Akai MPC 1000

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
mariok

Akai MPC 1000

Příspěvek od mariok »

Zajímalo by mě, zda jde tento sampler použít i jako "zvukovou kartu", pokud se propojí s pc?

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

nie.

LUPO

Příspěvek od LUPO »

me by zajimalo, jestli jde do sequenceru nahrat midi dump z jinych midi zarizeni aby tak krome samplu umela mpc prepinat programy a zvuky na jinem midi zarizeni nebo naladovat zvuky do nordleada nebo tak nejak

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

JO! Tohle me taky zajima! :)))

Venti

Příspěvek od Venti »

Lupo, prat, zehlit a umyvat riadny mpc nema ? :)

LUPO

Příspěvek od LUPO »

venti: no vis, my co nejsme hiphoperi, kterym staci jedna loopka a pak do toho dve hodky proklamovat , potrebujeme i jine extended midi features :)

Venti

Příspěvek od Venti »

:)

zajíc zvědavec

Příspěvek od zajíc zvědavec »

Umí, přesně tak sem to dělal. Dá se to nahrát jako SysEx do některého tracku a potom poslat zpátky do toho přístroje. pak máš stoprocentní jistotu že tam je uložená celá skladba i ze zvukama. Je to ale poměrně otravné a je to vhodné spíš až v momentu kdy už máš skladbu hotovou. Jinak MPC umí i to že na některém tracku nastavíš místo programu uvnitř program venku v externím modulu, takže když spustíš skladbu tak se všechny externí moduly nastaví na příslušné programy. Je to prostě skvělý HW sekvencer. 8)

LUPO

Příspěvek od LUPO »

to sem chtel slyset! :) aby to prepinalo efekty na zpev, aby to prepinalo efekty na kytaru, aby to menilo hlasitosti na digitalnim mixu.

Yogi
Vybavení

nová AKAI MPC 1000 BLACK

Příspěvek od Yogi »

V černym provedení vypadá mnohem líp, na starý mpc1000 mě srala ta modrá barva a design do cirkusu. U nás to ještě nikde moc neprezentujou, ale v německu a jinde už černá verze pomalu a jistě vytlačuje tu šapitó verzi.
Album TIME GOES BY je venku! Spotify | Apple Music | TIDAL | Deezer | Bandcamp

LUPO

Příspěvek od LUPO »

ted jen doufam ze ty pady nejdou moc rychle do haje...

gumajs

Příspěvek od gumajs »

pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.

smog

Příspěvek od smog »

gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.
Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.
Akai MPC Ren, Event 20/20 Bas V3, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200, Rane TTM 56S

Cuby

Příspěvek od Cuby »

smog píše:
gumajs píše:pady používané akai na mpc jsou technicky nezničitelné. maximálně odejde jejich gumová ochrana, pokud hraje na mpc opravdový blázen. neslyšel sem nigdy o žádném větší problému s nimi.
Ja jsem slysel o problemech s MPC 1000, dokonce jeden znamej ho koupil tady a diky padum ho reklamoval. Nakonec ho vratil a koupil bazarovy MPC 2000XL. Zaslechl jsem, ze nova cerna verze MPC 1000 uz je na tom lepe, tak nevim, ale urcite bych sel do ni, ne do starsi modrocervene.
Ano, bohuzel je to tak, ze mnoho lidi si stezuje, ci stezovalo na rozdil u padu mezi starsimi modely a temi u MPC 1000. A o neznicitelnosti tady nemuze byt rec... :)

gumajs

Příspěvek od gumajs »

tak to sem prehnal s tou neznicitelnosti, ale myslel ty novejsi typy budou bez problemu.

Odpovědět