Akai MPC 1000

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
mariok
Příspěvky: 18
Registrován: 02 srp 2006 12:18

Akai MPC 1000

Příspěvek od mariok » 08 led 2007 18:04

Zajímalo by mě, zda jde tento sampler použít i jako "zvukovou kartu", pokud se propojí s pc?

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 08 led 2007 19:29

nie.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 09 led 2007 09:04

me by zajimalo, jestli jde do sequenceru nahrat midi dump z jinych midi zarizeni aby tak krome samplu umela mpc prepinat programy a zvuky na jinem midi zarizeni nebo naladovat zvuky do nordleada nebo tak nejak

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 09 led 2007 09:49

JO! Tohle me taky zajima! :)))

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 09 led 2007 11:05

Lupo, prat, zehlit a umyvat riadny mpc nema ? :)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 09 led 2007 11:22

venti: no vis, my co nejsme hiphoperi, kterym staci jedna loopka a pak do toho dve hodky proklamovat , potrebujeme i jine extended midi features :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 09 led 2007 11:26

:)

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec » 09 led 2007 20:10

Umí, přesně tak sem to dělal. Dá se to nahrát jako SysEx do některého tracku a potom poslat zpátky do toho přístroje. pak máš stoprocentní jistotu že tam je uložená celá skladba i ze zvukama. Je to ale poměrně otravné a je to vhodné spíš až v momentu kdy už máš skladbu hotovou. Jinak MPC umí i to že na některém tracku nastavíš místo programu uvnitř program venku v externím modulu, takže když spustíš skladbu tak se všechny externí moduly nastaví na příslušné programy. Je to prostě skvělý HW sekvencer. 8)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 09 led 2007 22:20

to sem chtel slyset! :) aby to prepinalo efekty na zpev, aby to prepinalo efekty na kytaru, aby to menilo hlasitosti na digitalnim mixu.

Uživatelský avatar
Yogi
Příspěvky: 94
Registrován: 19 lis 2002 22:16

nová AKAI MPC 1000 BLACK

Příspěvek od Yogi » 28 led 2007 10:19

V černym provedení vypadá mnohem líp, na starý mpc1000 mě srala ta modrá barva a design do cirkusu. U nás to ještě nikde moc neprezentujou, ale v německu a jinde už černá verze pomalu a jistě vytlačuje tu šapitó verzi.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 01 úno 2007 10:15

ted jen doufam ze ty pady nejdou moc rychle do haje...

gumajs
Příspěvky: 49
Registrován: 28 pro 2006 07:00

Příspěvek od gumajs » 03 úno 2007 02:57

pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 03 úno 2007 11:54

gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.
Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 04 úno 2007 20:44

smog píše:
gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.
Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.
Ano, bohuzel je to tak, ze mnoho lidi si stezuje, ci stezovalo na rozdil u padu mezi starsimi modely a temi u MPC 1000. A o neznicitelnosti tady nemuze byt rec... :)

gumajs
Příspěvky: 49
Registrován: 28 pro 2006 07:00

Příspěvek od gumajs » 05 úno 2007 04:48

tak to sem prehnal s tou neznicitelnosti, ale myslel ty novejsi typy budou bez problemu.

Odpovědět