ADDA prevodnik

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

ADDA prevodnik

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 10:06

Potrebujem poradit,ADDA prevodnik max.do 663,88 eur,je to do home studia.Vopred vdaka za pomoc.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 10:39

nepises kolko kanalov .. len stereo ? alebo 8/8 ?

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: ADDA prevodnik

Příspěvek od Ivo » 06 úno 2009 10:59

stevostevo píše:Potrebujem poradit,ADDA prevodnik max.do 663,88 eur,je to do home studia.Vopred vdaka za pomoc.
A 663,96 by ještě šlo ? :) Má-li to být samostatný převodník (stereo ?) pak se obávám že v této ceně vyjde celkem podobně používat převodníky vestavěné na běžných kartách, které navíc přinášejí další funkce a možnosti ... Něco co se od těchto převodníků bude výrazněji lišit zvukovou kvalitou (například Lavry Black) už je trošku v jiných cenových relacích ...

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 06 úno 2009 11:28

A co jako DA zkusit tohle: http://www.hifionline.cz/d-a-prevodniky ... -dacmagic/ CAMBRIDGE DacMAGIC - znáte to někdo? V posledním Stereu to v testu dopadlo velmi zajímavě.

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 12:27

ano staci stereo

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 12:35

takto,mam 8 HW synthov napojenych na analog mixpult ,a chcem to prevadzat do digitalu kvalitnejsie,tak je lepsie napojit mix na stereo ADDA alebo nabodnut 8 synthov na ADDA samozrejme s potrebnym poctom vstupov a to prasknut do an.mixu a mix do zvuk.kartu,akym sposobom dosiahnem kvalitnesi zvuk?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 12:48

stevo : zavisi jaky mix to je .. ci signal moc nebude kurvit .. ale v nejakej rozumnej cene bude stereo prevodnik urcite kvalitnejsi ako 8kanalovy prevodnik ..;

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 úno 2009 13:08

a co ti brani pouzit patchbay + 2 kanalovy prevodnik? ide ti o cas?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 13:33

patch bay je vzdy len dalsia moznost problemov .. a dobry patch bay je draha vec .. osobne by som radsej investoval do lepsieho prevodniku ..

ale kazdy si razi vlastnu cestu pred sebou ..

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 13:51

mixpult nemam az taky neschopny soundcraft MPM 20-2 ,myslim ze budem rozmyslat nad Stereo ADDA prevodnikom

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 13:59

aky stereo ADDA by ste mi odporucili?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 14:00

stevo : a aku mas zvukovku ?

stevostevo
Příspěvky: 22
Registrován: 13 zář 2008 08:32

Příspěvek od stevostevo » 06 úno 2009 14:04

R.M.E fireface 400

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 14:05

stevo : ako pozeram u thomanna , tak toto je jedna z mala veci , kere sa vmestia do tvojho budgetu asi ..

http://www.thomann.de/de/rme_adi_2_addawandler.htm

WEB http://www.rme-audio.de/en_products_adi_2.php
Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2009 14:06

stevo : tak naco chces dalsi prevodnik ? sak vo FF400 mas 8 analog I/O ..

Odpovědět