Apogee

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 01 bře 2009 18:20

Hezký... Další důvod proč časem přejít na Apple....

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 bře 2009 18:28

Ondrash: no tak zrovna tohle je celkem blbej duvod, pokud neplanujes symphony ;)
Jinak se teda taky nestacim divit, co tady ctu za hruzy...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 01 bře 2009 18:44

proc by to mel byt spatny duvod, kdyz to vse na macu slape lip...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 bře 2009 19:01

ekeaze píše:proc by to mel byt spatny duvod, kdyz to vse na macu slape lip...
Aha, takze vsechny ty prevodniky, pripojeny pres aes/ebu, s/pdif, adat a madi, slapou na macu lip, hmm, ze mi to nedoslo...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 01 bře 2009 19:28

mysleno vseobecne ze na macu vse slape lip ... jinak apogee snad nabizi pripojeni prez FW ne...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 bře 2009 19:34

ekeaze píše:mysleno vseobecne ze na macu vse slape lip
Aha... Ale ten o hadovi co jede na kole mi prijde lepsi ;)
Jinak fw na nejakych produktech maji, ale jak se uz dost lidi presvedcilo, je to spis takovej srandovni doplnek nez seriozni vec ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 bře 2009 20:01

kermitak : jak to ? venti to mal v rosete a tusim to chvalil ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 01 bře 2009 20:15

Kermitak píše:
Aha... Ale ten o hadovi co jede na kole mi prijde lepsi ;)
ale no tak...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 bře 2009 21:28

OK, tak ta pohadka o cerveny Karkulce :) Ne sorry, to bylo fakt hodne mimo cos napsal. Kdyby tu byl nejakej flamer, tak uz si trhate obcanky ;)
Pytkin: ja nerikam ze to vubec nikomu nefunguje, ale fora jsou plna lidi, kteri s tim meli nemale problemy uprostred nahravani, takze bych to za stabilni reseni nepovazoval.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 01 bře 2009 21:55

Kermitak: sem napsal cistou realitu ze vse na macu fungje lip jak na windows... nevim co by na tom melo byt mimo... pokovade jes uzivatelem applu i pc tak to jiste uznas ze to tak je... myslim ze ale netreba to dal rozvadet...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 01 bře 2009 21:56

Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PC :) jinak bych raději maca ... Že na Macu většina věcí funguje lépe a inteligentněji než na Windows, mohu jako dlouholetý uživatel jak Mac tak PC jen potvrdit ... Plus u Maca nehrozí ta strašlivá nekonečná ruleta s miliony všelijakých legových součástek, driverů a jejich vzájemné (ne)kompatibilní koexistence ... To je taky fakt.
Naposledy upravil(a) Ivo dne 01 bře 2009 21:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 01 bře 2009 21:57

Ivo píše:Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PC :) jinak bych raději maca ...
vzdyt Cubase uplne normalne slape na macu...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 01 bře 2009 21:58

Ivo píše:Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PC :) jinak bych raději maca ...
tak ja budem pokracovat vo flame a spytam sa, preco ProToools atd nepocitas?

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 01 bře 2009 22:00

dano píše:
Ivo píše:Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PC :) jinak bych raději maca ...
tak ja budem pokracovat vo flame a spytam sa, preco ProToools atd nepocitas?
Na ProTools jsem dělal 3 roky ... ProTools a Samplitude to je jako Windows a Mac OSX ... Bohužel Samplitude je jen pro PC :lol: I v Cubase jsem chvíli dělal, ale to pro mě není ...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 01 bře 2009 22:06

Pytkin píše:to by mali urobit vsetci vyrobcovia HW .. mali by zacat ignorovat windows ..
pre niektorych (vratane mna) sa to zatial nastastie nestalo :-)

Odpovědět