Apogee
OK, tak ta pohadka o cerveny Karkulce
Ne sorry, to bylo fakt hodne mimo cos napsal. Kdyby tu byl nejakej flamer, tak uz si trhate obcanky 
Pytkin: ja nerikam ze to vubec nikomu nefunguje, ale fora jsou plna lidi, kteri s tim meli nemale problemy uprostred nahravani, takze bych to za stabilni reseni nepovazoval.

Pytkin: ja nerikam ze to vubec nikomu nefunguje, ale fora jsou plna lidi, kteri s tim meli nemale problemy uprostred nahravani, takze bych to za stabilni reseni nepovazoval.
Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PC
jinak bych raději maca ... Že na Macu většina věcí funguje lépe a inteligentněji než na Windows, mohu jako dlouholetý uživatel jak Mac tak PC jen potvrdit ... Plus u Maca nehrozí ta strašlivá nekonečná ruleta s miliony všelijakých legových součástek, driverů a jejich vzájemné (ne)kompatibilní koexistence ... To je taky fakt.

Naposledy upravil(a) Ivo dne 01 bře 2009 21:59, celkem upraveno 1 x.
Na ProTools jsem dělal 3 roky ... ProTools a Samplitude to je jako Windows a Mac OSX ... Bohužel Samplitude je jen pro PCdano píše:tak ja budem pokracovat vo flame a spytam sa, preco ProToools atd nepocitas?Ivo píše:Tak já si zaflamuju a řeknu, že bohužel na Macu není žádný pořádný DAW program (protools atd. nepočítám) a proto musím mít ve studiu PCjinak bych raději maca ...