Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit
Příspěvky: 9564
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

biscuit píše:curam blahem, protoze nam nadelili verzi 2.0 o dost vychytanejsi syntak, nez jakej jsem si kupoval ;) kdo vam tohle da... velebim access!
a dalsi upgrade v dohlednu :-D dukaz toho, ze to byla dobra investice - oni na tom proste porad makaj, neznam jinej srovnatelnej produkt, u kteryho by se tohle delo
http://namm.harmony-central.com/WNAMM08 ... tform.html
http://namm.harmony-central.com/WNAMM08 ... tware.html

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Wow tak tohle me fakt dostalo, sama prekvapeni - Realtime slicer ve Virusu, to by me zajimalo :)

Tak co na to Blofeld :DD

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 »

a neposere se mi zase synchronizace? kdyz sem naposledy updatoval, tak me pak desne zlobila prapodivna milisekundova zpozdeni.. :/

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline »


Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

haha accessu uz asi vadilo skatulkovanie vajrusa do kategorie "trance" synthov tak sa rozhodli dat tam featuru pre uchylakov ako aphex twin alebo autechre :-))))

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk »

Takze ted to bude DNB/Emo/Experi-menthalni synth

zlato
Příspěvky: 12
Registrován: 22 zář 2007 21:29

problem

Příspěvek od zlato »

Zdravem, zoufale resim tento problem:
Vcera jsem si nahral new upgrade Vira TI od te doby se mi v jen trochu narocnejsich projektech zasekne graficky VST standalone podpora...(jde videt jen windousacke ramovani okna a vnitrkem prosvita ableton...kdyz chytim mysi okno a zatrepu snim poradne...zamrzle pozadi abletonu je fuc, ukaze se ona VST podpora a dokonce fungujici automatizovane knoby se hejbou vse jak ma byt....ale jak hned pustim mys jsem zase nazacatku a okno je zamrzle dale...Je pravda ze jsem se stimto probleme jednou za cas setkal i drive ale stacilo jen off/on ableton a jelo to dal...dnes vsak nefunguje ani tohle a to ani potom co jsem nahral zase old OS.
Nyni jsem bezradny zoufalec pac nemuzu makat ne rozdelanych vecech...za kazdou radu, doporucenu buddu moc rad...
a predem dik..

biscuit
Příspěvky: 9564
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

cus, tohle urcite napis accessu.. pochybuju, ze tady ti s tim nekdo bude umet poradit

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash »

bassline píše:http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=5966

velky polar a maly snow :lol:
Teda ty prasárny, co tam předváděl se zvukem mě úplně dostaly. Asi budu muset udělat v příštím roce upgrade z Béčka na Polara.... :D

micanek
Příspěvky: 194
Registrován: 02 lis 2007 13:12

Příspěvek od micanek »

2 ondrash: pristi rok uz to mozna bude na polar2 :) TI v te dobe bude uz 4 roky na scene, coz je doba po ketere accessaci obvykle vypousti novinku - kez by :)

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 »

tsijo! az teprve tedka sem shlidnul to video na Atomizera a sem z toho uplne v kreku :D paradicka.... .. jen trochu nechapu, jak muze virus slidovat externi zdroj zvuku v realnym case, kdyz jeho zakladni (nemilou) vlastnosti je jakejkoliv input signal zpozdovat (prohani-li se to vsechno kompem)?? nebo novejsi firmware TI uz to resi?
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey »

43 píše:tsijo! az teprve tedka sem shlidnul to video na Atomizera a sem z toho uplne v kreku :D paradicka.... .. jen trochu nechapu, jak muze virus slidovat externi zdroj zvuku v realnym case, kdyz jeho zakladni (nemilou) vlastnosti je jakejkoliv input signal zpozdovat (prohani-li se to vsechno kompem)?? nebo novejsi firmware TI uz to resi?
Atomizer jsem zkousel .. funguje bez problemu, ale celkove je to efekt o nicem - maximalne si s nim 10 minut poblbnes. Jinak ten OS 2.7 beta zatim nema smysl instalovat - obcas mi vypadava zobrazeni knihovny zvuku.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13761
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

hm ja nemam s 2.7 ani najmensi problem.. vseko fici ako hodinky..

inak moj nazor na atomizer je podobny ako Vey-ov .. vlastne ja by som zasiel este o krok dalej podla mna zvytocna hovadina keby namiesto toho zaimplementovali nejake nove inak znejuce filter algorytmiy alebo moznost nahrat do wavetable vlastne priebehy to by bolo podstatne uzitocnejsie ...

na druhej strane som zvedavy s cim chcu este prist v buducnosti lebo uz teraz je TI OS tak hutne nabuchany funkciami ze uz moc nieje co nejak zasadne nove pridat/vymysliet do tej architektury :))

moje tipy

- dalsie typy filtrov
- dalsie amp/dist modely, viac nastaveni pre FX
- dalsie priebehy/typy oscilatorov
- user-editable wavetable

viac ma uz ani nenapada co by sa este dalo do TI OS navymyslat :)) bez ohladu na to ci sa niekomu paci/nepaci charakter zvuku tak TI OS je co sa tyka funkcii a moznosti jeden z uplne najviac nabuchanych klasickych VA synthov, ak nie uplne najviac nabuchany :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2737
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline »

joj nerob chute :) esteze mam blofa :)

Mozno Virus v buducnosti bude mat moznost pridavnych HW modulov, nieco podobne ako Stromberg - analogove filtre, nejaky overdrive, atd...

Inac co sa tyka filtrov tak je fakt ze uz je nacase pridat tam nejaky novy typ, v TIcku tusim nepridali ziadny novy, naposledy v Ccku ten Moog emulation ....take comb+/- filtre su hodne dobra vec :P

43
Příspěvky: 76
Registrován: 22 zář 2006 17:09

Příspěvek od 43 »

nooo pekne tu stavite vzdusny zamky :D ale ted trochu (smutny) praxe... jaxem popisoval v jinym prispevku tady, musel sem preinstalovavat nekolikrat za sebou wokna a s nima samo i vsechny ovladace.. stahnul sem si proto rovnou uplne novej z access-music.de pro bacila TI a vsechno se tvarilo v pohode.. ale vcera (teprve asi po dvou dnech) sem mel konecne dost casu na to, abych si vsiml, ze se mi smazaly vsechny moje personalni presety! :((( to sem skoro brecel .. nastesti ty co "opravdu" pouzivam, zustaly samo v kazdym tracku v ramci cubase sx... ale dost sem jako ziral :((
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>

Odpovědět