Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Příspěvek od biscuit » 01 úno 2007 19:44

ja uz jsem si samozrejme trochu demonstroval doma a muzu rict, ze zamykani sekci je nejvetsi vychytavka jakou znam... curam blahem, protoze nam nadelili verzi 2.0 o dost vychytanejsi syntak, nez jakej jsem si kupoval ;) kdo vam tohle da... velebim access!

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 02 úno 2007 14:27

A já už jsem ty vychytáfky využil v první skladbě Shinkansen

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2690
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 02 úno 2007 14:35

Diky, konecne nejake PORIADNE audio kde pocut virusa v plnej jeho parade :) ...mnam mnam mnam...

Mozes poslat na access ako demo track, mali by tam davat taketo ukazkove tracky z virusa :-D

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5629
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 02 úno 2007 14:44

FFoxX: teda... nejsem velkym priznivcem psytrance ani podobnych syntakovych onanii, ale... klobouk dolu, je to paradni narez!

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 02 úno 2007 14:46

Dík za uznání :-) Je to kompletně Virus TI 2.0, kromě bicích a perkusí ze samplera a elektrickýho piána z Lounge Lizzarda 2.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5629
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 02 úno 2007 14:48

Nicmene jako demo syntaku by to bylo docela jednostranny, nekdo, kdo dela min "digitalni" hudbu by treba zase moc nadsenej nebyl... podle me

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2690
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 02 úno 2007 14:53

praveze ako demo syntaku ja to DOKONALE...presne taketo dema by mali byt...ukazovat zvuky tak ako je to presne v tomto tracku...pocut tam vsetko com pocut ma byt... filtre krasne v akcii, super modulacie, rozne typy a charaktery zvukov....tak to ma byt...a virus je digitalna bestia, takze nema zmysel tam predvadzat nejake ' analogove ' uchylnosti, ale to co FAKT vie a to su prave moderne digitalne ciste zvuky...amen

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13142
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 úno 2007 14:56

super :) stare dobre oldschool goa z 1996 roku :-) krasa, nadherne synthy ... urcite by im ale trosku prospelo stiahnut im frekvencie pod cca 300 hz hi-passom - aby lepsie vynikol kopak s basou ... potom by to lepsie slapalo a znelo by to ucelenenejsie. .. ale inak FINE track, v duchu stareho Cosmosis-a, Dimmension Five a podobne :) paradicka

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 02 úno 2007 16:59

Ach jo, člověk se to psýčko snaží posunout někam dopředu, a pak se dozví že to posunul dozadu :-D Ale neva, pokavaď se líbí. Mám tady nové monitory Fostex PM-2 a ještě je nemám moc naposlouchaný, takže frekvence neřešim.

Uživatelský avatar
qwerty
Příspěvky: 56
Registrován: 02 srp 2007 13:56

Příspěvek od qwerty » 11 říj 2007 15:35

Čau
Někde jsem četl, že arpeggiator u Virus Ti může sloužit jako modulační zdroj signálu. Je to pravda? Já jsem na to nepřišel. Myslím to tak, že bych tím třeba moduloval cutoff filtru.

A můžete napsat něco více k tomu zamykání sekcí?

Dík moc
http://www.soundcloud.com/q-rty
Mackie Onyx Blackbird, RME Babyface, Mackie HR824, Access Virus TI, Akai APC 40

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 12 říj 2007 01:30

FFoxX píše:A já už jsem ty vychytáfky využil v první skladbě Shinkansen
Skoda ze uz neni ke stazeni.

zlato
Příspěvky: 12
Registrován: 22 zář 2007 21:29

nejedou knoby a disp.

Příspěvek od zlato » 23 led 2008 23:38

Ahoj mam dotaz...
Jsem zoufakly....dnes jsem si dovezl Virus TI desk. a nesviti mi podsviceni disp. dal jsem new firm. ale stale to stejne...pred tim nez bych ho reklamoval se chci tazat zda to neni o nastaveni (ja nasel jen kontrast LCD)...pripadne zda se stim nekdo setkal...moc dik za odpovedi...(nenasel jsem vhodnejsi forum a new jsem zakladat nechtel tak se omlouvam za pripadne OT)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8931
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Příspěvek od biscuit » 24 led 2008 09:51

doporucuju reklamovat, podsviceni displeje neni nikde v setupu. nastavuje se jen intenzita ledek a kontrast lcd..

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 » 24 led 2008 15:20

jj, display by mel normalne svitit sam o sobe.. jak rika biscuit, max muzes modulovat kontrast..
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

zlato
Příspěvky: 12
Registrován: 22 zář 2007 21:29

Příspěvek od zlato » 24 led 2008 17:24

Uz se to resi...no smula no...moc diky za odpoved...

Odpovědět