ACCESS VIRUS TI
-
Hawkens
- ECSON WALDES
- Profesionál
eGen
ty bys to moh vedet nejpresnej - je mozny nejak urcit pribliznou cenu za - TI K, TI Polar, TI Rack ?
Nasel jsem od ruznejch prodejcu dost ruznorody ceny a netusim ztoho kde bude ta realna. predpokladam spravne ze za napr POLAR TI cca 2000 EUR ?
POLAR TI mne osobne moc zajima a cekam kdy bude venku.
Diky
Jinak radej at ty TI jeste doladujiou. Nezapomenu jak jsme nekdy v 1998 koupili uplne novej AKAI S5000 jeden z prvnich v CR a ta mrcha mela spatnej OS. Kousalo se to, neslo ukladat, trhalo to samply pri ulozeni, no vopruz maximalni!! AKAI ty samplery vypustil na velky tlak a nalehani trhu driv nez to bylo vhodny vzhledem k nedokoncenymu OS. Az za dva roky nato udelaly dokonale odladenej OS. Takze dnes uz je to samozrejme vsechno vyladeno a AKAIe behaj jako hodinky, ale tenkrat za tech silenejch 100 litru mne to srasne vydesilo.
Takze - ted uz radej na TI pockam nez aby mi byl prodn horkej kus:)
.
ty bys to moh vedet nejpresnej - je mozny nejak urcit pribliznou cenu za - TI K, TI Polar, TI Rack ?
Nasel jsem od ruznejch prodejcu dost ruznorody ceny a netusim ztoho kde bude ta realna. predpokladam spravne ze za napr POLAR TI cca 2000 EUR ?
POLAR TI mne osobne moc zajima a cekam kdy bude venku.
Diky
Jinak radej at ty TI jeste doladujiou. Nezapomenu jak jsme nekdy v 1998 koupili uplne novej AKAI S5000 jeden z prvnich v CR a ta mrcha mela spatnej OS. Kousalo se to, neslo ukladat, trhalo to samply pri ulozeni, no vopruz maximalni!! AKAI ty samplery vypustil na velky tlak a nalehani trhu driv nez to bylo vhodny vzhledem k nedokoncenymu OS. Az za dva roky nato udelaly dokonale odladenej OS. Takze dnes uz je to samozrejme vsechno vyladeno a AKAIe behaj jako hodinky, ale tenkrat za tech silenejch 100 litru mne to srasne vydesilo.
Takze - ted uz radej na TI pockam nez aby mi byl prodn horkej kus:)
.
Vzhledem k situaci bych neveril zadnym cenam. 100% jistotu maji mozna ti, co si to predplatili a vztahuji se na ne nejaky smlouvy. Jako ze prodejce jim musi zajistit tu cenu za kterou to objednavali. Zkusil bych ty kramy co maji preorder a pohledat v jejich podminakch.
Ja bych videl POLAR jako kdysi INDIGO II, pri prvnim uvedeni to byl cenovy masakr. Takze pokud se to nehne pocital bych 2200-2300,-?
Nynejsi stav tomu odpovida:
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ccess.html
Ale asi fakt az bude tak bude a vsechno bude jasne.
Ja jsem taky pro vyladeny synth nez pro predcasnou ejakulaci na trh.
Jeslti se TI povede to co papirove slibuje, tak to bude killer DSP synth.
Ja bych videl POLAR jako kdysi INDIGO II, pri prvnim uvedeni to byl cenovy masakr. Takze pokud se to nehne pocital bych 2200-2300,-?
Nynejsi stav tomu odpovida:
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ccess.html
Ale asi fakt az bude tak bude a vsechno bude jasne.
Ja jsem taky pro vyladeny synth nez pro predcasnou ejakulaci na trh.
Jeslti se TI povede to co papirove slibuje, tak to bude killer DSP synth.
- ECSON WALDES
- Profesionál
egen Diky
Nicmene za TI POLAR - 2300 EUR to je temer 70.000,- Kc ....no..toje....to je dost:)
Jojo ale bude to zatracene silnej syntak! Takze se tesim. Killer hlavne ale na moji penezenku. Rad bych jeste StudioElectronix SE1x a Voyager RME ale to uz mi moc nevychazi kuva..
Ele a ty jako behjvalej majitel vsech VIRUSu a b c - ocekavas ty osobne ve zvuku TI pro tebe neco novyho?
Pro mne to bude prvni VIRUS takze to bude MOC VELKY, ale tebe uz to tak nerostreli nebo jo:) ?
.
Nicmene za TI POLAR - 2300 EUR to je temer 70.000,- Kc ....no..toje....to je dost:)
Jojo ale bude to zatracene silnej syntak! Takze se tesim. Killer hlavne ale na moji penezenku. Rad bych jeste StudioElectronix SE1x a Voyager RME ale to uz mi moc nevychazi kuva..
Ele a ty jako behjvalej majitel vsech VIRUSu a b c - ocekavas ty osobne ve zvuku TI pro tebe neco novyho?
Pro mne to bude prvni VIRUS takze to bude MOC VELKY, ale tebe uz to tak nerostreli nebo jo:) ?
.
Musis to brat tak ze POLAR je IMAGEWARE
) ze si ho povesis na krk a budes ho nosit do roztrhani tela
)
Ja pujdu klasicky do desktopu. Polar je hezkej, ale je to 1:1 stejne po systemove strance s Desktopem, akorat nehorazne predrazene.
No kdybych prechazel z A/B tak ano ale prechod z C na TI neni az zas tak drasticky co se tyka zvuku a moznosti. Ja uvitam vetsi polyfonii, kterou stejne sezerou ty novy funkce, napojeni na VST a taky lepsi , konecne graficky, displej.
