Access Virus TI snow

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
LUPO

Příspěvek od LUPO »

a uz je to tady zas. zkus GOOGLE.COM .... mam pak preplnenou postu "kolik je clooo a kolik dph, a neda se nejak obejit zakon? a nemuzes nam to nejak zprostredkovat?.....nemuzu. :)

http://www.pricerunner.com/f/643/Music- ... f=redirect

dendy

Příspěvek od dendy »

jo jasne ameriku neriesim neexistuje ziadny spolahlivy sposob ako z tadial nieco dostat za rozumne postovne a bez stresu ze sa na teba vyvrsia colnici... proste za tie nervy ze nejakemu blbovi colnikovi rupne v bedni mi to proste nestoji... na ebay.com ani nechodim, jedine na ebay.at .. este aj nemci casto nechcu posielat veci na slovensko asi si stale myslia ze tu behame s holym pupkom a valaskou...

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

LUPO píše:a uz je to tady zas. zkus GOOGLE.COM .... mam pak preplnenou postu "kolik je clooo a kolik dph, a neda se nejak obejit zakon? a nemuzes nam to nejak zprostredkovat?.....nemuzu. :)
:lol: Ts, ts, ts....kliiiidek....relax.... 8)
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

kexik

Příspěvek od kexik »

dendy píše:jo jasne ameriku neriesim neexistuje ziadny spolahlivy sposob ako z tadial nieco dostat za rozumne postovne a bez stresu ze sa na teba vyvrsia colnici... proste za tie nervy ze nejakemu blbovi colnikovi rupne v bedni mi to proste nestoji... na ebay.com ani nechodim, jedine na ebay.at .. este aj nemci casto nechcu posielat veci na slovensko asi si stale myslia ze tu behame s holym pupkom a valaskou...
predpokladam ze lupo nemusi platit dph... to je asi ine, ty z tych 1600$ zaplatis clo 10%, DPH 19% a este prides o rozum na colnici a 3kila za jcd
legalne sa sukromnej osobe nic z usa doviezt neoplati

LUPO

Příspěvek od LUPO »

to je holej nesmysl co tady pises, KAZDEJ musi zaplatit jak dph, tak clo (ktery neni 10 procent jak pises), tak dopravu a dph z ceny dopravy.
Naposledy upravil(a) LUPO dne 05 bře 2008 16:19, celkem upraveno 3 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

lupo: trebars skola nemusi platit nic. vynimiek je plny zakonnik. popritom ja nemozem vediet ci nie si platca dph.
u thomanna neplatis ani jedno ani druhe, to bola moja pointa

LUPO

Příspěvek od LUPO »

to je ta zakladni demagogie, ze si porad myslite, ze sme na tom vsichni stejne. ne nejsme. slovenska koruna neni ceska koruna.
Naposledy upravil(a) LUPO dne 05 bře 2008 16:00, celkem upraveno 1 x.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

kexik: Thomann je trochen mimo mísu - v EU se hraje vybíjená úplně jinak.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

LUPO

Příspěvek od LUPO »

pro ty pomalejsi udelam srovnani a pro ty co jsou slabsi v matematice: snow se ma prodavqat v us za 1250 dolaru, coz je 20587,- korun ...clo je asi 700,- korun + 19 procent dph, celkem secteno dela asi 25000,- + 172 dolaru za postovny (2832,-)...zaokrouhleno po objednani , zaplaceni kreditkou a procleni a vsechny poplatky vyjde snow na 27832,- ceskych korun. v Thomannovi to stoji bez postovneho 27541,- . Pokud si mas kde odecist dph, vyjde te snow na 25000 korun. Pokud ti da prodejce lepsi cenu, mas to jeste za min. Pokud ti to koupi nekdo jako darek, mas to pouze za clo . No a straspytlove co se zeptaji " a co zaruka??", to maji vyreseny hned.. :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

kexik píše:
dendy píše:jo jasne ameriku neriesim neexistuje ziadny spolahlivy sposob ako z tadial nieco dostat za rozumne postovne a bez stresu ze sa na teba vyvrsia colnici... proste za tie nervy ze nejakemu blbovi colnikovi rupne v bedni mi to proste nestoji... na ebay.com ani nechodim, jedine na ebay.at .. este aj nemci casto nechcu posielat veci na slovensko asi si stale myslia ze tu behame s holym pupkom a valaskou...
predpokladam ze lupo nemusi platit dph... to je asi ine, ty z tych 1600$ zaplatis clo 10%, DPH 19% a este prides o rozum na colnici a 3kila za jcd
legalne sa sukromnej osobe nic z usa doviezt neoplati
Jisteze ano, ale zalezi jak co, no.

dendy

Příspěvek od dendy »

LUPO píše:....Pokud si mas kde odecist dph, vyjde te snow na 25000 korun. Pokud ti da prodejce lepsi cenu, mas to jeste za min. Pokud ti to koupi nekdo jako darek, mas to pouze za clo . No a straspytlove co se zeptaji " a co zaruka??", to maji vyreseny hned.. :)

v tvojej rovnici je prilis vela "pokud" na moj vkus :-) ja si radsej par tisic priplatim ale mam istotu ze sa vyhnem vsetkym potencialnym problemom stresom...

okrem toho aby som sa vratil k povodnej veci co si pisal - nuz ja idem do snowu zdaleka nie iba koli tomu ze za peniaze co na nom usetrim voci desktopu si kupim dalsi synth (blofeld) aj lej koli tomu ze momentalne potrebujem k notebooku len 2 max 3 male prenosne stroje - maly rozmer a prenosnost je pre mna momentalne dost velka priorita...
Naposledy upravil(a) dendy dne 05 bře 2008 17:06, celkem upraveno 2 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

lupo: zabudol som na postovne, ku*va. to je ale ten balik co to prevazi na druhu stranu. zasa straspytel ma klud, ze to moze v pripade poruchy lifrovat naspat... i ked za hrozne prachy
mne sa to uz ale oplati, ked mi to tu v rajchu donesie postar zadarmo pred dvere

LUPO

Příspěvek od LUPO »

risk je zisk.

micanek

Příspěvek od micanek »

ja mam na dobre nakupy taky docela dobry postup.... beru eura od znameho ze smenarny - kdyz nekdo nechce stvrzenku, tak mi je od nej odkoupi za ofiko kurz a da na to procenta dolu.... ja je potom od nej odkoupim za to co on vydal - momentalne beru euro za 22.50,- Kč - takze virus snow mi momentalne vychazi v reichu za 23827.50,- Kč :) navic si tedy jeste musim koupim vikendovej sone+ za 360,- Kč tam a zpet, takže 24 a mam to doma i se zarucakem a bez srani se clama, postakam a jinejma ..... :) mate nekdo lepsi cenu?:)

dendy

Příspěvek od dendy »

tak ma nasrali u thomana... este pred par dnami tam mali ze shipping pre TI SNOW od 15.3 ... tak som si ho objednal.. zaplatil.. este 14.3 tam stale mali ze 15.3.... a teraz tam maju 30.4 !!!! hnusny ojebavaci.. urcite to vonec nemali od accessu potvrdene tu dodavku a ten datum 15.3. tam drbli len tak aby nalakali peniaze od ludi..

Odpovědět