ACCESS VIRUS TI

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Ondra P.

ACCESS VIRUS TI

Příspěvek od Ondra P. »

Ahoj.
Slysel jste uz nekdo na vlastni usi VIRUS TI? Mam Virus c a zajimalo by mne jstli se zvukove lisi, nebo jestli je to starej virus a, b, c s novejma funkcema ? dik

wir

Příspěvek od wir »

Uz sa tie TIcka vlastne normalne predavaju?

sparX

Příspěvek od sparX »

TI demo http://www.access-music.de/ Hned vedle obrázku a v tom krásném playeru nalevo .

Vey

Příspěvek od Vey »

Má někdo nějaké nové zprávy? Kdy už konečně bude ... ?

Hawkens

Příspěvek od Hawkens »

Co ja mam posledne novinky spred viac ako mesiacu od slovenskeho dostributora, ze ho v Access Music usitili ze TI-cko bude najneskor v septembri :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Mam informace ze bude v prodeji od listopadu. Doufam ze Access opravi chyby v OS , ktere tam byly a zacne se normale prodavat.

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

Musim rict, ze se kralovsky bavim tim, jak kazdy (!) hudebni xeft v Nemecku ma Virus TI od zimy v nabidce s tim, ze dodavka bude co nevidet :-D. Pripomina mi to situaci pred lety, kdy jsem si (ja debil!) na podzim 1996 objednal k tehdy novemu nadupanemu PC "zazracnou revolucni zvukovku" Terratec EWS64XL a nakonec ji dostal az koncem leta 1997. A pokud vim, je dost nestastniku, kteri se zbavili Viruse C aby meli na TI a jen marne cekaji a rvou si vlasy. Access by zaslouzil nakopat p**el!!! Tohle se proste NEDELA! :evil:
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek
.
Obrázek
.
.Obrázek

tojo, nabizej to uz hezky dlouho ale nic. Vsude jsou jen renderovany 3D vizualizace a oddalovany terminy.

Ale uznejte, ze na krasavce kterym VIRUS POLAR je, se pockat vyplati:)

Obrázek

.

ECSON WALDES
Profesionál

Obrázek

taky krasnej:)

.

Merlin
Vybavení

Příspěvek od Merlin »

Nojo, jsou fakt nadherny, ne ze ne. Ale o to vic to se*e! :-D

BTW libil se mi na www.harmony-central.com jeden prispevek, kde chlapek tak dlouho cekal na Virus TI Polar, ze si nakonec poridil V-Synth. Ted je totalne happy a na Virus nema ani pomysleni :twisted:
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)

ECSON WALDES
Profesionál

Merlin píše:BTW libil se mi na www.harmony-central.com jeden prispevek, kde chlapek tak dlouho cekal na Virus TI Polar, ze si nakonec poridil V-Synth. Ted je totalne happy a na Virus nema ani pomysleni :twisted:

Obrázek
http://media.zzounds.com/media/brand,zz ... 9175b1.jpg

Tahle Roland "vec" ? ...tyjo mam tomu verit ze je Roland V-Synth dobrej syntak? Slysel jste ho nekdo? ...VIRUS TI je bez debat rozhodne lepsi synth.

(omlouvam se za odboceni od tematu)
.

hubert

Příspěvek od hubert »

Nemam velmi v laske Rolanda, ale tento synth ma prekvapil.....Nechcem a ani nemozem to porovnavat s Virusom lebo ho nevlastnim.......ale hral som sa nejaku tu hodinku s Virusom a asi hodinu som testoval V Synth a nieje to zle!!!! paci sa mi ze zvuk je dost "ohybny pod rukami" vdaka slusnym moznostiam modulacie v reale a vdaka par srandickam z dielne Roland odvodenym z VariOs a RSS efektov lezie z toho dost zaujimavy a "INY" zvuk....a to mam rad... Keby som na to mal rozhodne si to kupim....

ECSON WALDES
Profesionál

Ukazky na mp3 Roland V?Synth posudte sami - nuda, potvrdily mi ze je to dalsi divnej Roland..
Hubert, neber to ale osobne prosim:)
http://www.amazona.de/content/musictool ... -synth.htm
http://www.soundonsound.com/soundbank/RolandVSynth.php

Nonic zpek k VIRUS TI:)

Obrázek
.
Obrázek

Krom skvelejch moznosti syntezy TI, mne moc zaujala moznost provazat
TI pres usb s pocitacem a mit celej TI v editoru DAW s moznosti bud ridit
jeho parametry zvuku na monitoru, ebo a to hlavne elegantne obsluhovat
pamet viruse a jeho zvuky v nem ulozeny, no a taky moznost dostat audio
digitalne z TI primo do DAW, tomu rikam krok kupredu. Snad i CLAVIA
dela neco podobne chytryho v novym syntaku.
.

Vey

Příspěvek od Vey »

Já myslím, že je jasný, že V-Synth je zvukově úplně jinej, ale svým způsobem taky zajímavej nástroj.
K tomu TI ... tam je problém s OS nebo řídícím softem pro Win? Dy? jim to na výstavě hrálo, tak to mohli zatím pustit ven a postupně upgradovat ... Sice je blbý vypustit nehotovej výrobek, ale myslím, že v tomhle případě by se až zas tak tolik nestalo. Pokud je chyba jinde, tak to je jiná ...

eGen

Příspěvek od eGen »

Vsechny informace o TI byly a jsou diskutovany na mail listu. ACCESS (jeho zamestnanci) reaguji na smysluplne otazky.

Takze koho to zajima, tak se tma prihlste a projedte si archiv.

Ve zkratce:
KDY?
Veskere datumy jsou pouhe spekulace.

PROC NENI?
Neni dodelane VSTi/USB rozhrani.
VIRUS TI HW je funkcni, programatori zvuku maji funkcni kusy u sebe. Pod hrozbou sankci NESMEJI podavat zadne iformace, nebo TI nekde verejne predvadet. Jedine co, tak obcas spekulantum vyvraceji magoriny, ktere obcas nechapu ze nekdo dokaze publikovat.

Diskutovat o tom jestli to byl/nebyl dobry tah. Nebo kde udelali soudruzi chybu je placani proudem :)
Ja si TI koupim, az zase zmatorim studio, coz bude nekdy pristi rok, a to doufam ze 1. uz TI bude a 2. ze uz bude lehce levnejsi nez pri uvedeni jako novinka.

Odpovědět