Access virus TI a dal..?
ktera ovsem bezi na uplne stejnych motorolach a ne na posr... intelu aspol. v tom bude hlavne ten figl panove
uz na tech motorolach je to ale o dost oklestenejsi nez HW, ma to malo hlasu a multitimbral na prd, par zvuku a cely POCO za XXX tisic v cene vajruse C je vycerpany, ten program taky neco stoji, asi tak polovinu HW vajruse C, za stejnou cenu to ma mizivej vykon, takze nevim nevim kde je ta vysnena doba, myslim ze jeste stale dost v nedohlednu
ale jelikoz mam svuj hardwer a neminim se hadat, opoustim diskuzi SFW-HW virus a navrhuju vratit se k tematu TI 
tak nevim
uz sem prozkoumal uplne vsechno a predbihani TIcka uz je vicemene standard pri kazdym zapnuti cubasu. budu se muset mrknout na naky zahranicni fora.
mmch ad. howlett - je jedno, jestli ho mate nebo nemate radi, jde o to, ze on udela z kazdyho (podle me i levnyho samplu) super hutnou nadupanou vibraci
a to mluvim jenom o tech bicich!.. skoda jen, ze v cechach se podobny lidi negenerujou, dalo by se od nich dobre ucit - heh
mmch ad. howlett - je jedno, jestli ho mate nebo nemate radi, jde o to, ze on udela z kazdyho (podle me i levnyho samplu) super hutnou nadupanou vibraci
...zas ja! .. :)
no ja pevne doufam, ze mu za zadkem nesedi nikdo!
rek bych, ze je to malej genius (ten Howlett teda
.. ale na svete takhle genialni neni sam samozrejme.. nicmene..
nska mam skvelou zpravu pro ty, kdo by se nekdy dostali do stejnejch potizi se synchronizaci bacila, cubase a firewire 1814
sou tomu uz tri nedele, co me napadlo "degradovat" firmware viruse z 1.2.4. na 1.2.1. a pristroje spolupracujou jako podplaceny
..
na druhy strane se mi nejakym divnym zpusobem zase prenastavil cubase a v soucasny dobe nereaguje na polypressure fci midi klaves.. tzn. nepropousti tony vice klaves najednou
a to ani pri real hrani na midi, ani kdyz to nacvakam do nakyho sekvenceru.. dival sem se na ten setup ve filech, ale zatim nic
nevedel byste nekdo pls?
nska mam skvelou zpravu pro ty, kdo by se nekdy dostali do stejnejch potizi se synchronizaci bacila, cubase a firewire 1814
na druhy strane se mi nejakym divnym zpusobem zase prenastavil cubase a v soucasny dobe nereaguje na polypressure fci midi klaves.. tzn. nepropousti tony vice klaves najednou
ehm, novy oscilatory? a pomuze mu to? totiz mi trochu vadi, ze vsechny zvuky jsou stejne "naruseny".. to je fuk..
nska mam trochu nesouvisejici dotaz
- nemate nekdo zkusenosti s elektronickyma bicima modulama? viz. tenhle <a href="http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/scr ... rnd=412296" targe="new">roland</a> treba
je to sice zrejme az moc predimenzovany, ale konecne bych chtel nakou masinu, kt bude sazet aspon trochu realny zvuky bicich.. v zadny sw vyplody aka groove nebo bdm uz neverim. prave proto by me zajimalo, jestli nekdo neco podobnyho nevlastni a v pripade, ze jo, jak moc operativni ty databanky samplu sou. napr. jestli se da upravovat zacatek toho samplu (okusovat). jak potom funguje treba synchronizace s sw sekvencerama atp. vedel byste nekdo pls?
diky
nska mam trochu nesouvisejici dotaz
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>
Ahoj... mel bych otazku...
rohoduju se ze koupim Virus TI... Jen tetka nejak nevim jak do nej nacpu moje presety z meho C... mam to vsechno ulozeny v sounddiveru... ale nevim jestli TI se starym souddiverem pro virus C bude spolupracovat... mate nejaky tip jak je tam bez problemu naladovat presety z viruse C do TI...
diky moc moc
rohoduju se ze koupim Virus TI... Jen tetka nejak nevim jak do nej nacpu moje presety z meho C... mam to vsechno ulozeny v sounddiveru... ale nevim jestli TI se starym souddiverem pro virus C bude spolupracovat... mate nejaky tip jak je tam bez problemu naladovat presety z viruse C do TI...
diky moc moc