Kdyz prechazis z A/B na C tak strasne pomahaji zvuku interni EQ a ty novy filtry ala MOOG. Jsou opravdu slyset rozdily zvuku pripouziti MOOG type filtru.
Prodal sem C, ne ze jsem chtel rychle rychle TI, ale protoze jak uz jsem psal, mam blize nespecifikovanou pauzu, tkaze proc nepordat vyhodne C, kdyz ho nepouzivam, a az budu zase aktivni, tak poridim neco co bude na trhu. Klidne preziju i bez vira, ale stejne si ho poridim, je to postizeni ..
Ja pujdu klasicky do desktopu. Polar je hezkej, ale je to 1:1 stejne po systemove strance s Desktopem, akorat nehorazne predrazene.
No kdybych prechazel z A/B tak ano ale prechod z C na TI neni az zas tak drasticky co se tyka zvuku a moznosti. Ja uvitam vetsi polyfonii, kterou stejne sezerou ty novy funkce, napojeni na VST a taky lepsi , konecne graficky, displej.
Kdyz prechazis z A/B na C tak strasne pomahaji zvuku interni EQ a ty novy filtry ala MOOG. Jsou opravdu slyset rozdily zvuku pripouziti MOOG type filtru.
Prodal sem C, ne ze jsem chtel rychle rychle TI, ale protoze jak uz jsem psal, mam blize nespecifikovanou pauzu, tkaze proc nepordat vyhodne C, kdyz ho nepouzivam, a az budu zase aktivni, tak poridim neco co bude na trhu. Klidne preziju i bez vira, ale stejne si ho poridim, je to postizeni ..
Takovy vychytavky jako hypersaw a wavetables beru jako tresnicku na dortu. u hypersaw je to jenom o par zvucich na trance, protoze na nic jinyho to dobry neni. a wavetables jsou silny podle toho, jak moc jdou ovladat. Kdyby to slo tak daleko jako microwave, tak budu nadsenej jenom z pridani tehle technologie. Ale obavam se ze wavetables budou na urovni microQ ... no spekulace .. spekulace .. uvidime v realu.
- ECSON WALDES
- Profesionál

http://messe.harmony-central.com/Musikm ... ack-lg.jpg
http://messe.harmony-central.com/Musikm ... ear-lg.jpg
ja puvodne chtel tenhle indigo REDBACK ale sekacovej jsem ho jeste nikde nevidel. A novej uz neni. Tak mam zalusk na POLAR kterej ma navic moznost komunikace pres USB coz je naprosto fantasticky!
Jinak je to jak rikas hodne IMAGEWARE. Ale co dnes neni zejo:) u acceess to ale pravda plati maximalne.
Co se mne tyce tak ja chci maly mobilni klavesy a to mi POLAR maximalne dava. Mimo to ze vypada fakt nadherne. Jen mam brouka jestli neni lepsi vzit rovnou petioktavovou TI K nez za uplne stejny prachy malou trioktavovou TI POLAR. No umne to rozhoduje ten malej roznmer POLARu.
Na ty wavetables jsem hodne zvedavej. Ale supersaw ten neni pro moji hudbu:)
.
-
Hawkens
Kuknite slovenskeho distr http://www.sysnet.sk/show_tovar.php?catid=27 ceny bez dph, mali by byt realne.
Chlapi, opravdu TI je 3/4 roku v cenikach vsech vetsich kramu. Nekde je i pre-order, ale vsechno jsou jenom spekulacni ceny, vychazejici z offcialni ceny, kterou access zverejnil nekdy v prosinci. Pockal bych na ceny pri realnem nastupu zbozi na trh.
Kdyby clovek byl demagog, tak ACCESS spocital cenu soucastek a naklady na TI pred rokem, ted uz by to melo byt levnejsi .. za rok se technologie spis zlevnuji nez zdrazuji
) .. :JOKE:
Kdyby clovek byl demagog, tak ACCESS spocital cenu soucastek a naklady na TI pred rokem, ted uz by to melo byt levnejsi .. za rok se technologie spis zlevnuji nez zdrazuji
TO ECSON:....no ano netvrdim, ze je to lepsie ako Virus.....ale skusenost ma presvedcila o tom, ze vyberat a posudzovat nastroj podla ukazky je dost neobjektivne.....asi by som si podla ukazok vybral len velmi malo nastrojov .......ale suhlasim s tym ze Virus je Virus.......aby to nevyzelo ze tu lobujem za RolandaUkazky na mp3 Roland V–Synth posudte sami - nuda, potvrdily mi ze je to dalsi divnej Roland..
ekeaze:
Pamatuju na rok 1989, kdy Depeche Mode tocili VIolator. Upozornuju ze MP3 format v te dobe nebyl a internet take ne. No a tak pul roku pred vydanim alba, jsme meli zarucene zpravy, ze v Praze uz vsichni VIolator maji. Ale ze nam ho nikdo nenahraje (na kazetu).
No a to je uplne stejny jako ten, co ma kamarada a ten ma TI a keca takovy kraviny.
Plati to co jsem napsal .. spekulacni informace, nesmysly a orientacni ceny ...
Pamatuju na rok 1989, kdy Depeche Mode tocili VIolator. Upozornuju ze MP3 format v te dobe nebyl a internet take ne. No a tak pul roku pred vydanim alba, jsme meli zarucene zpravy, ze v Praze uz vsichni VIolator maji. Ale ze nam ho nikdo nenahraje (na kazetu).
No a to je uplne stejny jako ten, co ma kamarada a ten ma TI a keca takovy kraviny.
Plati to co jsem napsal .. spekulacni informace, nesmysly a orientacni ceny ...