetovat midi drivers v logicu..

A virus furt death..

docela realne uvazuju ze ho rozstipu sekyrou.

krypl jeden německej.

P.

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

Tuhle noc ještě přežil - řekl sem mu že napíšu jeho rodičům do Německa a jestli se nepolepší - půjde z domu!! :evil:

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

zkus ho na jinym pc, jestli tam nemas neco blbe
na virusu..
davat z domu takovej stroj jen proto, ze
nechces formatovat to neni nic moc idea :D

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ciste nahodou jsem narazil v tomto videu na nejaky jiny Virus Control nez mam ja - vlevo, jak se zobrazuji fadery s presetama on tam ma navic direct monitoring a fadery ma vetsi
a dokonce je tam moznost nastavit si rovnou k salvi output, coz me prijde hodne fajn.

Nevite jak to dostat do tohohle zobrazeni?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak to asi bude VIRUS TI SNOW :D

Nicmene, nainstaloval jsem nejnovejsi TIOS 5.0.4 a ejhle normalne se mi zmrsil zvuk oscilatoru a hraje to cely nejak na houby.
To co sem mel na virusu rad a ostatne na VA syntacich oproti SW to bylo to, ze generovali spravne prubehy na vsech notach a nezkreslovalo to. Ted se mi stava to, ze pri pouziti hypersaw prubehu nebo pri pouziti noise se to nejak chova divne a obcas se to nejak divne zmoduluje, coz pred tim nedelalo. Kdyz to porovnam s VIRUS PoCo, tak ten hraje narodzil od TIcka po Upgradu uplne v pohode.

Mate nekdo zkusenost s timto problemem? Asi zkusim vyhravbat, jestli se neda nejak downgradnout firmware..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak to fakt dělá novej firmware, po downgradu na 4.5.3 se opět vrátil ten správný sound :c)

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Tohle me celkem irituje. To uz je po x-te, co prisli s novym firmwarem, a opet nejaky problem. Asi sidlej nekde pobliz Steinbergu a opisujou od nich tu uzasnou testerskou strategii. :)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

No me pak oscilatory znej jako kdybych na nich mel zapnutej defaultne LIGHT distortion efekt.. a to je hodne spatny.
Tak jsem to tedka preinstaloval a uz je to cajk.

Peetronius

Příspěvek od Peetronius »

Nazdar virusáci,

přemýšlím nad koupí Ti desktop z druhé ruky. Na netu jsem se dočetl, že zvukově je verze B,C identická s Ti. Je tomu tak? Pokud ano (což se mi nechce věřit), tak si přes e-bay můžu koupit B za pár korun.

Jaká si myslíte, že je férová cena za Ti desktop z druhé ruky? Na německém ebay borec prodává za 950 E.

Díky za názor.

dendy

Příspěvek od dendy »

TI ma PODSTATNE viac moznosti modulacnych, viac typov oscilatorov, viac typov filtrov, robustnejsiu efektovu jednotku.. dost tazko sa to porovnava .. A,B,C su tiez slusne syntaky.. ale proste TI je uplne ina liga .. TI desktop za 950E je podla mna ferova cena ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

spousta uzivatelu ti si stezuje, ze starsi verze, mely lepsi zvuk. pravdepodobne mely horsi prevodniky a zvuk diky tomu jinej, mozna surovejsi... asi podobnej typ problemu, jako u nl2 a nl2x. ja se zvukem ti nemam absolutne zadnej problem a s pomoci vestavenych distortion algoritmu v kombinaci s ruznymi typy oscilatoru mi prijdou moznosti hrubosti zvuku az neuveritelne. samozrejme analog to nikdy nebude, ale je to obrovskej univerzal a za ty penize, co je dneska po bazarech, je to to nejlepsi neanalog reseni.

za me osobne je ale ti jednoznacna volba (verze 2 i 1 - coz je skoro jedno - rozdil je jen ve vykonu, coz pri jednom ci dvou stopach nehraje roli). propojeni s pc ciste digitalne bez prevodniku (tri stereo stopy + midi po jednom usb), 100% vsti chovani vcetne total recall, hafo modulacnich moznosti (u jinejch syntaku neexistujicich) navic vcetne super obalek a lfo, pokrocily arpegiator, dalsi oscilatory, vyborny interni fx, stala podpora a porad bezici vyvoj (pro starsi stroje uz nejsou nove os) + dalsi vychytavky pro experimentovani, jako napriklad zamykani sekci...

Peetronius

Pánové děkuji za názory, na vaše doporučení půjdu do Ti desktop.

Peetronius

Tak jsem koupil Ti desktop z druhé ruky - byl jsem maximálně spokojený do včerejšího večera. Po cca týdnu bezproblémového provozu mi přestaly z ničehonic fungovat jack výstupy a to i headphones. Zkoušel jsem output 1,2,3 a Leze z toho strašně slabý signál signál. Pokud jsem spustil virus jako vst a nastavil USB output, tak nástroj "normálně" hraje. Nevím jestli neodešel výstupní zesilovač, či co.

Než to pošlu na servis, nemohl jsem omylem něco pomačkat? Něco nastavit? Zkoušel jsem znovu nahrát nejnovější OS a beze změny :-(

Můžete poradit?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to je divne... zkus vsechno projit a zkus i pro jistotu preinstalovat tios... proste udelej vsechno co muzes, nez to nekomu odneses aby ti to opravil za penize. taky dotaz na access nemusi byt mimo - do tydne ti podle me zkusenosti odpovi.

Odpovědět