AKAI MPC 2000XL

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 29 říj 2005 19:24

toolz píše:
smog píše:
Ted jsem docela zmatenej, protoze by to opravdu melo jit, na jednom foru jsem to dostal potvrzeno. Moje domenka by mela bejt spravna, naformatuju medium v Pc, natahnu samply a nactu je normalne v interni ZIP mechanice, kterou mam zabudovanou v MPC. Melo by to brat WAV soubory, je to tak spravne? Delas to taky tak? Diky.... :roll:
Jo, presne tak by to melo fungovat. Nefunguje?
Bohuzel ne, zkusim jíne medium, kdyby to neslo, tak napisu, co mi to rekne :|

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 30 říj 2005 09:15

cist by to melo, mam k mpc(2000xl) externi scsi zipku a cdrom (ted + jeste interni HDD) a z obojiho cte bezproblemu jak wavy tak ten svuj format .. akorat kdyz sem se pokousel naisntalovat interni IDE zip tak mi ji to nepobralo a odmitalo ji to vubec najit .. (zkousel sem 2)

Uživatelský avatar
smog
Příspěvky: 233
Registrován: 21 srp 2005 21:40

Příspěvek od smog » 01 lis 2005 20:57

Zdravim vsechny, jeste porad to necte, avsak nahral jsem neco pres vstup a nebylo to nejhorsi, takze porad to budu zkouset, ale i tahle moznost neni zla. Mel bych jen dva dotazy. Mate nekdo efektovou kartu /tusim EB 16/ ??? Vyplati se? Jak dostanete track z MPC ven? Nahravate po stopach? Diky
Ni Maschine, JBL LSR4326, Oktava 319, Shure SM7B, RME Fireface 400, Serato, Technics1200

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 02 lis 2005 20:47

smog píše:Zdravim vsechny, jeste porad to necte, avsak nahral jsem neco pres vstup a nebylo to nejhorsi, takze porad to budu zkouset, ale i tahle moznost neni zla. Mel bych jen dva dotazy. Mate nekdo efektovou kartu /tusim EB 16/ ??? Vyplati se? Jak dostanete track z MPC ven? Nahravate po stopach? Diky
Ahoj, efektovou kartu mam, kupoval jsem ji jako novou, dneska uz bych do toho nesel, maximalne kdyz bych objevil levnej secondhand. Pokud uvazujes o rozsirovani, rozhodne se vic vyplatej individualni vystupy. (Coz samozrejme predpoklada, ze mas mixak/vicevstupou kartu/rekorder...) Taky lze zit s tim nahravat stopu po stope, ale je to trochu zdlouhavy.

A nefunguje to, ani kdyz naformatujes ZIPku v pocitaci, ani kdyz ji naformatujes v MPC? Predpokladam teda, ze mas PC, a ne Maca...

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 03 lis 2005 14:48

ten efekt opravdu neni nic extra .. nevim jestli je pro MPC1000 stejnej?.
v mpc2000 sou flanger/chorus/phaser temer s totoznym efektem, reverb nic moc, eq s dvema lfo, echo nesladitelny podle midi -
.. ad samply .. zkousels externi zip/cdrom?
jinak daj se dovnitr posilat i midi dumpem/umi to jak soundforge tak wavelab/ ale je to strasne pomaly

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 06 lis 2005 13:08

zdarec, nevite kde sehnat zip mechaniku nebo harddiscy pro ukladani dat??

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 lis 2005 13:12

cuby: pozri vyssie, na pytkinov prispevok z 23.05. ;)
to k zipke; scsi disky v pocitacovych bazaroch, budu za babku.

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 06 lis 2005 17:08

mrmnk píše:ten efekt opravdu neni nic extra .. nevim jestli je pro MPC1000 stejnej?
Ne, 1000 ma jinej, nejaky efekty navic a tak.

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 06 lis 2005 17:10

Cuby píše:zdarec, nevite kde sehnat zip mechaniku nebo harddiscy pro ukladani dat??
Jen na okraj - pokud bys daval do 2000xl interni zipku, je lepsi IDE...

Cuby
Příspěvky: 28
Registrován: 15 čer 2005 12:46

Příspěvek od Cuby » 06 lis 2005 20:26

IDE??

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 lis 2005 23:16

no interne ZIPky su bud IDE (ATAPI) alebo SCSI

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 07 lis 2005 19:28

s tou IDE ZIP se mi to nevim proc nepodarilo.. zapnula se ale nenaslo ji to .. zkousel sem dve (100 megovy) takze vadna by byt nemela, i ruzne kabely nebo i napajet odjinud.. .. scsi hdd facha ok a o neco rychlejsi nez zipka ..
interni SCSI zarizeni z bazace sou fakt za babku.. povedlo se mi i parkarat neco vymenit treba za ruzne "naturalie" .. :)

btw. s externimi zipkami byva problem, po case zacnou zakopavat a neprectou najednou vetsi mnozstvi dat..

toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 08 lis 2005 00:18

mrmnk píše:s tou IDE ZIP se mi to nevim proc nepodarilo.. zapnula se ale nenaslo ji to .. zkousel sem dve (100 megovy) takze vadna by byt nemela, i ruzne kabely nebo i napajet odjinud.. .. scsi hdd facha ok a o neco rychlejsi nez zipka ..
Ja jsem interni IDE prave nainstaloval bez problemu. V systemu je na miste, co byla disketovka - proste ctes ATAPI a je tam zipka. Kdyz je uvnitr SCSI, MPC se shani po diskete, ktera uz tam neni. Coz neni funkcni problem, jen je to trochu otravne a zbytecne to muze hazet error... :)


toolz
Příspěvky: 85
Registrován: 25 bře 2004 08:57

Příspěvek od toolz » 08 lis 2005 16:11

Jooo... 8) Jeste vetsi porna jsou jinak tady. Neco jako

Pimp My Mpc

Odpovědět