Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

ok... a jak dostnu do ty slozky ty presety z Ccka... Ja sem na to prave pozuzival sounddiver... ty presety ze sounddiveru mam ulozit do midi stopy, nebo klasicky dumpnout z Ccka do sequenceru?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

myslim, ze jde oboji, ale nedelal jsem to... mys urcite na mysli svoje presety, ze jo?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jasne svoje vlastni presety ktery sem si udelal na tom Ccku...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

sorry ze odbocuju od ti, ale nezkousels ten rekon editor pro cecko?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

no me ani o ten editor nejde ... ja bych ho ani u ti moc nepouzival... popravde receno prodavam Ccko kuli tomu ze sem ho slibil kamaradovi... :) ale je fakt ze slychvam ze zas takovej skok vejs oproti Ccku to neni....

bassline

Příspěvek od bassline »

no ked uz len porovnam moznosti tak skok to je imho dost velky...a teraz ked tak pozeram co vsetko implementovali do OS 2.0, tak si myslim ze TIcko je uz trosku inde nez to Ccko...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

no ja bych ho rad koupil proste ale prioritou je pro mne to abych mohl prenyst svoje presety do TI a to bez zadnejch porblemu okolo... mam v Cecku udelanej celej livset.... a potreboval bych toto vyresit nez ho koupim... abych pak nezjistil ze to nejak nejde atak....

bassline

Příspěvek od bassline »

skus ist na access support a opytaj sa ako je to s kompatibilitou...asi budu vediet :D

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jj.. uz sem udelal... doufam ze to nebude nadlouho

bassline

Příspěvek od bassline »

Inak dost pekne je to od nich ze OS 2.0 davaju zadara :) ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ekeaze: nemel by to bejt zadnej problem. ja to nedelal, protoze jsem cecko nemel, ale nasypal jsem tam uz spousty ceckovejch bank co se valej na netu. zere to ty mid se ted nejak rozpominam. doma ti na to kouknu a poslu snapshot, chces-li ;)

jo fakt je, ze treba vss (vengeance sound set) to sezere jednicku, ale dvojku a trojku mi to nechce sezrat. a taky mi to pri nacitani jedny banky hupslo i s kubazi. ja vim ze oni u tech c bank pro ti pisou ze jsou "optimalizovany" nebo tak neco. podle me jen preset po presetu ulozeny znovu v ticku ;)

43

Příspěvek od 43 »

ekeaze: jestli mas porad v merku toho viruse TI (desktop nejlip), muzu ti prodat svyho.. v podstate bych ho rad otocil a poridil neco trochu jinyho. Bacil jako hodne solidni, ale u me sou podstatny hlavne ty bici, zvukama jen dokresluju, tzn. TIczko je pro me relativne drahy pozadi :D jestli mas zajem, napis mi na projektant@atlas.cz a dohodnem se. masinu mam doma dva mesice, takze je uplne nova! :D par tisic ti taky slevim...

neutral: dejme tomu, ze ty rolandovsky bici sou v klidu a nehodej se zhruba na live jazz session :D kazdopadne jak je to s tou kompatibilitou treba v cubase? predpokladam, ze vubec nespolupracujou a nasledna kombinace zvukovejch stop se deje prostr. real recordingu vicero vstupu..? mmch taky sem nasel tenhle <a href="http://www.alesis.com/product.php?id=59" target="new">alesis DM5</a> nebo tuhle <a href="http://www.drumshop.cz/CZ/product.asp?I ... ory=940000" target="new">yamaha DXT2SU</a> a vypadaj obe dost slibne (ten alesis je navic o dost levnejsi). sympaticky je hlavne to usb rozhrani, doufam, ze prave k tomu propojeni se sekvencerama... nebo?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Tak access odpovedel jeste dnes ... musim uznat ze jejich podpora funguje skvele...
toto mi napsali....

Thank you for your mail. Yes, the Virus TI can play back Virus c patches without problems. Simply either keep your Virus c until you get your Virus TI and transfer them over Midi from machine to machine or make a Midi Dump of your Sounds of the Virus c to your computer and save them then as a standard Midi File.
This way you can load them into the TI later on.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak je to tak jak sem predpokladal, dump i mid ;)

Symphonic

Příspěvek od Symphonic »

Demonstrace OS 2.0
Winter NAMM 2007

http://www.youtube.com/watch?v=bsDqmquBptE&eurl=

Odpovědět