Akai MPC 1000
Z MPC se stal kult. Diky tomu je na www.youtube.com mracno videii, staci zadat MPC 1000, i tohle mi dost pomohlo. Lidi tam delaji prevazne hip hop, myslim ale. ze to neni na skodu : ) Koukni na to...hycomp píše:Ahooj Venti, diky za odpoved, a jeste jedna otazka: Louskal jsi to v cesko/slovenskym jazyce, ci Anglictina? NAkonec se v tom budu hrabat bez manualu, jj, a jak jsi /vsichni jste spokojen/y s masinkou (predpokladam, ze ji mas?!) a znas DJ SOCALLED ? jeden kanadan, vyborny Dj...
diky
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
Lupo, mozno je dobre sa aj nenaspeedovat niecim
a nevyuzivat potencionalne vzitie sa do hrania
.
Hycomp.. cital som to v EN, nas manual nemam.. ale ako som uz povedal, rychlejsie sa do toho dostanes ked budes experimentovat a hrat sa s nim. Inac vrelo odporucam ten customizovany OS od toho japoncika.
Smog, tiez som sa tam vela vytesoval, kedze som predtym nemal ako zapadnut do tajov a moznosti mpc, youtube mi dost pomohlo.

Hycomp.. cital som to v EN, nas manual nemam.. ale ako som uz povedal, rychlejsie sa do toho dostanes ked budes experimentovat a hrat sa s nim. Inac vrelo odporucam ten customizovany OS od toho japoncika.
Smog, tiez som sa tam vela vytesoval, kedze som predtym nemal ako zapadnut do tajov a moznosti mpc, youtube mi dost pomohlo.
K-AUDIO = no coment..... me satcilo kdyz jsem si chctel koupit Viruse TI od nich.. jako ze maj, ale pak znich vypadlo ze je rozbalenej v Gongu, takze nejakej putovni vystavni kus nejspis a to za stejnou cenu jako neovej... sem nepochopil... to radsi 800 km do thomanna nez k-audio..LUPO píše:dneska nebo vcera? dostali mpc 1000 v k-audiu...ale JESTE NEVI KOLIK Z NICH JE VOLNEJCH DO PRODEJE protoze maji spousty objednavek....to me poser. to jich do pichi nemuzou objednat treba 20 navic, KDYZ VIDI kolik lidi to chce koupit?