Access Virus TI [jak se to nepovedlo]

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 říj 2006 11:14

jo a kdyz je virus pouzitej i jako zvukovka, prijde mi ze si to vezme o nejaky procento vic. a u obou pripadu zalezi taky samozrejme na latenci. ja jelikoz nejsem zadnej virtuoz a moje nepresnosti jsou znacny, jsem na latenci "nenarocnej", tak vetsinou pouzivam neco mezi 8-12ms...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 11 říj 2006 11:17

ja taky a nevadi mi to

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 16 říj 2006 13:30

jinak je zas novej OS
v 1.2.4

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 16 říj 2006 13:35

nojono zas uz, aspon je videt ze se panackove nenudi, nak sem posledni asi tri abgrejdy vynechal a tohle mozna taky vynecham, nak mi nic nechybi ani nic neblbne, co je v tom novyho ? psali mi z accesu ale nepochlubili se

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 16 říj 2006 15:15

vylepsena stabilita, odstraneni este nejakejch kreku pri multimodu - tenhle upgrade je asi mene podstatnej, ale 1.2.3 mel tech zmen vic. prijde mi ze ted uz je to opravdu jen doladovani pidi drobnosti...
ja mel trebaeste nedavno asi dvakrat problem ze synchronizaci arpegia, ale uz jsem prisel na to co udelat, aby se ty hodiny jakoze srovnaly. ale ted uz se mi to nedelo (ale na posledni verzi jsem jel tak dve hodky zatim jenom)

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 17 říj 2006 11:15

Akorát že tam přibyly i nový bugy. Například každej lichej part ve Virus Control režimu má přehozený kanály anebo funguje opačně panorama. V Multi režimu je to každej sudej part po restartu Vira, a poté co to přepnu do VC a pak zas do Multi tak se to panorama chová jako ve VC režimu, tzn. každej lichej part. Dozvěděl jsem se že každej lichej part hraje první procák a každej sudej part druhej procák, takže se nedivim že se bugy projevujou třeba jenom na lichejch nebo jenom na sudejch partech.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 18 říj 2006 10:30

no tak ja tam koukam radsi asi necham OS z nakyho kvetna pac s tim nemam zadny problemy
dejte vedet az bude verze co bude mit neco vyrazne novyho a bude fungovat 8)

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 18 říj 2006 17:55

Neural_I píše:no tak ja tam koukam radsi asi necham OS z nakyho kvetna pac s tim nemam zadny problemy
dejte vedet az bude verze co bude mit neco vyrazne novyho a bude fungovat 8)
A kterej je tvůj oblíbenej ročník? :-) Já už sem si docela zvyknul na 1.2.3, tak se k němu asi vrátím :-)

Heleď když nastavíš misto filtrů vocoder a nemáš na vstupu žádnej modulační signál, co slyšíš při stisku kláves? Ticho, anebo nefiltrovaný oscilátory? Já slyšim z jednoho kanálu ticho, a z druhýho kanálu nefiltrovaný oscilátory, a teprva když přijde nějakej modulační signál, tak slyšim z obou kanálů modulovaný oscilátory, když pak modulační signál ztichne tak neslyšim nic, a po chvíli zase z jednoho kanálu nefiltrovaný oscilátory.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 18 říj 2006 18:00

mslim ze mam 1.2.1. ale musel bych se kouknout 8)

vocoder sem jeste nezkousel, neni to muj oblibenej efekt

FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 18 říj 2006 19:19

Neural_I píše:vocoder sem jeste nezkousel, neni to muj oblibenej efekt
Royksopp maj v albový verzi písně "Remind Me" bicí smyčku hozenou jako modulátor vocoderu na kterej hrajou akordy :-) Takže i takhle se to dá použít, nejen jako Daft Punk, což už je klišé největší :-)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 18 říj 2006 19:25

no treba kraftwerk vocoder pro me klise nikdy nebude. jinak royksopp do nej i zpivaj ;)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 19 říj 2006 09:07

to pro me teda kraftwerk vocoder je neco co si muze dovolit jenom kraftwerk :lol:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 25 led 2007 21:05


FFoxX
Příspěvky: 145
Registrován: 26 lis 2002 18:54

Příspěvek od FFoxX » 25 led 2007 22:20

Z Vira se stává ambientní mašina.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 09 bře 2007 12:02


Odpovědět