API - zastoupeni evropa

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

API - zastoupeni evropa

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 15:22

Obrázek


Hledam zastoupeni API v evrope. Nemate v pameti obchod s audio technikou ve terym bych moh API hledat ?

Potrebuju koupit API A2D (preamp/prevodnik). Mam 14 dnu zpozdeni, uz jsem ho potreboval ale z USA se nezadarilo ho ziskat v terminu.


V evrope se cena pohybuje samozrejme cca o 50% vic nez v USA kde je k mani za $1700 (34.000 Kc bez postovnyho a cla atd). V evrope je A2D v prepoctu od 45 do 60.000 Kc. Nad 40 za to nedam. Napr:

- nemeckej "musik-service.de" - €2158 (60.000 kc) ...to je predrazeny desne!!!
- anglicky "KMR Audio" - Ł1,700 (45.000 kc)
- skandinavsky "Golden Age Music" - €1359 (38.000 kc) to uz jde ale neni skladem


Budu rad za vase doporuceni. Diky moc!

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 zář 2007 15:35

Muzu mit vsetecny dotaz proc A2D ? Cetl jsem dost nazoru, ze to za ty prachy nestoji, protoze ten prevodnik je nepouzitelnej (pokud chces vyuzit kvality tech preampu) a 2x 312 koupis levnejc... Ale je to samozrejme jedna pani povidala ;) proto me zajima, jestli s tim mas jinou zkusenost.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 15:45

ja na A2D cet fajn ohlasy. Prevodnik Apogee to nema ale za ty penize je to pro ucel kterej potrebuju dostacujici. Az A2D koupim, dam ho domu kapele kterou ted produkuju a micham, aby si nabrala hlasy v klidu doma bez stresu a pak mi to prinesou. Jde ciste o usporu casu.

Hledal jsem spoustu jinejch alternativ ale A2D mi vysla jako pomer cena / peniz nejlip.

Pokud bude nekdo mit jiny doporuceni - budu rad (zamerne jsem se ale vyhejbal krabici zvlast prevodnik a zvlast preamp).
Chvili jsem jeste premejslel o RME produktech.. hledal jsem neco kolem 40.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 26 zář 2007 15:48, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 26 zář 2007 15:45

http://www.asapeurope.com/retail/fx/index.htm

EDIT> akorat koukam,ze to tam stoji 1145,- coz je stejne jako v KMR....
Naposledy upravil(a) BS dne 26 zář 2007 15:54, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 zář 2007 15:52

Ecson: ok, diky. Pokud to chces mit v krabici s prevodnikem, pak asi v tyhle kategorii moc jinych moznosti nebude.

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 16:13

Obrázek

Alternativa pro muj problem muze bejt jeste sekacova Apogee Ensemble z americky eBay ($1,899) ta by se do 40 vesla tak akorat.
to je taky prevodnik + preamp

sakra sakra, hori mi cas a nevim co ted


.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 zář 2007 16:20

EW : A co dake apogee mini me alebo nieco z tej ich mini serie ?

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 16:25

Pytkin jj.
apogee mini me mi ted po telefonu rek i Matucha. taky jedna z cest.

popr je jeste moznost novej APOGEE Duet. ten je ale taky asi jen pro Apple.. to jeste prostuduju. potrebuju to k PC


Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 zář 2007 16:30

EW : MiniME + USB sa zmesti do 40k ceskych .. a pojde to urcite aj na PC

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 26 zář 2007 16:36

Ensemble je Mac only ne? Taky po nem pokukuju, ale chci nejakej obojzivelnik, takze asi RME...

Edit: tak příspěvek na kterej jsem reagoval záhadně zmizel :) Takže si mě nevšímejte :)
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

nick_valensi
Příspěvky: 517
Registrován: 04 úno 2005 13:37

Příspěvek od nick_valensi » 26 zář 2007 16:52

ecsone, SPL goldmike II s prevodnikem se ti nelibi?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 26 zář 2007 17:00

Shodan: Zajimave. Podle toho, co pise Apogee na webu, tak to chapu tak, ze se da Ensemble ted pouzit i jako standalone preamp + prevodnik a pripojit pres S/PDIF(?)

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 26 zář 2007 17:07

taky si myslim, ze Ensemble je mac only (stejne jako ten Duet)

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 26 zář 2007 17:08

Kermitak: Zajímavé. Byl to tvůj příspěvek, na kterej jsem reagoval a kterej zmizel. A ty teď reaguješ na moji reakci na tvůj smazanej příspěvek :)

S/PDIF mi nestačí, když koupím FireWire Audio Interface, tak po něm nechci o nic míň než říká název. ;)
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 26 zář 2007 17:19

Kermitak píše: Podle toho, co pise Apogee na webu, tak to chapu tak, ze se da Ensemble ted pouzit i jako standalone preamp + prevodnik a pripojit pres S/PDIF(?)
jj. taky to tak beru. Byl by to klasickej preap+prevodnik kterej bych poslal do SPDIF


Hledam jeste mozny alternativy.

Sveho casu se pamatuju na hodne dostupny Focusrite ISA430 + AD (PRE/EQ/COMP/AD) kolem 35.000 z eBay.
http://www.serotoninproductions.com.au/ ... 0_BOTH.jpg

Odpovědět