ADC-DAC-DAW

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
mkII
Příspěvky: 54
Registrován: 18 črc 2009 08:27

ADC-DAC-DAW

Příspěvek od mkII » 16 bře 2011 12:14

Zajímalo by mě, jak se řeší propojení s DAW u ADC a DAC, který nemají žádnou nativní kartu pro připojení ke kompu pomocí firewire nebo usb. Napadá mě nějakej FW modul s adat nebo spidf, dělá se to tak? Používáte to někdo ve studiu?

Dík, MkII

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2011 12:19

no ved das zvukovku .. s adatmi, aes/ebu, madi, tdif .. co maju prevodniky , taku kartu das ..

mkII
Příspěvky: 54
Registrován: 18 črc 2009 08:27

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od mkII » 16 bře 2011 12:45

A je potřeba high-end zvukovka k připojení třeba lavry black ad10 nebo lavry blue převodníků k daw? To digitální připojení by mohly zvládnout stejně i ty levný, nebo se pletu? Akorát by se syncnul wordclock?

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od mando » 16 bře 2011 14:47

hej, staci zvukovka s digitalnym vstupom - vystupom

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2011 15:35

mkII : najlepsie by bolo hovorit konkretne .. kolko chces portov ?

mkII
Příspěvky: 54
Registrován: 18 črc 2009 08:27

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od mkII » 16 bře 2011 16:45

No. Teď mam rosettu 800. Nepotřebuju už ale tolik vstupů a už vůbec 8 výstupů. Takže by mi stačilo 4x in, 2x out do monitorů plus ještě potřeba vyřešit kam zapojit sluchátka. Preampy nepotřebuju.

Co třeba lavry blue s 4 in 2 out a ke kompu to připojit přes mini dac/nebo benchmark dac-1? cenově by se mi minidac líbil asi víc (bazar) akorát nevim jak je na tom ten sluchátkovej výstup s kvalitou..

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od mando » 16 bře 2011 17:30

ak ma Lavry digitalne aes vstupy a vystupy potrebujes zvukovku ako Rme hdsp aes

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ADC-DAC-DAW

Příspěvek od Pytkin » 16 bře 2011 17:37

minidac moze mat firewire .. ale benchmark ? to je len prevodnik ne ?

to co pises by asi fungovalo .. ale ak chces aj lavry blue s 4in 2out , tak by bolo malo ..

asi by bolo rozumne si kupit nejaku zvukovku s AES portami .. trebars RME AES32

Odpovědět