Behringer B1030A

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Kermitak
Moderátor

Re: Behringer B1030A

Příspěvek od Kermitak »

No jestli se to prodava, tak to stopro slysel Safa ;)

komasix

Příspěvek od komasix »

... jasně myslel jsem nikdo ze smrtelníků :) Já snad zítra.

komasix

Příspěvek od komasix »

Tak už je mám doma. Jsou krásný a malinkatý... Zvukově příjemné překvapení... na podrobné zkoumání zatím nebyl čas, ale podání a detaily super - stereo obraz trochu slabší (mám neupravenou místnost a jedna strana je navíc skoro roh). Zkoušel jsem jen při nízkých hlasitostech. Jakou vzdálenost od stěny a rohu by jste doporučili u takhle malejch beden?

kexik

Příspěvek od kexik »

vzdialenost od rohu co najvacsiu. plati rovnako pre velke aj male bedne... vzdialenost od steny zavisi od toho ci je stena hola alebo akusticky osetrena. obecne ale tiez cim dalej, tym lepsie

komasix

Příspěvek od komasix »

vím že u některejch beden je přímo v manuálu doporučená vzdálenost (minimální) a ideální pozice. 1030 má ty korekce tří stupňový přímo na roh a na stěnu (orientačně - v podstatě dva stupně basovýho ořezu) zkoušel sem bednu přepnout na roh a bylo to totál vykuchaný, tak sem to vrátil na původní rovnou pozici. Bedny mam cca 40cm od stěny (sádrokarton) a levá bedna cca 30cm od zkosenýho rohu (podkrovní byt). Nějakej problém v basech jsem zaregistroval až při velkejch hlasitostech, ale to nevim jestli zkresluje bedna nebo je slyšet ten prostor. Bylo to jen na pár vteřin.....

komasix

Příspěvek od komasix »

...tak já nevim, nemá ty bedny ještě někdo? prostor jsem trochu ošetřil, ale ted nic nedělám, takže pořád nemůžu posoudit. Při kontole jsem zjistil že ty basy tam prostě nejsou ale to je problem asi všem pětipalců. Chybí mi hodně prostor ale to muže bejt hodně umístěnim a místností..... teda nikdo se nerozhoupal?

kexik

Příspěvek od kexik »

vacsina 5" proste nema bas... to je bratku fyzika

komasix

Příspěvek od komasix »

...dokonce mne napadlo připojit k tomu alespoň takovej obyč aktivní genius sub. Je otázka jak vyřešit výhybku, ale myslim že by to emu patchy šlo nějak naroutovat s ořezem... no a taky jestli to má cenu vůbec.

Odpovědět