Access virus TI a dal..?
A já už jsem ty vychytáfky využil v první skladbě Shinkansen
praveze ako demo syntaku ja to DOKONALE...presne taketo dema by mali byt...ukazovat zvuky tak ako je to presne v tomto tracku...pocut tam vsetko com pocut ma byt... filtre krasne v akcii, super modulacie, rozne typy a charaktery zvukov....tak to ma byt...a virus je digitalna bestia, takze nema zmysel tam predvadzat nejake ' analogove ' uchylnosti, ale to co FAKT vie a to su prave moderne digitalne ciste zvuky...amen
super
stare dobre oldschool goa z 1996 roku
krasa, nadherne synthy ... urcite by im ale trosku prospelo stiahnut im frekvencie pod cca 300 hz hi-passom - aby lepsie vynikol kopak s basou ... potom by to lepsie slapalo a znelo by to ucelenenejsie. .. ale inak FINE track, v duchu stareho Cosmosis-a, Dimmension Five a podobne
paradicka

Čau
Někde jsem četl, že arpeggiator u Virus Ti může sloužit jako modulační zdroj signálu. Je to pravda? Já jsem na to nepřišel. Myslím to tak, že bych tím třeba moduloval cutoff filtru.
A můžete napsat něco více k tomu zamykání sekcí?
Dík moc
Někde jsem četl, že arpeggiator u Virus Ti může sloužit jako modulační zdroj signálu. Je to pravda? Já jsem na to nepřišel. Myslím to tak, že bych tím třeba moduloval cutoff filtru.
A můžete napsat něco více k tomu zamykání sekcí?
Dík moc
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40
Skoda ze uz neni ke stazeni.FFoxX píše:A já už jsem ty vychytáfky využil v první skladbě Shinkansen
nejedou knoby a disp.
Ahoj mam dotaz...
Jsem zoufakly....dnes jsem si dovezl Virus TI desk. a nesviti mi podsviceni disp. dal jsem new firm. ale stale to stejne...pred tim nez bych ho reklamoval se chci tazat zda to neni o nastaveni (ja nasel jen kontrast LCD)...pripadne zda se stim nekdo setkal...moc dik za odpovedi...(nenasel jsem vhodnejsi forum a new jsem zakladat nechtel tak se omlouvam za pripadne OT)
Jsem zoufakly....dnes jsem si dovezl Virus TI desk. a nesviti mi podsviceni disp. dal jsem new firm. ale stale to stejne...pred tim nez bych ho reklamoval se chci tazat zda to neni o nastaveni (ja nasel jen kontrast LCD)...pripadne zda se stim nekdo setkal...moc dik za odpovedi...(nenasel jsem vhodnejsi forum a new jsem zakladat nechtel tak se omlouvam za pripadne OT)
jj, display by mel normalne svitit sam o sobe.. jak rika biscuit, max muzes modulovat kontrast..
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>