ATTY nebo neco na ten zpusob.

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 03 led 2005 18:44

za kolik se tak ta ATTY prodava? ...aby me neobrali.

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 12 led 2005 15:58

hm, tak mam problem to sehnat. v disku uz to nemaji a pochybuju ze mi to budou posilat z USA....v prodance to taky nemaji. neexistuje naka alternativa?

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 12 led 2005 16:53

Z usa ti to poslou bez problemu
jdi na
http://www.atlasproaudio.com/adesigns.html
a objednej..
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 13 led 2005 17:18

bohuzel se tam plati pres paypal, ktery nebere lidi z CR a navic v nabidce kam to poslat vubec CR nemaji. :x

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 13 led 2005 18:12

tak na prodance mi rekli ze v tom sou buhvi co za potaky a ze staci nake uplne normalni potaky. tak nevim co si o tom mam myslet...proc by se to jinak tak resilo?

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 13 led 2005 18:43

Resilo se to tu na mnoha mistech mnohokrat... samozrejme ze staci "uplne normalni potak" (co to je?). S tim ze to budes mit nesymetricky a ze pri temer uplnym ztlumeni se ti (vic nebo min, podle toho jak dobrej mas ten uplne normalni potak) rozhodi stereo, jedna bedna este hrat bude a druha uz ne.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 13 led 2005 19:05

Mrkni na tohle, myslím, že to je docela dobrá alternativa místo ATTY.
Je to také pasivní , stejně jakoATTY - což je moc dobře. Nic nepřidává.
Test si můžeš přečíst na Amazona.de - dost to vychvalují.
A temhle německým testoačům se věřit dá. Cena je 99doláčů.

Je to asi novinka, takže u nás to bude tak za pár týdnů, možná už to prodávají. Nevím.
Má to výstup na 2 páry monitorů, takže pokud do budoucna přemýšlíš o dalších bednách, není to marné řešení ...

M-Patch od SM ProAudio
http://www.smproaudio.com/mpatch.htm

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 13 led 2005 19:10

A ta možnost dát si to do racku - dost dobrý nápad .

Já mám Atty, překvapuje mě , že už to disk nedělá.
Tohle bude ale určtitě stejně kvalitní řešení a za podobnou cenu.
Slyšel, jsem, že měli nějaké handrkovačky z dvěma vadnými kusi, tak se
na to asi vyprdli ...

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 13 led 2005 19:45

M-patch - cet sem na to negativni zkusenost cloveka co to koupil, ze mu to zralo vejsky. Druhej rikal ze mu to vejsky rozhodne nezere a ze ten prvni clovek je blbec. Pak se zacali hadat proc mu rek ze je blbec a nic jinyho rozumnyho z ty debaty bohuzel nevzeslo.

Me se to taky libi, akorat sem zatim nepochopil esli je to potak (a v manualu jednou pisou ze to potenciometr je) nebo jestli je to cvakaci (coz nikde nepisou, ale byl to muj prvni dojem kdyz sem videl to cejchovani).

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 13 led 2005 20:11

Bohužel zůstane pravdou že kvalitní volume control je hodně drahá záležitost (už jen dát dohromady kvalitní součástky stojí hodně). Mrkněte se na Coleman Audio nebo Cranesong Avocet ... Levné věci (včetně Presonus Central Station) zjevně kazí zvuk. Záleží samozřejmě jaké má člověk nároky. Ale je téměř vyloučené mít 100 % transparentní a spolehlivý volume control za 2000 ... Já jsem to vyřešil ne až tak draze zde a je to zvukově naprosto dokonalé. www.goldpointaudio.com SA-2X

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 13 led 2005 20:59

To se mi osobne taky moc nelibi. Prinejmensim bych si tam za tu cenu navic predstavoval monoswitch.

Jako dobrej napad mi pride koupit si (at uz od nich nebo jinde) ten krokovej rezistor a udelat si ultimativni volume control na miru.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 13 led 2005 22:00

pm píše:To se mi osobne taky moc nelibi. Prinejmensim bych si tam za tu cenu navic predstavoval monoswitch.

Jako dobrej napad mi pride koupit si (at uz od nich nebo jinde) ten krokovej rezistor a udelat si ultimativni volume control na miru.
Pro mě osobně to naprosto splňuje všechno co potřebuji, cokoliv navíc by bylo navíc - dva výstupy (= přepínání z beden na sluchátka) + zvuk 100% transparentní v jakékoliv hlasitosti, součástky superkvalitní.
Totéž od Colemana stojí 2 x tolik a ještě je to do racku, čili člověk to nemá tak pěkně při ruce na stole. Mono switch ? To ani nevím k čemu slouží ...
Dělat si sám ? S mým technickým nadáním :wink:

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 14 led 2005 14:48

Mono switch slouží k přepnutí výstupu na mono. Dobrý je to třeba na kontrolu rádiovejch mixů, protože spousta tranďáků je mono. Nebo taky v okamžiku, kdy chceš dělat mixy na vinyl, kde je stereofáze důvod k opatrnosti... Já to na mixu mám a jsem vcelku rád, protože to dost často kontroluju.

Saša

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 14 led 2005 15:09

Martin píše:Mrkni na tohle, myslím, že to je docela dobrá alternativa místo ATTY.
Je to také pasivní , stejně jakoATTY - což je moc dobře. Nic nepřidává.
Test si můžeš přečíst na Amazona.de - dost to vychvalují.
A temhle německým testoačům se věřit dá. Cena je 99doláčů.

Je to asi novinka, takže u nás to bude tak za pár týdnů, možná už to prodávají. Nevím.
Má to výstup na 2 páry monitorů, takže pokud do budoucna přemýšlíš o dalších bednách, není to marné řešení ...

M-Patch od SM ProAudio
http://www.smproaudio.com/mpatch.htm
hm, to vypada solidne. doufam ze ta regulace je plynula, protoze to fakt trochu vypada jako cvakaci. u nas to nikdo nema. budu to asi muset objednat pres thomanna. btw, kam bych do toho mel zapojit vystup ze zvukovky, ktery je nesymetricky (cinche)? a nak nechapu proc tam sou ty potaky dva? ten aux...

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 14 led 2005 15:09

syncro píše:Mono switch slouží k přepnutí výstupu na mono. Dobrý je to třeba na kontrolu rádiovejch mixů, protože spousta tranďáků je mono. Nebo taky v okamžiku, kdy chceš dělat mixy na vinyl, kde je stereofáze důvod k opatrnosti... Já to na mixu mám a jsem vcelku rád, protože to dost často kontroluju.

Saša
Tak to je dobře že by mi to na nic nebylo. Mono zvuk je stejně ohavný ... Máme prostě dvě uši ...

Odpovědět