Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 10 pro 2006 19:28

ktera ovsem bezi na uplne stejnych motorolach a ne na posr... intelu aspol. v tom bude hlavne ten figl panove 8) uz na tech motorolach je to ale o dost oklestenejsi nez HW, ma to malo hlasu a multitimbral na prd, par zvuku a cely POCO za XXX tisic v cene vajruse C je vycerpany, ten program taky neco stoji, asi tak polovinu HW vajruse C, za stejnou cenu to ma mizivej vykon, takze nevim nevim kde je ta vysnena doba, myslim ze jeste stale dost v nedohlednu 8) ale jelikoz mam svuj hardwer a neminim se hadat, opoustim diskuzi SFW-HW virus a navrhuju vratit se k tematu TI 8)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 pro 2006 20:18

:wink:

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 16 pro 2006 14:52

tak nevim :( uz sem prozkoumal uplne vsechno a predbihani TIcka uz je vicemene standard pri kazdym zapnuti cubasu. budu se muset mrknout na naky zahranicni fora.

mmch ad. howlett - je jedno, jestli ho mate nebo nemate radi, jde o to, ze on udela z kazdyho (podle me i levnyho samplu) super hutnou nadupanou vibraci :) a to mluvim jenom o tech bicich!.. skoda jen, ze v cechach se podobny lidi negenerujou, dalo by se od nich dobre ucit - heh

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 16 pro 2006 15:53

no ja si nemyslim, ze dela neco extra specialniho... navic prodigy je docela byznys, co ty vis kdo mu ve skutecnosti (treba) sedi za zadkem...

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

...zas ja! .. :)

Příspěvek od 43 » 10 led 2007 16:29

no ja pevne doufam, ze mu za zadkem nesedi nikdo! :) rek bych, ze je to malej genius (ten Howlett teda :).. ale na svete takhle genialni neni sam samozrejme.. nicmene..

nska mam skvelou zpravu pro ty, kdo by se nekdy dostali do stejnejch potizi se synchronizaci bacila, cubase a firewire 1814 :) sou tomu uz tri nedele, co me napadlo "degradovat" firmware viruse z 1.2.4. na 1.2.1. a pristroje spolupracujou jako podplaceny :D ..

na druhy strane se mi nejakym divnym zpusobem zase prenastavil cubase a v soucasny dobe nereaguje na polypressure fci midi klaves.. tzn. nepropousti tony vice klaves najednou :( a to ani pri real hrani na midi, ani kdyz to nacvakam do nakyho sekvenceru.. dival sem se na ten setup ve filech, ale zatim nic :( nevedel byste nekdo pls?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 10 led 2007 16:34

taky jedu pul roku starej firmwer, nemam duvod abgrejdovat, nemam s tim problemy

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 11 led 2007 13:04

Já jsem zvědavej na další update. Poslední byl před třema měsícema (1.2.4) a u mně to byl spíš krok zpátky, takže tam mám 1.2.3, což je dost dobrej ročník.

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 16 led 2007 19:14

Tak na tom NAMMu se prej chystá představení OS 2.0. Podle manuálu kterej pravděpodobně unikl od Accessu by ve Virovi měly přibejt nový typy oscilátorů, což by zase mohlo konkurenci natrhnout perdel.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 17 led 2007 01:01


Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 18 led 2007 17:13


Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 18 led 2007 17:42

tak to s tim prodejem jeste chvili pockam 8)

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 20 led 2007 15:31

ehm, novy oscilatory? a pomuze mu to? totiz mi trochu vadi, ze vsechny zvuky jsou stejne "naruseny".. to je fuk..

nska mam trochu nesouvisejici dotaz :D - nemate nekdo zkusenosti s elektronickyma bicima modulama? viz. tenhle <a href="http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/scr ... rnd=412296" targe="new">roland</a> treba :D je to sice zrejme az moc predimenzovany, ale konecne bych chtel nakou masinu, kt bude sazet aspon trochu realny zvuky bicich.. v zadny sw vyplody aka groove nebo bdm uz neverim. prave proto by me zajimalo, jestli nekdo neco podobnyho nevlastni a v pripade, ze jo, jak moc operativni ty databanky samplu sou. napr. jestli se da upravovat zacatek toho samplu (okusovat). jak potom funguje treba synchronizace s sw sekvencerama atp. vedel byste nekdo pls? :D diky
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 22 led 2007 09:10

ten roland je hodne dobrej modul, kdyby nebyl tak drahej uz ho mam doma, k jeho zvuku najdou vyhrady myslim jenom zaprisahli odpurci elektroniky a totalni fajsmekri

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 23 led 2007 09:09

Ahoj... mel bych otazku...
rohoduju se ze koupim Virus TI... Jen tetka nejak nevim jak do nej nacpu moje presety z meho C... mam to vsechno ulozeny v sounddiveru... ale nevim jestli TI se starym souddiverem pro virus C bude spolupracovat... mate nejaky tip jak je tam bez problemu naladovat presety z viruse C do TI...
diky moc moc

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 23 led 2007 10:53

soundiver hod do kose :) presety si ulozis do spravne slozky nekde v docs a nactes si je rovnou pres virus control.

Odpovědět