Akai MPC 1000
Akai MPC 1000
Zajímalo by mě, zda jde tento sampler použít i jako "zvukovou kartu", pokud se propojí s pc?
-
Umí, přesně tak sem to dělal. Dá se to nahrát jako SysEx do některého tracku a potom poslat zpátky do toho přístroje. pak máš stoprocentní jistotu že tam je uložená celá skladba i ze zvukama. Je to ale poměrně otravné a je to vhodné spíš až v momentu kdy už máš skladbu hotovou. Jinak MPC umí i to že na některém tracku nastavíš místo programu uvnitř program venku v externím modulu, takže když spustíš skladbu tak se všechny externí moduly nastaví na příslušné programy. Je to prostě skvělý HW sekvencer. 

<a href="http://www.soundclick.com/bands/pagemus ... ">Sinelife Music</a>
nová AKAI MPC 1000 BLACK
V černym provedení vypadá mnohem líp, na starý mpc1000 mě srala ta modrá barva a design do cirkusu. U nás to ještě nikde moc neprezentujou, ale v německu a jinde už černá verze pomalu a jistě vytlačuje tu šapitó verzi.
Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S
Ano, bohuzel je to tak, ze mnoho lidi si stezuje, ci stezovalo na rozdil u padu mezi starsimi modely a temi u MPC 1000. A o neznicitelnosti tady nemuze byt rec...smog píše:Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.