Access Virus TI [jak se to nepovedlo]

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey » 22 kvě 2006 08:29

Popravdě si nedovedu představit co víc by mohl Access nabídnout. Myslím, že totální integrace se povedla a jak říkáš .. už stačí jen lehce dolaďovat. Jediná oblast, kde by se možná mohlo něco málo dít jsou zvukový možností .. kdo ví ...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 22 kvě 2006 08:32

tak vypada to, ze uz jsem snad vsechno vyladil a vsechny chyby uz dovychyta nova verze softwaru. mel jsem podezreni na problemy s usb, ale vsechno bude asi v poradku - zalozil jsem kvuli tomu topic, tak ho sem linkuju, kdyby k tomu nahodou nekdo neco mel: http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=4250
bylo by dobry, kdyby se tenhle klub rozsiril a pripadny tipy a triky se daly resit s nekym v cestine, tady na ezone...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 07 čer 2006 14:11

http://www.access-music.de/news.php4#news104

Konecne, sice je to porad beta, ale zaplat panbuh. dneska otestuju a dam vedet jestli uz je i sequencer mod stoprocentni.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 07 čer 2006 20:52

tak dneska mi udelali panove z accessu opravdovou radost. teprve s updatem na OS 1.1 jsem si naplno uvedomil, ze investice byla spravna. az dnes se totiz zacal muj virus chovat jako delo i v sequencer modu :)
DEKUJU a oznamuju, ze uz neni duvod vahat, jestli teda nekdo z vas jeste vaha

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 08 čer 2006 09:16

onecne je tam taky remout, na ten sem dost cekal

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 09 čer 2006 09:13

Já už dávno neváhám, ale výroba Virů nějak vázne. Ani ve skopčáckejch obchodech neni na skladě a káčko mi před měsícem napsalo, že je sem přivezou snad v půlce června a koncem by ho mohli mít na skladě :-(

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 09:25

nojo oni jich meli v prvni vlne hafo pac rok plnili sklady hardwerem nez aspon nejak rozhejbali soft, ted kdyz maj prazdny sklad yuz to nejde tak rychle

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 09 čer 2006 09:30

ffoxx - doporučuju ti friendlyhouse ve vídni. snad mají ještě zásobu desktopů. navíc tam maj nejlepší cenu. já ho tam taky kupoval.

a dávám sem link na pár zvuků, který jsem včera z vira vytáh. jedná se o ukázky presetů, který mají alespoň jeden oscilátor wavetable, nebo hypersaw, tedy o zvuky, který ze starších virů nedostanete. upozorňuju jen, že to má asi 60mega, jsou to wavy 44,1/24, tak aby jste si to mohli vychutnat
http://www.djbiscuit.net/TIsamples.rar

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

44/24

Příspěvek od Poklop » 09 čer 2006 10:02

Ahoj, trochu OT, nebylo by lepší spíš 96/24 ?
Mám dojem, že těch 24 bitů tomu moc nehelfne :-)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 09 čer 2006 10:11

to teda helfne. navic virus umi jen 44.1 a 48.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 10:29

ale mel by umet teoreticky samplovat sam sebe na 192/24 :mrgreen:

jo jinak jak pise Poklop, sedesat mega je desne malo, priste nahrn aspon dveste a pod 96/24 nechod 8)

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

24/96

Příspěvek od Poklop » 09 čer 2006 11:12

Aha, tak já se omlouvám :-) Až ted jsem si pustil ty ukázky. Samozřejmě, že 24bitů pomůže, když to sampluješ -18dB :-)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 11:14

jeeee to si to du taky pustit 8)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 09 čer 2006 11:37

poklop :) no ja vim, ale nechal jsem savli v cubase na 0 a savlicku ve virus mixu na stovce (defaultne). nechtelo se mi to pak jeste v audioeditoru dorovnavat na nulu a uz vubec jsem to nechtel prasit nejakym limiterem :)

neural: jsou to jen presety, to znas... ;)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 09 čer 2006 11:41

je to hlavne hardkor tech -20dB, jeste ze si to nenormalizoval nebo nevzal limiterem pac bysme byli s vajrusem za 45t softwerarum pro smich 8) ale je potreba nekritizovat ale chvalit kazdou vcelicku byt nakou zblblou tim jarem asi pac je potreba hodnotit tu snahu kteou jen tak nekdo nema, myslim ale ze v tomhle pripade by hrave stacily empetrojky :roll:
presety ? co to je ? :mrgreen:

Odpovědět